FashionVictim Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 Cerere acceptată! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulgerul Baiazid Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Nick:dumitrus Rank:2 Vechime (cat timp ai stat in factiune):3 saptamani +5 zile da erau inactivitate Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:vreau sa aplic hitman, imi cer scuze fashion daca aveai asteptari mai mari de la mine... Imi pare sincer rau..sa ramanem prieteni , poate:D :( Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana:da Link to comment Share on other sites More sharing options...
FashionVictim Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Demisie acceptata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kucker11 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Nick:Kucker Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 5 zile. Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:Prea multa inactivitate(adica multi membri sunt inactivi, licente nu prea se dau, si as cam vrea sa aplic intr-o factiune mai organizata. Multumesc FashionVictim ca m-ai acceptat si ca ai fost bun cu mine, dar cu tot RESPECTUL meu va urez bafta in continuare si sa aveti perte de cat mai multe licente si cati mai multi membri. Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: NU Link to comment Share on other sites More sharing options...
kucker11 Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Nick:Kucker Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 7 zile. Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:Prea multa inactivitate(adica multi membri sunt inactivi, licente nu prea se dau, si as cam vrea sa aplic intr-o factiune mai organizata. Multumesc FashionVictim ca m-ai acceptat si ca ai fost bun cu mine, dar cu tot RESPECTUL meu va urez bafta in continuare si sa aveti perte de cat mai multe licente si cati mai multi membri. Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da Nick:Kucker Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 5 zile. Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:Prea multa inactivitate(adica multi membri sunt inactivi, licente nu prea se dau, si as cam vrea sa aplic intr-o factiune mai organizata. Multumesc FashionVictim ca m-ai acceptat si ca ai fost bun cu mine, dar cu tot RESPECTUL meu va urez bafta in continuare si sa aveti perte de cat mai multe licente si cati mai multi membri. Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: NU Acesta este gresit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kucker11 Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Nick:Kucker Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 7 zile. Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:Prea multa inactivitate(adica multi membri sunt inactivi, licente nu prea se dau, si as cam vrea sa aplic intr-o factiune mai organizata. Multumesc FashionVictim ca m-ai acceptat si ca ai fost bun cu mine, dar cu tot RESPECTUL meu va urez bafta in continuare si sa aveti perte de cat mai multe licente si cati mai multi membri. Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da Nick:Kucker Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 5 zile. Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:Prea multa inactivitate(adica multi membri sunt inactivi, licente nu prea se dau, si as cam vrea sa aplic intr-o factiune mai organizata. Multumesc FashionVictim ca m-ai acceptat si ca ai fost bun cu mine, dar cu tot RESPECTUL meu va urez bafta in continuare si sa aveti perte de cat mai multe licente si cati mai multi membri. Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: NU Acesta este gresit! M-am rasgandit si retrag demisia, pentru ca nu vreau sa stau 1 saptamana civil . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stroger Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Nick:valy_best Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune):o saptamana Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:multi membri inactivi si ar mai fi ceva dar nu vreau sa zic. Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana:nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stroger Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Nick:valy_best Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune):o saptamana Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:multi membri inactivi si ar mai fi ceva dar nu vreau sa zic. Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana:nu O retrag.Data viitoare o sa ma gandesc de 2 ori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stroger Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Nick:valy_best Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune):9 zile Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:Este multa inactivitate. Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana:nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kucker11 Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Nick: Kucker Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 7 zile, intrat pe 21-22 cum vrei. Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:Vreau sa intru pd Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana:da Link to comment Share on other sites More sharing options...
kucker11 Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Nick: Kucker Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 7 zile, intrat pe 21-22 cum vrei. Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:Vreau sa intru pd Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana:da Reinnoire. Nick: Kucker Rank: 1(ar trebuii sa am 2.) Vechime:9 zile Motivul pentru care doresc sa parasesc aceasta factiune: Vreau sa intru in PD!+ multi membri inactivi, nu ai cu cine vorbi etc. Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca nu am fost membru Scoala minim 1 saptamana: DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
FashionVictim Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Demisii acceptate`! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackAngel Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Nick: BlackAngel Rank: 2 Vechime: 3 saptamani Motivul pentru care doresc sa parasesc aceasta factiune: Vreau sa intru altundeva. Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca nu am fost membru Scoala minim 1 saptamana: DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonjohN AK47 Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Nick: heX Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 4 zile. Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Imi pare rau dar nu mai pot activa, sunt foare ocupat, scuze, mai ales lui nitoi care a fost foarte bun si foarte de treaba, mult noroc in continuare fashion cu factiunea, nitoi tu..tine-o tot asa o sa ajungi bine ;) mai ales ca faci "cat 10" cum ziceai :)) m-am distrat cu tine. :tiphat: Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
FashionVictim Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Blacklist, demisie acceptata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZzzZoR Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Nick: RaZzzZoR. Rank: 1. Vechime (cat timp ai stat in factiune): 5-6 zile. Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Mi s-a oferit o invitatie in HITMAN AGENCY si nu o pot refuza, imi cer scuze shafule, spor si ai grija ce faci cu factiunea !!! (demite-l pe nitoi, ia spaga) Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Demisie acceptata ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpriT3 Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Nick: Scooby Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): o luna Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: incerc tntsSunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Nick: Scooby Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): o luna Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: incerc tntsSunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: da DEMIS ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeedY1 Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Nick: SpeedY Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): o saptamana. Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Doresc sa incerc si alta factiune. Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Demis ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coop Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Nick: Cooper Rank: 5 Vechime (cat timp ai stat in factiune): Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Vreau sa imi incerc norocul la guvernamentale.Va multumesc pentru timpul acordat, ati fost niste colegi de nota 10.Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Succes pe viitor Cooper ! Multumim si noi pentru ajutorul pe care ni l-ai oferit ! DEMIS ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonyy Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Nick: Tonyy Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): o luna Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Din pacate,nimeni nu dau /w pentru licente, Stefan a renuntat la lider si sper sa nu fie Nitoi. Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
RandOm Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Nick: RandOm Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 3 saptamani Motivul : am prins o afacere si am nevoie de jobul arms dealer Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...