Stephan Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Stefan27 Factiunea din care faceti parte : Consilierii Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Il cunosc de aproximativ 14 ani stiu de ce e in stare , un player activ , capabil cu idei nebune.
Rexxar Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Rexxar Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : bl@ck Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Dintre cei 3 candidati,toti ar fi apti de aceasta functie,insa cred ca bl@ck are o experienta mai mare
xepiah Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 nick: puni laur factiune SFR lvl 18 primarul votat Bytza motivul : este un jucator activ si capabil pentru acest post si chiar merita
iNNstinCt Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Gronkh Factiunea din care faceti parte : Ballas Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : deoarece e un jucator foarte activ, descurcaret si cu capul pe umeri.
SNAPPi Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Lester Factiunea din care faceti parte : NG Level (minim lvl 3) : 15 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este de treaba si se va descurca cu aceasta functie cum s-a mai descurcat pana acum.
Sebb Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Sebb Factiunea din care faceti parte : N/A Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Capabil , vechi si cu experienta !
Paul15 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Paul14 Factiunea din care faceti parte : UST Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati : bL@cK Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un player vechi si cred ca merita cel mai mult sa castige.
FullSpeed Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : FullSpeed Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 39 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este vechi pe server din cate stiu , activeaza , si isi da silinta pentru a face ceva bun pentru server si mi se pare cel mai competent dintre cei 3 . bafta
Maryus Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Maryus Factiunea din care faceti parte : F.B.I Level (minim lvl 3) : 45 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Activ , capabil , cu capul pe umeri , se implica in factiune si cred ca se va descurca cu functia de primar .
Guest Bortos Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Bortos Factiunea din care faceti parte : Civil(nu inca) Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : bl@ck Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : bl@ck e prietenasul meu si iar sta bine ca primar.Re bl@ck
Ca7aLiN96 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) :CaTa96 Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 13 Primarul pe care il votati : Bl@ck Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Serios, activ, si foarte bun in ceea ce face, eu zic ca se va descurca. Bafta!!
Flavius95 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : FlaviusCR7 Factiunea din care faceti parte :Grove Street Level (minim lvl 3) : 26 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este cel mai in masura sa preia functia de primar pe aceasta luna deoarece nu are aere/fitze ca "altul",ajuta din placere,este activ etc.Cred ca isi va juca bine rolul de primar.
ExTrEm Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : ExTrEm Factiunea din care faceti parte : Triade Level (minim lvl 3) : 45 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Activ , organizeaza multe eventuri , corect , din cate stiu valcenii sunt oameni seriosi.Merita o sansa.
ZzooM Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : ZzooM Factiunea din care faceti parte : Ballas Level (minim lvl 3) : 21 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Capabil de orice...activ, serios si stie ce vrea....
Guest Perry Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Perry Factiunea din care faceti parte : Deocamdata Civil Level (minim lvl 3) : 27 Primarul pe care il votati : bl@ck Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Activ , vechi un baiat de nota 10 si cred ca se descurca !!
Ovidiu700 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Ovidiu700 Factiunea din care faceti parte : - Level (minim lvl 3) : 25 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un player activ, capabil , nu are antecedente. In concluzie se va descurca cu aceasta functie.
Sergiu Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Sergiu Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 26 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este cel mai capabil player din toti candidati, merita sa fie primar, sa ne arate ce stie! Forta Bytza. ;)
wHere Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : where Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 25 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : am "colaborat" cu el si are skill de lider ,e activ, fair play, merita functia de PrimAr
SkPw0w Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Skpw0w Factiunea din care faceti parte : civil Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : perfect e putin zis prin a-i descrie caracterul pe care il are .. merita votul meu din plin si chiar imi pare bine cand genul de playeri ca el candideaza . Bafta Bytza , sportivul nostru care pe langa sport ofera un interes profund si pentru samp .
Rith Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Thierry Factiunea din care faceti parte : The Triads Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un baiat activ, capabil, respectuos..care ar fi de folos pentru server in functia de primar, din cate il cunosc ajuta mereu playerii care ii striga numele si nu numai.
kansas Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Kansas Factiunea din care faceti parte : Politicieni Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un player vechi, capabil, ajuta cu placere ceilalti playeri de pe server, sunt sigur ca este omul potrivit pentru acest post.
Joseph Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Jones Factiunea din care faceti parte : Triadele Level (minim lvl 3) : 28 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E activ,corect si se implica mult,merita sansa de a deveni primar
nO sOuNNNd Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc): sOuNdy Factiunea din care faceti parte: Hitman Level (minim lvl 3): 20 Primarul pe care il votati: Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte): Este activ, vechi in comunitate, isi face treaba, serios, descurcaret si este cel mai capabil pentru aceasta functie zic eu.
UnknowNNn Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : UnknwoNNn Factiunea din care faceti parte : civil Level (minim lvl 3) : 12 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : capabil ,e activ, fair play, merita functia de PrimAr
Bulls3ye Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Bulls3ye Factiunea din care faceti parte : Civilian Level (minim lvl 3) : 35 Primarul pe care il votati : Bytza Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Am fost colegi in F.B.I si am vazut ca se implica cam de fiecare data cand vedea ca este nevoie de putin ajutor :cool2: