Jump to content
Guest

Stiri din lumea muzicii

Recommended Posts

Aici vom posta stiri din lumea muzicii, informatii despre turnee, biografii despre artisti, etc.

Regulament:
Trebuie sa scrieti neaparat sursa/sursele de inspiratie! In caz contrar => warn!
Aveti dreptul la maxim 1 post per user / zi!  Daca se intrece limita=> warn!
 Nu este un topic de discutii iar orice fel de discutie se va considera offtopic => warn!


 

Link to comment
Share on other sites

Cu trofeul Next Star în palmares, Doinița Ioniță vrea să câștige X Factor și să cânte apoi pe Broadway! 

 

La doar 15 ani, Doinița Ioniță are un portofoliu impresionant și o ambiție capabilă să zdruncine munții. Tânăra artistă a venit la X Factor hotărâtă să câștige, pentru ca apoi să-și urmeze visul de a cânta pe Broadway! 

Link to comment
Share on other sites

Charles Aznavour, una dintre celebrele voci ale muzicii franceze, a murit in noaptea de duminica spre luni, la varsta de 94 de ani, in locuinta sa din Alpilles, sudul Frantei. Cantaretul incheiase recent o serie de concerte programate in Japonia, dupa ce, in vara acestui an, a fost nevoit sa anuleze mai multe spectacole pentru ca si-a fracturat un brat.El nu doar ca a fost un artist cu o influenta remarcabile in domeniul muzicii insa de asemenea a avut o functie intr-un centru de caritate, mai exact el dese ori canta la orfelinate sau la casele de batrani din zona sau la invitatii in alte orase, acesta ii era pentru el un hobby.Cat despre muzica lui se bucura de o popularitate buna atat pe youtube cea mai populara melodie fiind Emmenez-moi (Live Olympia 72) compusa si lansata in anul 2007. Sursa-www.youtube.com.

Imagini pentru charles aznavour
 
Calificat pentru Medalie Redactor amator (13.11.2018)
Edited by Kitte
Link to comment
Share on other sites

Godsmack-News.thumb.png.d63a353a271d27c2c4c74cefc91f6121.png

Din păcate trupa GODSMACK reprogramează întregul turneu european din această toamnă pe anul viitor în perioada ianuarie - martie 2019, inclusiv concertul de la București de pe 26 noiembrie din cauza morţii subite a fiului chitaristului Tony Rombola.
Într-un anunţ publicat marţi seară de solistul şi chitaristul Sully Erna în numele trupei se arată: „Cu mare regret, şi în numele chitaristului nostru Tony şi a soţiei lui Sue, scriu acest mesaj pentru toţi fanii noştri din lume prin care îi informez că Tony şi familia lui au suferit o pierdere pe care niciun părinte nu ar trebui să o îndure”
Trupa americană a anunţat, astfel, că reprogramează întreg turneul european din această toamnă pentru anul viitor, în perioada ianuarie-martie 2019, inclusiv concertul din România. După reprogramare, cei care doresc returnarea contravalorii biletelor o pot face pe e-mail la contact@iabilet.ro. Datorită faptului că show-ul este aproape sold out, organizatorii recomandă fanilor să păstreze biletele.
Detalii privind noile date ale turneului european vor fi anunţate curând. Toate biletele originale rămân valabile.

Sursa

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Take That anunta un turneu de revenire si un nou album pentru 2019

Take That au decis sa marcheze 30 de ani de la infiintarea trupei printr-un turneu de revenire si un nou album. “The Greatest Hits Tour” si compilatia “Odyssey” vor fi lansate in 2019 si ii are in prim plan pe Gary Barlow, Howard Donald si Mark Owen, veterani care au rezistat si au sustinut trupa "Take That" pana in ziua de azi.Atat membrii cat și sponsorii nu au oferit foarte multe informații despre turneul trupei. 

Aceștia evolueaza in lumea muzicii din anul 1990 cu concerte si piese de inalta calitate făcând orice public mulțumit de cea ce asculta. 

image.jpeg.db1dc65ca709f4b7bed26057750c36b7.jpeg  image.jpeg.59f185b83cdc9ec799f639fc088162b9.jpeg

Sursa:Click

 

Calificat pentru Medalie Redactor amator (13.11.2018)

Edited by Kitte
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Vesti bune pentru fanii Ed Sheeran! S-a suplimentat numarul de bilete la conterul lui, care va avea loc in 3 iulie 2019 pe Arena Nationala, Bucuresti.

In urma cererii mari a publicului, echipa de productie a concertului , dupa o noua analiza a locurilor, s-a decis sa se suplimenteze numarul de bilete in categoria ACCES IN PICIOARE in valoare de 199 RON.

