Jump to content
Liviubaws

Windows 10 Fall Creators Update

Recommended Posts

rsz_windows_10_fall_creators_update_1.jpg

               Pe 17 octombrie Microsoft a lansat Windows 10 Fall Creators Update. Un update menit să aducă schimbări majore și lucruri folositoare pentru utilizatorii Windows. 
  
               Update-ul a fost testat timp de mai multe luni, aducând atât rezolvări pentru problemele versiunii anterioare, cât și funcții noi și interesante, lansarea fiind una mult așteptată. 
  
               Windows 10 Fall Creators Update pregătește Windows pentru realitatea augmentată, aducând momentan o funcție de 'realitate mixta'. Adică Windows a devenit compatibil cu o parte dintre 'jucariile' de realitate augmentată, precum HTC Vive. 
  
               Update-ul aduce, așa cum Microsoft deja ne-a obișnuit, o serie lungă de îmbunătățiri de securitate în lumea internetului, dar și o grămadă de funcții noi, precum noua aplicație Photos, care se vrea un concurent serios pentru Adobe Photoshop. Este o aplicație simplă și intuitivă, cu care utilizatorii își pot modifică pozele în cele mai interesante moduri. De asemenea, această oferă suport pentru fotografii 3D și 360, lucru care lipsea cu desăvârșire de pe platforma Windows. 
  
               Windows 10 Fall Creators Update aduce și aplicația 'People', un fel de 'messenger' integrat în Windows. Aceasta oferă posibilatea transferului de fișiere în timp real și scopul ei este de a convinge utilizatorii să nu mai instaleze alte aplicații pentru a comunica ci prietenii sau familia. De asemenea, se aduc update-uri importante și pentru aplicația Microsoft Edge, pentru asistentul vocal Cortana, dar și pentru Microsoft Store-alternativa Microsoft pentru Google Play. 
  
               Update-ul celor de la Microsoft vine la o lună de la update-ul făcut de Apple anul acesta, anume macOS High Sierra, și se vrea un concurent serios pentru acesta.  
  
               Rămâne de văzut dacă update-ul va fi apreciat de toată lumea. Instalarea lui poate dura și câteva ore, așadar, pregătiți-vă răbdarea! 

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...