Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

DFR

AlexDZC - s0beit

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: El3mEnT

Numele EXACT celui pe care îl reclam: AlexDZC

Screenshot-uri: 1 , 2

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Avea mp5 si m4, am poza doar cand aveam mp5...

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): -

Martori: -

Posted

Cata vrajeala pe pustiu asta .

1. aveam doar mp5

2. cand se blocheaza sv poti sa intri in amm-uniton si daca iesi repede ramane arma

3. Cred ca daca foloseam ce a spus pustiu luam ban automat de la sv

Posted

Mie unu nu mi s-a blocat in dimineata asta cat am fost on pe server, nu aveam cum sa te cred pentru ca si altii care au coduri ar zice orice sa se apere + ca nu iei ban daca folosesti armele acestea mp5/m4, etc care sunt de cops. Ramane la decizia unui moderator. Te rog nu mai posta.

Posted

tu nu observi ca te minti singur ma?

1. ai zis ca am 4 arme si eu aveam una

2. zici ca nu ti sa blocat sv da sv`u are lag de 3 saptamni si toti intra in ammuniton

Asa ca ar trebui sa iei o nefondata pentru imaginatia ta bogata

Posted

4 Arme ? De unde le scoti imi zici si mie ? Am zis de 2, m4 am zis de ea pentru ca am aflat de la aliatii din gang ca te-au vazut si ei, eu am zis sa te urmaresc sa te vad, si doar mp5 l-am vazut...Tu ai zis ca se ia ban daca folosesti coduri de arma, nu se ia daca ai s0beit care nu detecteaza, doar pana te prinde adminul... Si nu, nu mi s-a blocat serveru am stat 1 ora pe server si nu mi s-a oprit ceasul, poate tie ti s-a blocat ca esti de mai devreme, asa ca eu nu am nici o vina, te-am vazut am crezut ceva, acum ramane la decizia moderatorilor.

Posted

Retrag, m-am convins si prin alti playeri, carora li s-a intamplat acelasi lucru. Va rog sa ma scuzati.

Puteti inchide topicul. Multumesc!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...