Rothschild Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 (edited) Finala Ligii Campionilor 2018 va fi jucată pe data de 26.05.2018 ora 20:45 pe CNVM Olimpiyskiy Stadionul din Kiev, Ucraina Liverpool - Real Madrid Edited May 3, 2018 by Rothschild 1
Billo Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 (edited) Am votat Liverpool. Dupa parerea mea Liverpool este mult mai in forma. Dar ținând cont de avantajele pe care le are Real Madrid si cat de norocosi sunt, Real Madrid poate face eventul de 3 finale castigate la rand. Edited May 5, 2018 by Billo Pe care 1
Rothschild Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 Chiar acum, Billo a spus: Am votat Liverpool. Dupa parerea mea Liverpool este mult mai in forma. Dar ținând cont de avantajele care le are Real Madrid si cat de norocosi sunt, Real Madrid poate face eventul de 3 finale castigate la rand. Probabil cu putin ajutor din partea arbitrilor vor castiga a 3-a finala consecutiva. 1
meetique Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 On 5/5/2018 at 1:58 PM, Rothschild said: Probabil cu putin ajutor din partea arbitrilor vor castiga a 3-a finala consecutiva. A fost o finala controversata, cum se astepta a fi. Cu bune, cu rele, Realul a castigat si de aceasta data. Dupa parerea mea echipa din Madrid reprezinta o mare putere ce va fi mereu comentata. Daca stam sa ne gandim la fel se intampla si cu Vladimir Putin, Dragnea sau Trump. Cand ajungi la un anumit nivel aduni foarte multi inamici care nu vor decat sa te opreasca din drum.
Guest Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 Meciul s-a incheiat, Real Madrid s-a impus cu scorul de 3-1 in fata celor de la Liverpool castigand ulterior trofeul Uefa Champions League!