Jump to content
IceMan

Inactivitate

Recommended Posts

Posted

Nick:El3mEnT

Rank: 3

Perioada: Pana pe 27 iunie cel tarziu

Motiv: Probleme cu netu, postez de pe telefon, o sa incerc sa intrucu stickul de net darnu garantez prea mare noroc, decat sa intru putin.

Posted

Perioada: Pana pe 27 iunie cel tarziu

Motiv: Probleme cu netu, postez de pe telefon, o sa incerc sa intrucu stickul de net darnu garantez prea mare noroc, decat sa intru putin.

Nu mai e nevoie, mi-a reparat netu si merge...

Posted

Perioada: 29.6.2012 - 7.7.2012

Motiv: Sunt plecat din oras, o sa incerc sa mai intru uneori seara pe laptop, dar nu garantez succes prea mare pentru ca am net pe stick si depinde de semnal...

Guest Wapo
Posted

Nick: Wapo

Rank: 1

Perioada: 14 zile...

Motiv: Ban 14 zile..ca am zis ciocu mic... si ionut nici nu ii inca gm..dar las'o asa :| http://imgur.com/I8Y2F lumea o i'a razna...

Posted

Nick: Wapo

Perioada: 14 zile...

Motiv: Ban 14 zile..ca am zis ciocu mic... si ionut nici nu ii inca gm..dar las'o asa :| http://imgur.com/I8Y2F lumea o i'a razna...

O sa fi demis, cand ti se scoate banul revii cu aplicatie, momentan am nevoie de oameni activi.

Posted

nick: found_cluj

rank:3

perioada: 1 saptamana

motiv: lucrez ceva acasa :) si n-am timp mai deloc :|

Mai absentez inca putin timp...deoarece dau din probleme in alte probleme...mi s-au stricat niste rami de la calculator si nu ma pot juca absolut nimica...in curand o sa-mi cumpar 1gb ram si o sa revin...fac tot posibilul sa nu dureze mult..

Sper sa mi se acorde prelungirea inactivitatii ca nu mi-as dori sa fiu demis

Multumesc anticipat.

Posted

nick: found_cluj

rank:3

perioada: 1 saptamana

motiv: lucrez ceva acasa :) si n-am timp mai deloc :|

Mai absentez inca putin timp...deoarece dau din probleme in alte probleme...mi s-au stricat niste rami de la calculator si nu ma pot juca absolut nimica...in curand o sa-mi cumpar 1gb ram si o sa revin...fac tot posibilul sa nu dureze mult..

Sper sa mi se acorde prelungirea inactivitatii ca nu mi-as dori sa fiu demis

Multumesc anticipat.

Inactivitate acceptata...

Guest Allen
Posted

Nick: Allen

Perioada: Cateva zile

Motiv:Am cateva probleme de sanatate...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...