SenSei. Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : SenSei Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 24 Primarul pe care il votati : Outkast Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E coleg de factiune, se descurca bine,face eventuri. Merita o sansa.
AcidiX Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : AcidiX Factiunea din care faceti parte: civil Level (minim lvl 3) : 25 Primarul pe care il votati : Outkast Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un player responsabil si chiar am convingerea ca ar face treaba buna daca ar ajunge primar:)
kagawa Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : ironic. Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 38 Primarul pe care il votati : Outkast Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E un om cu caracter deosebit care ajuta mereu playerii de level mic la nevoie,activ,capabil si sunt convins ca va face o treaba extraordinara ca si primar.
awesometron Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : LionHeart Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : Outkast Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E un player foarte vechi pe serverul asta si merita foarte mult acest titlu, sunt singur ca ar face traba buna.
FinuCCi Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Agent[X] Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : Outkast Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E foarte vechi in comunitate, si de cand il stiu face treaba foarte buna
Athreyu Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick-ul (in joc) : kidzeen Factiunea din care faceti parte : Agentia Hitman Level (minim lvl 3) : 11 Primarul pe care il votati : Outkast Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Votul meu din aceasta luna merge catre Outkast,un baiat descurcaret,foarte activ,care se implica mult si este dornic sa ajute jucatorii acestui server.
heineken Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick-ul (in joc) : heineken. Factiunea din care faceti parte : Los Santos Vagos Level (minim lvl 3) : 31 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Votul meu ii apartine lui Teils. Baiat de treaba, are experienta la Primarie deoarece a fost pentru mult timp consilier. Pe langa toate,este si foarte activ.
xLex Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick-ul (in joc) : xLex Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 3 Primarul pe care il votati : ozoN. Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Imi place de el cum se comporta cu playeri , este un tip ok + ca are o vechime pe acest servar , si chiar cred ca ar merita sa fie noul primar !
Bytza Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Bytza Factiunea din care faceti parte : Grove Street Level (minim lvl 3) : 31 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Organizeaza multe eventuri,e bun,activ,are tot ce trebuie pentru un primar. Am candidat impreuna tura trecuta si a fost o placere pt mine sa il am ca adversar.
wHere Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick-ul (in joc) : where Factiunea din care faceti parte : pd Level (minim lvl 3) : 25 Primarul pe care il votati : ozon. Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : este un player capabil,serios, ar face o treaba buna ca primar.
Guest Messi_67 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Messi67 Factiunea din care faceti parte : TheTriad Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : In primul rand face cele mai bun eventuri,si da arme din mats lui,adica cand face event sa zicem 1v1 eagle asa da el mereu,chiar da si 2 si ganditi-va daca se aduna 20 playeri cam cat mats ar fi + sa zicem ca la 10 le mai x2 eagle sau daca face cu shotgun asta odata,se mai pricepe si la userbaruri adica face ceva pt playeri LM pe moca,e glumet,intelegator si are o sora frumoasa:),ar fi primarul ideal
Guest Jairoo Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Jairoo Factiunea din care faceti parte : DNB Level (minim lvl 3) : 22 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un jucator vechi al comunitatii,nu l-am vazut vreodata sa creeze probleme si este un baiat serios,cu capul pe umeri.
Sami Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Sami. Factiunea din care faceti parte : Civili. Level (minim lvl 3) : 18. Primarul pe care il votati : outkast. Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte): Este un jucator activ, face eventuri multe, e matur si merita sa fie primar.
Paul15 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Paul14 Factiunea din care faceti parte : Scoala Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati : ozoN. Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Un player vechi,un prieten foarte bun si merita deplin sa castige,
Claudiu Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Mr_Clau Factiunea din care faceti parte : Lsv Level (minim lvl 3) : 26 Primarul pe care il votati : Jones Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un player de treaba ,activ capabil si cred ca se va descurca foarte bine ca primar
focuS Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick-ul (in joc) : FocuStar Factiunea din care faceti parte : Bikers Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati : outkast. Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte): Este un jucator activ, e de treaba, si mi se pare cel mai bine pregatit pentru primarie.
Xipri Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Xipri Factiunea din care faceti parte : Scoala Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : outkast. Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte): Il consider cel mai capabil si este foarte activ.
Antonio_don Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Don_Antonio Factiunea din care faceti parte : Ballas Level (minim lvl 3) : 28 Primarul pe care il votati : ozon. Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte): Imi e prieten de foarte mult timp si cand am avut nevoie de ajutor el ma ajutat si asa o sa ajute si alti playeri noi intrati pe linkmania. Eu zic ca ozon. e cel mai perfect pentru functia de prima.
Mihai. Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Mike Factiunea din care faceti parte : Departamentul de Politie Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati : Skybrax Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Mi-a fost greu sa aleg, mai aveam un favorit pe lista, dar Skybrax este omul cu care am colaborat cel mai mult, stiu ce poate , cat este de competent este si stiu ca poate face treaba extraordinara atunci cand detine o functie.
Jack Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Jack Factiunea din care faceti parte : SFR Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati : ozon. Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Player activ, capabil,un membru adevarat,toate calitatile necesare pentru functia de primar.
BIGG Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Blood Factiunea din care faceti parte : sfr Level (minim lvl 3) : 13 Primarul pe care il votati : ozoN. Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :Este un player vechi,activ si sigur va face o treaba buna.
robybu Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick-ul (in joc) : robybu Factiunea din care faceti parte : LSV Level (minim lvl 3) : 19 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : pentru ca am observat ca isi doreste aceasta functie si mie imi plac persoanele care au ambitie.
ssmmqq Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick-ul (in joc) : dannnutz Factiunea din care faceti parte : FBI Level (minim lvl 3) : 30 Primarul pe care il votati : Outkast Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este vechi in comunitate, glumet si cred ca merita pe deplin aceasta functie.
ZooYork. Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick-ul (in joc) : CheveZ Factiunea din care faceti parte : Grove Level (minim lvl 3) : 11 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E glumet,activ si cred ca v-a face treaba buna daca v-a fii ales ca si primar
DrgD Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick-ul (in joc) : n0thing Factiunea din care faceti parte : FBI Level (minim lvl 3) : 13 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Din cate stiu despre el stie sa organizeze orice, se intelege cu majoritatea si chiar merita acest post.