PePe Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 (edited) ESET Nod32 - Antivirus premiat pentru Windows Protectie esentiala impotriva malware-ului, gratie tehnologiei ESET bazate pe un echilibru optim intre detectie, viteza si usurinta de utilizare. PROTECTIE ESENTIALA! PACHETE: WINDOWS: ESET Multi-Device Security Securitate completa pe internet pentru PC, Mac si dispozitive Android. ESET Internet Security Protectie completa pentru utilziatorii zilnici de internet, multumita tehnologiei ESET bazata pe echilibrul optim intre detectie, viteza si usurinta in utilizare. ESET NOD32 Antivirus Protectia esentiala impotriva malware-ului, multumita tehnologiei ESET bazata pe echilibrul optim intre detectie, viteza si usurinta de utilizare. ESET Smart Security Premium Cea mai avansata protectie pentru utilizatori, multumita tehnologiei ESET bazata pe echilibrul optim intre detectie, viteza si usurinta de utilizare. ESET Smart Security Solutie de securitate All-in-one care elimina toate tipurile de amenintari ciebrnetice. MAC: ESET Cyber Security Pro Solutie de securitate all-in-one pentru Mac, ce include firewall personal si control parental. ESET Cyber Security Protectie rapida, eficienta pentru Mac-ul dumnevoastra impotriva malware-ului si phishing-ului. ANDROID: ESET Mobile Security for Android Solutie de securitate completa ce include Anti-Theft, pentru smartphone-uri si tablete Android. ESET Parental Control for Android O aplicatie prietenoasa care va ajuta sa va mentineti copiii in siguranta - include sistem de localizare pentru copii. LINUX: ESET NOD32 Antivirus 4 pentru Linux Desktop Protectie anti-malware multi-platforma pentru masina dvs. Linux si mediile de stocare externe. Pachetele de mai sus pot fi achizitionate sau descarcate de pe site-ul oficial ESET. Tu iti protejezi computerul sau telefonul mobil? Edited August 9, 2018 by PePe editare imagine. 1 Quote
kenezu Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 Este mai bun decat Avast? Gen.. sa verifice orice fisier descarcat de virusi? 1 Quote
GoFUS Posted September 29, 2018 Posted September 29, 2018 La 14.09.2018 la 23:56, kenezzu a spus: Este mai bun decat Avast? Gen.. sa verifice orice fisier descarcat de virusi? Este cu mult mai bun decat Avast, inca un plus este ca nu consuma foarte mult din resursele computer-ului, eu l-am folosit acum ceva ani, si era foarte bun, in momentul actual nu mai folosesc software pentru anti-virus, consider ca am invatat cum sa navighez corect pe internet, insa virusi apar si fara sa vrei, dar revenind la intrebarea ta, este cu mult mai bun decat Avast, daca ai un buget ok, si un computer acceptabil recomand sa cumperi bitdefender, l-am folosit pana anul trecut, este superb. Quote
Guest Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 (edited) Eset(NOD32) ca pe vremuri, licentiat ca-i mai sigur. Edited January 18, 2019 by Guest Quote
Playboy Cigarette Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 parerea mea, toate inutile. Folosesc doar MSE-ul windowsului de ceva ani fara absolut nicio problema ! 1 1 Quote
Soprano Posted February 16, 2019 Posted February 16, 2019 La 25.01.2019 la 8:09, Playboy Cigarette a spus: parerea mea, toate inutile. Folosesc doar MSE-ul windowsului de ceva ani fara absolut nicio problema ! Sunt de aceeasi parere cu grasul de playboy 1 Quote
Guest Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 @Soprano @Playboy Cigarette Depinde ce folosesti pe acel PC , multi si-au luat-o prin basic.. eu unul muncesc cu banii pe PC , facturi , conturi, transferuri s.a.m.d. asa ca mai bine dai 20-40 euro pe an si iti faci treaba linistit. Quote
PePe Posted April 14, 2019 Author Posted April 14, 2019 La 23.03.2019 la 17:23, PlasticTube a spus: @Soprano @Playboy Cigarette Depinde ce folosesti pe acel PC , multi si-au luat-o prin basic.. eu unul muncesc cu banii pe PC , facturi , conturi, transferuri s.a.m.d. asa ca mai bine dai 20-40 euro pe an si iti faci treaba linistit. Se merita! Quote
PePe Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 La 31.03.2020 la 3:13, Casio a spus: Bitdefender Esti pe RO cu acte-n regula Quote
Aka Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Bitdefender (Total Security) Recomand cu mare drag, cel mai bun, după părerea mea. 1 1 Quote
PePe Posted May 20, 2020 Author Posted May 20, 2020 La 13.04.2020 la 20:58, Aka a spus: Bitdefender (Total Security) Recomand cu mare drag, cel mai bun, după părerea mea. Eu unul nu prea am fost multumit de el, “mi-au sarit in ochi” cateva alerte false despre cateva fisiere... Quote
PePe Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 La 02.06.2020 la 18:20, kenezu a spus: malwarebytes Pe asta il foloseam pentru scanari ocazionale, poi uninstall, nu il tineam pentru real-time peotection. 1 Quote
Arkadas Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 Bitdefender mi se pare cel mai ok si accesibil Quote
No.Mercy93 Posted January 13, 2022 Posted January 13, 2022 Salut! Eu nu folosesc nici un program antivirus si pana in prezent nu am avut probleme cu virusii/etc. Quote