Kemico Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Nick: Bitto Rank : 1 Motiv: Vreau sa incerc altceva.
Cristi17 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Nick: Presekan Rank: 1 Motivul demisiei: vreu sa incerc hitman
Monica Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Nick: Konica Rank: 2 Motivul demisiei: Nu mai e Mishka. lider.
Guest Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Nick: ShaKaLoo Rank: 1 Motivul demisiei: Idem Konica, fara mishka nu are rost ....
Maryus Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Nick: Konica Rank: 2 Motivul demisiei: Nu mai e Mishka. lider. Nick: ShaKaLoo Rank: 1 Motivul demisiei: Idem Konica, fara mishka nu are rost .... Demisi , bafta in continuare .
Alin97 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Nick: SeNnNZaTioN Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc ceva nou
Maryus Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Nick: SeNnNZaTioN Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc ceva nou Demis .
I am Mitzu Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Nick: TheFacebook Rank: 1 Motiv: Factiunea nu ma defineste , pierd banii , fac wanted :) Vreau sa incerc intr'o factiune a legii sau in hitman agency ! Multumesc foarte mult pentru sansa acordata !
Fonz Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Nick: Kidnapper Rank: 1 Motivul demisiei: Imi pare rau The_Game dar LSV nu este pentru mine.Esti un lider exceptional si cu siguranta usor,usor vei ridica factiunea.Iti multumesc pentru sansa acordata.Ai grija de tine.
DFR Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Nick: Stalker Rank: 1 Motivul demisiei: Desi am stat foarte putin de cand am reintrat, nu ies pentru ca nu imi place, nu e de mine, sau alte prostii, e factiunea mea de suflet si asa va ramane, dar motivul adevarat pentru care as vrea sa ies e pentru a nu tine un loc ocupat, nu voi activa o perioada asa mult, doar mai putin, si am inteles ca the_game ai nevoie de membrii activi, astfel as dorii sa cedez locul altui doritor. Iti multumesc ca m-ai reprimit in factiune si iti doresc sa faci cel mai bun gang de pe server. Multa bafta si jos palaria :tiphat:
qzENNNN Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Nick: qZennN Rank: 2 Motivul demisiei: The_Game esti un lider super bun , s-a vazut asta de cand ai intrat in factiune ! Deja se vede ca ai pus factiunea pe picioare , nu ies din cauza unui coleg , cearta sau ceva.. pur si simplu as dori sa intru hitman .. :tiphat:
Ewze^ Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Nick: Ewze Rank: 1 Motivul demisiei: Motive personale.[ Bafta in continuare cu factiune The_Game ]
hawnibal Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Nick: Hawnnibal Rank: 1 Motivul demisiei: Asi vrea sa intru in UST.The_Game esti un lider pe cinste.
LapTEEE Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Nick: Found_cluj Rank: 3 Motivul demisiei: Pai cred ca e timpul sa incerc si eu ceva nou .. sunt de 4 luni in LSV,am petrecut o perioada foarte frumoasa alaturi de voi,am glumit,am ras,ne-am simtit bine..cel putin eu m-am simtit bine alaturi de voi ,poate o sa ne revedem pe viitor :) Nu pot sa nu-l remarc pe DowneyJr,care chiar daca ma enervat de multe ori,intotdeauna am stiut ca pot avea incredere in el si ca ma ajuta la nevoie ,tine-o tot asa.. :)
Rexxar Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Nick: Rexxar Rank: 2 Motivul demisiei: As dori sa incerc ceva nou,inafara de mafia si gang.Multumesc Mishka pentru sansa acordata,si lui The_Game de asemenea,pentru ca a ridicat factiunea foarte mult intr-un timp foarte scurt Bafta