Celelalte categorii de bilete ACCES PE SCAUNE, în valoare de  399 RON şi 299 RON (plus 15 RON taxa de livrare, ori 3 RON taxa de ridicare a comenzii de la casa de bilete Eventim) sunt si ele disponibile. Biletele la concertul Ed Sheeran Bucuresti se pot achizitiona bilete, online pe (http://www.eventim.ro/ro/artist/ed-sheeran-1010/profile.html). 

                                              ed.jpg

 

sursa: click.

Edited by MaRr.
Link to comment
Share on other sites

Videoclip oficial: Mario Fresh x LLP - Bad Booty

După ce a cucerit YouTube-ul cu piese precum „Dacă pleci” și „Cum îmi place”, Mario Fresh colaborează cu LLP și lansează un single fresh cu un sound dance și un clip foarte îndrăzneț: „Bad Booty”.

Mario Fresh are deja în portofoliu numeroase premii muzicale, dar și single-uri cu milioane de vizualizări pe YouTube, de la prima piesă pe care a lansat-o, „N-ai școală... e nasol''

image.jpeg.e0bbcf48079a1301aca0cf958fb6c0fe.jpeg

Sursa-https://www.infomusic.ro/videoclip/mario-fresh-x-llp-bad-booty/

Calificat pentru Medalie Redactor amator (13.11.2018)

Edited by Kitte
Link to comment
Share on other sites

Oana Tache reprezintă România la MTV Europe Music Awards, în Bilbao! 

Oana Tache va reprezenta România la MTV Europe Music Awards în acest an, pe data de 4 noiembrie, în Bilbao, Spania.Este singura reprezentantă din grupul creatorilor de conţinut digital la nivel international şi va lua parte atât la festivitatea de premiere, cât şi la petreceri şi ceremonia de pe covorul roşu, alături de nume importante ale industriei musicale internaţionale.Oana a mai fost prezentă în 2009 la MTV EMA Berlin, în 2010 la Madrid, în 2013 la Amsterdam, în 2014 la Glasgow, în 2015 la Milano, iar de-a lungul carierei sale a realizat interviuri cu peste 400 de artişti internaţionali. 

oana-tache.jpg?width=950

Sursa-Click

 

Calificat pentru Medalie Redactor amator (13.11.2018)

Edited by Kitte
Link to comment
Share on other sites

Bere Gratis, concert aniversar plin de surprize şi emoţii

Aniversarea de 20 de ani a formatiei Bere Gratis a avut loc aseara la Sala Palatului, intr-un spectacol plin de surprize si emotii. Melodiile formatiei au putut fi auzite in varianta adaptata pentru cor si orchestra. In cei 20 de ani de activitate, formatia Bere Gratis a lansat 14 albume, a avut nenumarate melodii difuzate la radio si colaborari cu Lora, Sore, Amna, Giulia, Elena Gheorghe, Shift si multi alti artisti romani.

Sursa-Click

mita-1.jpg?width=950

 

Calificat pentru Medalie Redactor amator (13.11.2018)

Edited by Kitte
Link to comment
Share on other sites

Image Dragons lanseaza piesa "Bad Liar", împreună cu noul lor album "origins"! 

 

Trupa Imagine Dragons își surprinde fanii cu o piesă emoționantă, intitulată ”Bad Liar”. Melodia se regăsește pe albumul ”Origins”, ce va fi lansat luna aceasta. Bad Liar" este piesa care invocă și disecă noțiunea de onestitate, integrând-o în contextul unei relații de dragoste, aflate în declin. Noua melodie Imagine Dragons redă întocmai povestea tulburătoare a solistului Dan Reynolds și a fostei sale soții, Aja Volkman, alături de care a scris acest material, cu puțin timp înainte de a se despărți. 

 

 imagine-dragons-800x533.jpg

 

Sursa-Click

 

Calificat pentru Medalie Redactor amator (13.11.2018)

Edited by Kitte
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

El e artistul care a rupt toate topurile muzicale! Amuly a detronat-o pe Delia și e revelația momentului. 

Atunci când ne gândim la muzică bună, printre artiștii care ne vin în minte se numără și Delia, căci nu degeaba concertele ei adună oameni din toată țara și nu numai. Cu toate acestea, Amuly, un puști de numai 19 ani, a devenit revelația momentului în lumea muzicală și a detronat-o pe Delia,luându-i locul 1 în trending, pe Youtube. 

  images?q=tbn:ANd9GcSULq6EcnIp4WWMgzVN3kq

Sursa:Click

Calificat pentru Medalie Redactor amator (13.11.2018)

Edited by Kitte
Link to comment
Share on other sites

Faimosul club Jimmy’z din Monte Carlo se mută la București pentru o noapte. La petrecere este posibil să participe și Philipp Plein.

Jimmyz, cel mai faimos club de pe riviera franceză, mai exact din Monaco, se mută pentru o noapte, joi 15 Noiembrie, la București, in club-restaurantul NUBA, locația de iarnă  proaspăt reamenajată, din Str. Grigore Gafencu 27.NUBA si Jimmyz sunt etaloane ale vieții luxoase de noapte, având mulți clienți comuni, constanți, și de aceea au decis să organizeze împreună o petrecere aici, la București.

jimmyz-nuba.jpg

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Trompetistul de jazz Ibrahim Maalouf a fost condamnat la închisoare pentru agresiuni sexuale asupra unei adolescente de 14 ani! 

Tribunalul Corecţional din Creteil l-a condamnat vineri pe trompetistul franco-libanez Ibrahim Maalouf la patru luni de închisoare cu suspendare pentru comiterea unei agresiuni sexuale asupra unei adolescente de 14 ani. De asemenea, tribunalul francez l-a condamnat pe renumitul artist la plata unei amenzi de 20.000 de euro. În timpul unei audieri ce a avut loc la începutul lunii noiembrie, procurorul desemnat în acest caz ceruse o pedeapsă de şase luni de închisoare cu suspendare.

media-154299430791936100.jpg

Click

Link to comment
Share on other sites

UNTOLD 2019 sare de pragul de 30.000 de abonamente vândute, după 2 etape fulger! 

Cea de-a doua etapă de vânzări UNTOLD 2019 a trecut ca fulgerul, după modelul celei inițiale. Peste 15.000 de abonamente s-au evaporat în mai puțin de 10 minute.Cea de-a cincea ediție a festivalului UNTOLD se va desfășura la Cluj-Napoca între 1 şi 4 august 2019. Nu a fost anunțat încă niciun headliner. Armin van Buuren a promis să revină după ce a mixat 7 ore în vară.

UNTOLD-2018-Aftermovie-800x534.jpg

Sursa

Link to comment
Share on other sites

75515_wW5zOFA0MpsSqnPi_38037.jpg.4d871388622e28eb8a67dc64cafc860f.jpg

A trecut ceva timp. The Offspring a lansat ultimul album în 2012 cu Days Go By, apoi a urmat single-ul "Coming For You" în 2015, pe care mulți îl simt ca fiind începutul unui nou album. Timpul trece, iar fanii trupei așteaptă încă să vadă ce urmează. Deși se știe că trupa a petrecut timp în studio în decursul acestui an, chitaristul Kevin John Wasserman (Noodles) sugerează că atunci când se vor întoarce, am putea avea parte nu de unul, ci de două noi albume.
Trupa a lucrat cu producătorul Bob Rock în cele mai recente sesiuni. "Este minunat, omule - ne înțelegem foarte bine. Avem o grămadă de melodii noi pe care ne pregătim să intrăm și să le înregistrăm chiar acum", spune chitaristul în timpul unei discuții cu Junkee.com

Sursa #1

Sursa #2

Edited by Alexx
Link to comment
Share on other sites

Godsmack susține încă un concert la București în aprilie 2019! 

Godsmack de pe 31 martie, organizatorii au programat încă un show la București. Godsmack va concerta anul viitor și pe 1 aprilie, evenimentul urmând să aibă loc în aceeași locație, la Arenele Romane.Godsmack este una dintre cele mai proeminente trupe de heavy și alternative metal. Fondată în 1995, formația compusă din Sully Erna, Tony Rombola, Robbie Merrill și Shannon Larkin a lansat în cei 19 ani de activitate 6 albume de studio, dintre care 3 ("Faceless", "IV" și "The Oracle") s-au clasat pe prima poziție în topul Billboard 200. Cu peste 20 de milioane de albume vândute la nivel internațional, Godsmack deține, de asemenea, recordul pentru cele mai multe single-uri în Top 10 ale unei trupe rock, totalizând 20 de astfel de piese.

godsmack-2018-800x533.jpg

Sursă

Link to comment
Share on other sites

Whitesnake vine la București!

Trupa britanică va urca pe scenă în 1 iulie.Whitesnake va concerta la Arenele Romane din Bucureşti, iar concertul din România face parte din turneul mondial „Flesh & Blood”, anunță organizatorii.Biletele vor fi puse în vânzare luni, iar primele o mie au preţuri speciale.Organizatorii mai anunță că persoanele care s-au abonat la newsletter-ul Metalhead şi iabilet.ro vor primi vineri un cod de acces cu care pot cumpăra bilete în avans.Prețurile biletelor se vor situa înte 319 și 370 de lei (VIP), 229 și 270 de lei (teren), 139 și 170 de lei (acces general). Whitesnake a fost fondată în 1978 de David Coverdale, după ce acesta a încheiat colaborarea cu Deep Purple.Trupa a lansat 12 albume de studio și a primit patru discuri de aur, 17 discuri de platină şi un disc de argint. 

