Jump to content
41nd

Ghid pentru propuneri noi

Recommended Posts

Dacă ai un proiect (server de joc) pe care-ai dori să-l dezvolți în cadrul Comunității LinkMania îți putem oferi gratuit suportul necesar de socializare/forum în următoarele reguli principale:

  1. Nu găzduim servere de jocuri cu soft piratat, ilegal sau "crack"-uit.
  2. Softul de server de joc trebuie să ruleze sub sistem de operare GNU/Linux (adică este obligatorie cunoașterea lucrului în linia de comandă bash!) Nu mai găzduim servere cu jocuri pe echipamentele proprii.
  3. Cine vine cu propunerea trebuie să aibe drepturile asupra fișierelor serverului de joc (nu trebuie să propună munca făcută de altcineva).
  4. Inițiatorul proiectului și ajutoarele sale trebuie să respecte regulamentul principal al comunității pe toată perioada în care activează aici !

Dacă te încadrezi în cerințele obligatorii de mai sus atunci te invităm să deschizi un topic nou în care să faci o mică descriere asupra proiectului tău (detalii, screenshot-uri, chiar și prezentări video) și să aștepți părerile celorlalți utilizatori din comunitate. De aici ți se poate prelua și implementa proiectul pe forumul nostru și îți vom adăuga o secțiune dedicată în cadrul forumului pentru proiectul tău și poți primi drepturi de moderator acolo urmând să îți poți construi o echipă de asistenți/admini. Deci proiectul poate avea maxim 2 grupuri pe forum (moderator/i și asistenți). Condițiile finale pentru joc și secțiunea de forum sunt:

  1. Proiectul va fi disponibil gratuit pentru utilizatorii Comunității LinkMania, accesul la joc se va face liber și gratuit în limitele regulamentului. Reprezentanții comunității și societatea RCS&RDS nu răspund pentru nici un fel de tranzacții financiare făcute între jucători. Sunteți liberi să suportați cu donații și bacșișuri eforturile programatorilor dar Comunitatea LinkMania nu intervine și nu răspunde pentru asemenea tranzacții.
  2. Programatorul proiectului este obligat să răspundă pe forum utilizatorilor cel puțin o dată pe săptămână altfel proiectul va fi anulat. Indisponibilitatea jocului față de utilizatori nu trebuie să fie mai mare de o săptămână !

 

Edited by 41nd
actualizare octombrie 2022 !
  • Like 1
  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...