Jump to content
IceMan

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: ShaKaLoo

Rank: 1

Motivul demisiei: Idem Konica, fara mishka nu are rost ....

Posted

Nick: Konica

Rank: 2

Motivul demisiei: Nu mai e Mishka. lider.

Nick: ShaKaLoo

Motivul demisiei: Idem Konica, fara mishka nu are rost ....

Demisi , bafta in continuare .

Posted

Nick: TheFacebook

Motiv: Factiunea nu ma defineste , pierd banii , fac wanted :) Vreau sa incerc intr'o factiune a legii sau in hitman agency ! Multumesc foarte mult pentru sansa acordata !

Posted

Nick: Kidnapper

Motivul demisiei: Imi pare rau The_Game dar LSV nu este pentru mine.Esti un lider exceptional si cu siguranta usor,usor vei ridica factiunea.Iti multumesc pentru sansa acordata.Ai grija de tine.

Posted

Nick: Stalker

Motivul demisiei: Desi am stat foarte putin de cand am reintrat, nu ies pentru ca nu imi place, nu e de mine, sau alte prostii, e factiunea mea de suflet si asa va ramane, dar motivul adevarat pentru care as vrea sa ies e pentru a nu tine un loc ocupat, nu voi activa o perioada asa mult, doar mai putin, si am inteles ca the_game ai nevoie de membrii activi, astfel as dorii sa cedez locul altui doritor. Iti multumesc ca m-ai reprimit in factiune si iti doresc sa faci cel mai bun gang de pe server. Multa bafta si jos palaria :tiphat:

Posted

Nick: qZennN

Motivul demisiei:

The_Game esti un lider super bun , s-a vazut asta de cand ai intrat in factiune ! Deja se vede ca ai pus factiunea pe picioare , nu ies din cauza unui coleg , cearta sau ceva.. pur si simplu as dori sa intru hitman .. :tiphat:

Posted

Nick: Found_cluj

Rank: 3

Motivul demisiei: Pai cred ca e timpul sa incerc si eu ceva nou .. sunt de 4 luni in LSV,am petrecut o perioada foarte frumoasa alaturi de voi,am glumit,am ras,ne-am simtit bine..cel putin eu m-am simtit bine alaturi de voi ,poate o sa ne revedem pe viitor :)

Nu pot sa nu-l remarc pe DowneyJr,care chiar daca ma enervat de multe ori,intotdeauna am stiut ca pot avea incredere in el si ca ma ajuta la nevoie ,tine-o tot asa.. :)

Posted

Nick: Rexxar

Motivul demisiei: As dori sa incerc ceva nou,inafara de mafia si gang.Multumesc Mishka pentru sansa acordata,si lui The_Game de asemenea,pentru ca a ridicat factiunea foarte mult intr-un timp foarte scurt

Bafta

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...