Jump to content
rappik

Cerere Afiliere server de TeamSpeak 3

Recommended Posts

Posted

Salut, detin un server de TeamSpeak 3 cu 50 de sloturi hostat la GazduireJocuri, Sunt afiliat cu o comunitate de aproximativ 2 saptamani si doresc sa rup orice legatura cu ei si sa renunt la dns,reclame si alte referinte catre comunitatea (Pentru ca nu stiam ca detinatorul este un copil aproape de adolescenta care detine forumul dar nu plateste si hostul, intr-un cuvant, oricand forumul se poate inchide iar eu raman pe langa cu dns-ul si asta inseamna o problema) Revenind la server, as putea sa prezint aici cateva poze cu Accesele dupa server si poze cu serverul ca este accesat de playeri. Doar ca pozele contin reclame la comunitatea unde e afiliat. Astept un raspuns de la fondatori. 

Detin si un server de CS:GO pe care as putea sa il aduc pe comunitate, doar ca mai trebuie lucrat la el si am nevoie de timp.

Posted

Sunt total PRO atat pentru serverul de TS3 cat si pentru cel de CS:GO.  

La CS:GO poate te-ar putea ajuta @Drops deoarece el este coordonatorul proiectului de CS din aceasta comunitate. 

Un server de TS 3 lipseste de ceva timp din comunitatea noastra. Ne poti da mai multe detalii despre anumite facilitati? Ca de exemplu:

Cum ai auzit de comunitatea noastra?
Ce anume te-ar face sa aduci 2 servere in comunitate?
De ce noi si nu altii? 

@41nd @Kitte

Posted

A auzit de voi de la mine si totodata a fost indrumat sa zic asa aici sa-si incerce sansa !!! Am jucat de multe ori aici si sunt foarte multumit de stabilitatea serverelor , de regulile si cerintele comunitatii si nu in ultimul rand de seriozitate . 

Serverele sunt de curand facute;  mai este de lucru (setat ) la ele , dar sunt up si functioneaza . Momentan serverul de cs are 20 sloturi si ruleaza pe 128tick. 

Daca o sa fie acceptat proiectul pentru serverele asteptam sa fim in regula sa primim dns ..shimbam numele iar apoi asteptam parerile si proiectul vostru despre cum vreti sa arate sau ce nu va place si schimbam !!! Totul se poate discuta si rezolva . Multumesc de atentia acordata !!!

• Like 1
Posted
La 26.08.2018 la 21:05, rappik a spus:

Salut, detin un server de TeamSpeak 3 cu 50 de sloturi hostat la GazduireJocuri, Sunt afiliat cu o comunitate de aproximativ 2 saptamani si doresc sa rup orice legatura cu ei si sa renunt la dns,reclame si alte referinte catre comunitatea (Pentru ca nu stiam ca detinatorul este un copil aproape de adolescenta care detine forumul dar nu plateste si hostul, intr-un cuvant, oricand forumul se poate inchide iar eu raman pe langa cu dns-ul si asta inseamna o problema) Revenind la server, as putea sa prezint aici cateva poze cu Accesele dupa server si poze cu serverul ca este accesat de playeri. Doar ca pozele contin reclame la comunitatea unde e afiliat. Astept un raspuns de la fondatori. 

Detin si un server de CS:GO pe care as putea sa il aduc pe comunitate, doar ca mai trebuie lucrat la el si am nevoie de timp.

Să înțeleg că ai nevoie doar de subdomeniu pentru serverul de TS3 ?

Posted
On 8/28/2018 at 12:08 PM, 41nd said:

Să înțeleg că ai nevoie doar de subdomeniu pentru serverul de TS3 ?

Se mai uita cineva pe aici sau?

Posted
La 31.08.2018 la 21:51, rappik a spus:

Se mai uita cineva pe aici sau?

Păi.. prea puține detalii..

N-avem informații despre ip-ul serverului de ts3 care are nevoie de subdomeniu și cum să arate subdomeniul..

Despre serverul de CS trebuie proiect separat.. la fel.. informații foarte puține.. ce mod e, pe ce ip e serverul pentru subdomeniu... cine se ocupă, ce admini sunt..

Posted

Ti-as putea da detalii in privat cu vederea la serverul de teamspeak, la cel de cs imi trebuie mai mult timp si nu prea am in momentul de fata din cauza jobului.

nu pot sa iti dau pm si d-asta am asteptat raspunsul tau la cerere.

Ai intrebat daca vreau doar subdomeniu si eu ti-am spus ca vreau dns cu totul sa fim aici ok cu tot.

Serverul de ts are 50 de sloturi. are accesele restartate pentru ca poate aveti ceva preferinte la permisii si tot, va dau acces full si il facem impreuna pe bunul plac. 

b_560_95_1.png

Cu portul 9991 nu o sa avem nici macar o problema pentru ca ii fac tsdns cu hostul.

Astept raspuns. "rappik" pe steam in caz ca vrei sa vorbim privat sau imi lasi tu un pm si iti dau fb ceva.

Posted
La 04.09.2018 la 18:28, rappik a spus:

Ai intrebat daca vreau doar subdomeniu si eu ti-am spus ca vreau dns cu totul sa fim aici ok cu tot.

DNS cu totul adică un domeniu.ro ? Nu avem decât linkmania.ro și aici nu putem face decât subdomenii gen ts3.linkmania.ro sau teamspeak.linkmania.ro !

Posted
10 hours ago, 41nd said:

DNS cu totul adică un domeniu.ro ? Nu avem decât linkmania.ro și aici nu putem face decât subdomenii gen ts3.linkmania.ro sau teamspeak.linkmania.ro !

E ok ts3.linkmania.ro sa imi spui cand l-ai facut ca sa dau mesaj la host sa faca tsdns

Posted
Acum 12 ore, rappik a spus:

E ok ts3.linkmania.ro sa imi spui cand l-ai facut ca sa dau mesaj la host sa faca tsdns

ts3.linkmania.ro spre ce adresă IP ?

Posted
Acum 14 minute, rappik a spus:
193.84.64.150:9991  

Am făcut înregistrare ts3.linkmania.ro spre 193.84.64.150 și CNAME teamspeak.linkmania.ro spre ts3.linkmania.ro.

Posted
38 minutes ago, 41nd said:

Am făcut înregistrare ts3.linkmania.ro spre 193.84.64.150 și CNAME teamspeak.linkmania.ro spre ts3.linkmania.ro.

Si eu am facut tsdns te astept pe server daca vrei un acces sau ceva si multumesc 

Posted
La 12.09.2018 la 18:05, rappik a spus:

Si eu am facut tsdns te astept pe server daca vrei un acces sau ceva si multumesc 

Mulțumesc, dacă mai ai nevoie de ceva să ne anunți.

• LinkMania 1
Posted

A disparut serverul ?

vad ca pe gametracker chiar daca are dns de la linkmania el este defapt sub numele de https://www.gametracker.com/server_info/ts.darkmind.ro:9991/

A fost doar o chestie de advertising ? avea impresia ca o sa i se umple serverul daca chipurile ii face afiliere .

In cursul zilei de astazi o sa instalez pe server la mine TS3 si las ip-ul

@41nd daca se poate dns e ok , daca nu macar da-mi voie sa las aici ce si cum pentru cine doreste sa foloseasca.

Posted
Acum 3 ore, xpl0ziv a spus:

In cursul zilei de astazi o sa instalez pe server la mine TS3 si las ip-ul

@41nd daca se poate dns e ok

Dacă vrei să faci (și) tu un server de ts și ai nevoie de subdomeniu linkkania.ro te rog să faci alt post cu proiectul tău, mersi !

Posted

@41nd  serverul este in funtiune doar ca acum am observat ca nu mai figureaza pe gametracker, puteti verifica ca are numele comunitatii plus forumul la nume asa ca nu va faceti griji ca nu e 50 din 50, e facut pentru mine serverul si prieteni dar poate venii oricine.

9 hours ago, 41nd said:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...