Jump to content
IceMan

Discutii Bikers

Recommended Posts

Posted

5cy783.png

Discutii privind organizarea Bikers.

- Va rog sa evitati flame posting-ul, este pedepsit cu warn up pana la DPA daca moderatorul considera ca este nevoie.

Posted

Pentru a putea aplica la aceasta factiune trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:

- Sa detineti minim level 6 pe contul de pe care faceti aplicatia;

- Sa cunoasteti si sa respectati regulamentul;

- Sa aveti un comportament cat mai decent;

- Sa nu te afli pe "Black list".

Ai uitat o conditie foarte importanta:

-Sa ai obligatoriu bani de mats

PS: spune-le ca tu esti zgarcit si nu le dai :))

PS2: te astept pe /g sa te initiez in staff si sa iti explic cum sta treaba pe la noi :-*

Guest Fringe.
Posted

Joi am teza nu cred ca pot intra.Te rog sa ma scuzi :banghead:

Guest RiscX
Posted

Salut...sunt noul vostru coleg si sper sa ne intelegem foarte bine si sa ridicam factiunea la cel mai inalt nivel.

Posted

Nick: Hawx

Rank: 1

Perioada: pana pe 2 iunie

Motiv: Pe 1 iunie urmeaza sa dau problele scrise la Breaza [ mate +romana ] . :yupee:

Am revenit :>

Posted

RiscX nu poate ajunge la sedinta pentru ca la ora aceea pleaca la o matusa.... AM POSTAT pentru RiscX pentru ca lui nui merge forumu

Posted

RiscX nu poate ajunge la sedinta pentru ca la ora aceea pleaca la o matusa.... AM POSTAT pentru RiscX pentru ca lui nui merge forumu

E sedinta secreta care nu s-a anuntat? ... unde ai realizat tu ca va fii sedinta :crazy: ? Ultima sedinta anuntata si sustinuta a fost 29 mai (Marti)... Unde va uitati si ce cititi cand gresiti in halul asta?

Have a nice day!

Posted

De asemenea , sunt sanse de 50 % sa ajung la sedinta

Sugestie : De ce nu faceti sedintele mai devreme sau in weekend la ora 20:00 , mai are si omu' treaba ca doar e Iunie , examene , sfarsit de scoala , teze , incheieri medii s.a.m.d.

Thx !

Posted

Nu exista o ora in care toata lumea sa fie disponibila. In week nu stau prin casa, iar mai devreme de 8 nu prea am cum, deci impacati-va cu ideea.

Din partea mea ar fii fost ok, daca nu as fii avut meditatiile... Dar nu am ce sa fac, acum e sigur ca nu ajung la sedinta...

Acu astept dupa taxi si am plecat...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...