Jump to content
PePe

Becali l-a uitat pe Budescu

Recommended Posts

Becali l-a uitat pe Budescu: "N-a mai avut Steaua un numar 10 de multi ani!"
Transferurile lui Man si Morutan, anuntate: cand pleaca cei doi

153755917_becalil-auitatpebudescu.thumb.png.88438b252a3dba5d96613e461b840eab.png

FCSB a marcat la foc automat in ultimele meciuri. Dupa un inceput ezitant de sezon, FCSB a marcat 3 goluri in Derby-ul cu Dinamo, 4 in meciul cu Rudar din preliminariile Europa League si 4 in partida cu Poli Iasi.

Tinerii Man si Morutan au impresionat in primele meciuri ale noii stagiuni. De Man se intereseaza Roma si Anderlecht, iar Morutan l-a facut uitat pe Budescu. Cel putin asa sustine Gigi Becali care vede in pustiul venit de la Botosani numarul 10 de care echipa avea mare nevoie.

Cei doi fotbalisti sunt de vanzare, dar nu acum. Man poate pleca abia peste doi ani, in timp ce Morutan este transferabil peste trei sezoane.

" N-a mai avut Steaua un numar 10 de multi ani, e fotbalist adevarat. Ne trebuie un fundas central, ca altfel e belea mare. Marti vine. Luni vine impresarul lui, marti vine presedintele clubului cu jucatorul. Dennis Man e de vanzare numai peste 2 ani. Morutan este de vanzare numai peste 3 ani ", a declarat Gigi Becali la finalul partidei cu Iasi.

Sursa: sport.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Din punctul meu de vedere si a inca a cateva mii de oameni care gandesc, Gigi Becali e doar dupa bani, de asta nu exista omogenitate in echipa aceea si nici macar continuitate.

Isi bate joc de traditii, suporteri si absolut orice tine de clubul sau. Cum era poreclit, "creditorul-platitor" a pierdut absolut orice tangenta ce apartinea de Steaua.

 

fcsb nu e Steaua! 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...