Whitesnake vine la București. Când vor urca băieții pe scenă

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Artistul Markus Schulz a fost votat cel mai bun DJ al Americii! 

Unul dintre cei mai cunoscuți DJ de muzică trance din lume, Markus Schulz, a fost desemnat pentru a treia oară în carieră să "Cel mai bun DJ al Americii"(2018) și a câștigat Golden Pioneer DJ Mixer, premiu oferit de revista DJ Times. 

Acesta i-a detronat pe Diplo, Marshmello șiSkrillex, la o diferența foarte mare. Schulz va primi premiul în cadrul set-ului sau de la Marquee New York, pe 30 noiembrie.

 "Este o onoare incredibilă. Nu am ales să fiu în această industrie cu scopul de a câștigă premii, iar cea mai mare realizare a vieții mele este abilitatea de a mă conecta cu cei care cred în mine. Nu consider că succesul este garantat și mulțumesc stelelor mele norocoase în fiecare zi pentru că am reușit să fac ceea ce iubesc. Aș dori să le mulțumesc sincer tuturor celor de la DJ Times pentru sprijinul lor constant, toți promotorilor care mă susțîn în cadrul cluburilor și festivalurilor din America de Nord, dar și echipei mele care face imposibilul posibil și mă ajută că visele mele să devină realitate", mărturisește artistul. 

artistul-markus-schulz-a-fost-votat-cel-

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Ariana Grande a bătut recordul mondial la vizualizări pe YouTube în 24 de ore! 

Videoclipul piesei care dă titlul celui de-al cincilea album de studio al artistei a devenit cel mai vizioanat din istorie pe platforma Vevo a YouTube, în intervalul a 24 de ore. Piesa Arianei Grande a depășit 55,4 milioane de accesări, detronând vechiul record înregistrat în 11 ianuarie 2016. Atunci, videoclipul piesei „Lazarus” a lui David Bowie atinsese 51 de milioane de vizualizări. Recordul a fost stabilit la o zi după moartea marelui mizician.

Recordul stabilit de Ariana Grande a fost confirmat de YouTube, iar revista Billboard notează că este cel mai impresionant debut din istoria YouTube, o performanță remarcabilă pentru un videoclip abia lansat. Videoclipul, postat pe platformă în 30 noiemebrie 2018, a strâns până acum aproape 125 de milioane de accesări.

Piesa, care pomenește de foștii iubiți ai Arianei Grande, printre care și regretatul Mac Miller, a devenit primul number one al artistei în topul Billboard Hot 100 din Statele Unite ale Americii.

p_11335_dc3078f35eb6a188460dc5f9f693519f

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Ozzy Osbourne își amână seria sa de concerte din Europa din cauza problemelor serioase de sănătate. 

Concertul alături de Judas Priets trebuia să se înceapă chiar de astăzi în Marea Britanie și Irlanda însă reprezentanții legendei heavy metal declară că Ozzy se lupta de câteva zile grele. 

„Sunt complet devastat de faptul că trebuie să amân etapa europeană din turneul meu. Întâi infecţia cu stafilococ de la deget... iar acum gripa şi bronşita. Vreau să îmi cer scuze tuturor fanilor care au fost atât de loiali pe parcursul anilor, trupei mele, echipei şi celor de la Judas Priest. Vă iubesc pe toți.”, a transmis Ozzy, prin intermediul reprezentanților săi.

 

ozzy-osbourne-still-touring-920x584.jpg

                                                                                                                                                                                                             Sursa

Link to comment
Share on other sites

Romania va fi reprezentata de Ester Peony la Eurovision 2019 cu piesa "On a Sunday". Competitia Eurovision 2019 va avea loc in luna Mai in Tel Aviv.

"Va multumesc! O sa facem o treaba buna la Tel Aviv! Sunt extrem de emotionata, a fost o mare incercare pentru mine.
 



Top 3 piese - selectie Eurovision 2019 Romania:
1. Ester Peony - On a Sunday ( 65 de puncte )
2. Bella Santiago - Army of Love ( 50 de puncte )
3. Laura Bretan - Dear Father ( 48 de puncte )


                                                                                                                                                                                                        click aici pentru sursa

Link to comment
Share on other sites

Marie Fredriksson, cantareata formatiei Roxette, a murit ieri, 9 decembrie 2019, dupa o lunga batalie cu cancerul.

Cei mai norocosi dintre noi am vazut-o in concert si pot spune ca a fost exceptionala.

Cu certitudine din punctul meu de vedere o uriasa pierdere pentru lumea muzicala, indiferent de gusturi.

Sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...