Juan Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Juan Factiunea din care faceti parte : SMURD Level (minim lvl 3) : 28 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Il voteaza datorita implicarii sale la Competitii si evenimente, atat acum, cat si inainte de wipe. Este un player vechi care si-a demonstrat competenta. Cu ceilalti candidati nu am schimbat nicio vorba, dar am inteles ca au o reputatie buna pe server si si-au capatat respectul, oricare ar iesi primar ar fi un castig. Un alt motiv pentru care il votez pe Teils este ca il cunosc mai bine, stiu ce poate, dar ca si consilier m-a dezamagit, in primul meu mandat ca primar si-a depus demisia la cateva zile dupa ce a intrat :crazy:
freezeR Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Bytza Factiunea din care faceti parte : Ust Level (minim lvl 3) : 16 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : A fost primul player care la-m cunoscut pe linkmania singurul care ma ajutat sa joc samp , este activ de treaba serios muncitor si cred ca merita functia deaceea ii acord votul meu !
HerrBlackMaN Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Stefan20 Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Sa fim seriosi omul asta merita de mult GM + Este un om care stie sa vorbeasca cu playeri indiferent de vechimea lor pe server
Alexandru Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Alexandru Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 12 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : De treaba si capabil. Sigur se va descurca
taylorrrr Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nick-ul (in joc) : Flaviu. Factiunea din care faceti parte : SFR Level (minim lvl 3) : 6 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Joaca de mult pe server,cunoaste multi playeri si eu cred ca este capabil.
meetique Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nick-ul (in joc) : Mitica Factiunea din care faceti parte : sfr Level (minim lvl 3) : 40 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : imi este un amic foarte bun. imi pare sincer rau ca sunt acesti 3 playeri alesi. eu unul ma inteleg cu ei cel mai bine, insa cu bytza am apucat sa vorbesc foarte mult. sper ca ceilalti 2 sa nu se supere pe mine. bytza e activ, de treaba si intelegator. gluma e gluma si seriozitatea e seriozitate..
freezeR Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nick-ul (in joc) : sweet.girl Factiunea din care faceti parte : Ust Level (minim lvl 3) : 16 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : A fost primul player care la-m cunoscut pe linkmania singurul care ma ajutat sa joc samp , este activ de treaba serios muncitor si cred ca merita functia deaceea ii acord votul meu ! Ps : am gresit numele :)) am scris la nick in joc Bytza in loc de sweet.girl :)) , scz de duble post nu a mers edit !
Jack Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nick-ul (in joc) : Jack Factiunea din care faceti parte: SFR Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati Bl@ck MOtivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Un viitor primar de treaba.Are experienta destula,avand in vedere activitatea lui pe server.
ssmmqq Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nick-ul (in joc) : dannnutz Factiunea din care faceti parte : fbi Level (minim lvl 3) : 30 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este vechi in comunitate, glumet si merita aceasta functie.
Stefan Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nick-ul (in joc) : Quincey Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 13 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Un om care cred eu ca ar merita aceasta functie , BAFTA BYTZAAA !!!! Valcea e cu tine ! :))
Stef@n Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nick-ul (in joc) : Mr,Enzo Factiunea din care faceti parte : The Triands Level (minim lvl 3) : 8 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Un om care am incredere si sper sa faca o treaba buna.
{Vlad} Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nick-ul (in joc) : Vlad Factiunea din care faceti parte : LSV Level (minim lvl 3): 21 Primaru pe care il votati : Bl@ck Motivul pentru care il votati (minim 10 cuvinte) : Bl@ck este unul dintre playerii capabili pentru aceasta functie.Glumet cateodata si foarte prietenos.
Robert Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nick-ul (in joc) :Robert Factiunea din care faceti parte : FBI Level (minim lvl 3) :24 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :Il cunosc de mult timp si cred ca merita o sansa asa cum multi au primit.
Guest Al1n.. Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nick-ul (in joc) : Simple_ Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 22 Primarul pe care il votati : bl@ck Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un jucator capabil nu demult castigand titllul de membrul lunii in agentia hitman.
awesometron Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nick-ul (in joc) :LionHeart Factiunea din care faceti parte :LSV Level (minim lvl 3) :10 Primarul pe care il votati :bl@ck Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :Este un jucator capabil,vechi in comunitate care merita o functie.
Briant Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nick-ul (in joc) : Shaiden Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati :Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un om capabil si foarte de treaba. Se intelege cu toata lumea si cred ca poate tine de unul singur o factiune.
Calin Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nick-ul (in joc): Pandjja Factiunea din care faceti parte: Politicienii Level (minim lvl 3): 4 Primarul pe care il votati: Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte): M-a ajutat de multe ori pe server, niciodata nu a refuzat sa-mi ofere o informatie sau ceva ce aveam nevoie, asa ca votul meu merge catre Bytza. :tiphat:
Guest Bortos Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nick-ul (in joc): Sindy Factiunea din care faceti parte: Civil(nu inca) Level (minim lvl 3): 5 Primarul pe care il votati: Bl@ck Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte): E activ si in factiunea actuala si cred ca se va descurca ca a fi primarul nostru
Gicisan Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nick-ul (in joc) : Gicisan Factiunea din care faceti parte : Bikers Level (minim lvl 3) : 12 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Mi se pare ca este cel mai competent si activ dintre toti de pe acea lista. Il cunosc de ceva vreme si stiu ce poate, este vechi,prietenos si un om cu care poti conversa. Cred ca isi va duce mandatul la bun sfarsit daca il va primi.
Pustullyk Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick-ul (in joc) : Uliu Factiunea din care faceti parte : Civil . Level (minim lvl 3) : 4 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Un player activ , capabil cu idei nebune si cu vechime in comunitate .
Ezekiel Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick-ul (in joc) : Andrei Factiunea din care faceti parte : Mafia Level (minim lvl 3) : 25 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Dupa un timp, a inceput sa-si arate calitatiile si dorintele cu privire la viitor, cea ce implica si meritul de a prelua aceasta functie.
ALLStaR Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick-ul (in joc) :ALLStaR Factiunea din care faceti parte :politicieni Level (minim lvl 3) :3 Primarul pe care il votati :bl@ck Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :este cel mai tare si merita sa fie ales sa conduca orasul
THC Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick-ul (in joc) :THC Factiunea din care faceti parte : The Mafia Level (minim lvl 3) :24 Primarul pe care il votati :bl@ck Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :este cel mai bun candidat la postul de primar din punctul meu de vedere