aNNNdy Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Xzibit Factiunea din care faceti parte : UST Level (minim lvl 3) : 28 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Si eu am fost coleg cu Bytza in F.B.I si am vazut ca stie ce sa faca atunci cand avea factiune ajutor si este un timp sociabil.
Casio Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Casio Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Activ, de treaba, e cu capul pe umeri, ambitios si mereu te poti baza pe el. :crazy:
SmartAss Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : SmartAss Factiunea din care faceti parte : Ballas Level (minim lvl 3) : 21 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Baiatul e de nota 10 , el merita o sansa , merita sa castige . Sunt sigur ca va face cea mai buna treaba de pana acum .
Eddi Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : SomerhaldeR Factiunea din care faceti parte : Da Nang Boys Level (minim lvl 3) : 15 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Baiatul e de nota 10 , va fii o viata mai buna cu el!
I am Mitzu Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : TheFacebook Factiunea din care faceti parte : UST Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Din cei 3 candidati Teils mi se pare cel mai competent , cel mai potrivit pentru postul de primar . Are stofa de GM . Se descurca cu eventurile si este serios .
Guest Allen Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Allen Factiunea din care faceti parte : NG Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E un baiat cu capu pe umeri ,de treaba, care merita functia aceasta,in plus ca imi este foarte bun prieten.
Danutzu Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nick-ul (in joc) :Danutzu Factiunea din care faceti parte :Civil Level (minim lvl 3) :22 Primarul pe care il votati :Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :Activ,este capabil sa duca pana la bun sfarsit aceasta misiune,si cred ca merita si pentru faptul ca este cu capu pe umeri.
Colinzink Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Blu3red Factiunea din care faceti parte : DNB. Level (minim lvl 3) : 27 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Activ, de treaba, e cu capul pe umeri, ambitios si mereu te poti baza pe el..
Cretu' Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Cretu Factiunea din care faceti parte : VAGOS Level (minim lvl 3) : 30 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este activ,de treaba,muncitor si ajuta pe oricine are nevoie. :tiphat:
Turok Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Turok Factiunea din care faceti parte : Grove Street Level (minim lvl 3) : 25 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :Este de treaba, activ, capabil pentru aceasta functie. Sunt sigur ca va face o treaba buna.
Guest Dedich Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Dedich Factiunea din care faceti parte : SMURD Level (minim lvl 3) : 4 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un player vechi,activ si care stie sa-si faca treaba asa cum trebuie.
BIGG Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Blood Factiunea din care faceti parte : sfr Level (minim lvl 3) : 13 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :Este activ,de treaba,te ajuta la nevoie.Merita sa fie primar.
Negrea18 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Negrea Factiunea din care faceti parte : The Mafia Level (minim lvl 3) : 15 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Baiat de nota 10 se implica si se pare ca acum vrea sa se implice mai mult.
TheDody Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nick-ul (in joc) : DeathStar Factiunea din care faceti parte : SFR Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : Bl@ck Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Baiat de nota 10 se implica ff mult. :tiphat:
fizeeN Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nick-ul (in joc) : fizeeN Factiunea din care faceti parte : biker`s Level (minim lvl 3) : 21 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : este un playeri vechi , activ si foarte sociabil
.sKaNNer. Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nick-ul (in joc) : JaKeR Factiunea din care faceti parte : Ballas Level (minim lvl 3) : DouaZeci :X Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Destept =)) si sper ca va face o treaba buna :> # Postez pt el are suspend.
Tham Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Tham Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 13 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :E activ, descurcaret si capabil pentru functia de primar al orasului. :)
Damelut Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Aquatic Factiunea din care faceti parte : civ deocamdata :nanana: Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : Bl@ck Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : capabil, activ cu bun simt si foarte intelegator cu toti
epicwarding Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Legendd Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Am fost colegi odata in FBI si il cunosc de mult !
Andy2010 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nick-ul (in joc) : OgLoc Factiunea din care faceti parte : Ballas Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : un player activ si descurcaret , cred ca se va descurca
Maluco Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Maluco Factiunea din care faceti parte : Scoala Level (minim lvl 3) : 9 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E un baiat de treaba si speram sa faca treaba buna ca primar, succes tuturor!
SkullCandy10 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nick-ul (in joc) : SkullCandy Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 8 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Il cunosc de mult timp , am avut uneori nevoie de foarte mult ajutor el a fost mereu acolo sa ma ajute si sa ma ridice .. e genul de prieten pe care daca sti cum sa il iei te trateaza ca pe fratele tau . Sportiv bun , caracter bun , la deagle bun , capicitate de a conduce buna ( e capitan de echipa la fotbal) , stie sa se mentina mereu sus . De la mine are un vot mare , si un respect formidabil . Bafta Bytza !! Ai sanse mari :) .
XeqTT Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nick-ul (in joc) : XeqT Factiunea din care faceti parte : Civili Level (minim lvl 3) : 3 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Pentru ca este un tip de treaba si merita sa fie primar
pescaru Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nick-ul (in joc) : outlook Factiunea din care faceti parte : dnb Level (minim lvl 3) : 27 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : -