heineken Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 - Nick:heineken. - Factiuni precedente: Ballas, DNB, Mafia, Hitman, FBI, PD, UST, Scoala, Primarie. - Level: 31 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Pentru a ajuta leader-ul si factiunea. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War,kill,trafic de droguri,arme si materiale. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)Warn - /q cu wanted prin Iunie 2011. - Intervalul orar in care jucati: 13:00 - 24:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Sebastian - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Correggio, IT. - Sex (masculin/feminin): Masculin
Sylent1 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 - Nick:Sylent - Factiuni precedente:Politicieni - Level:6 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Este o factiune puternica si am mai fost intrun gang da cu alt nick si ador viata de gangster. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Omoruri kiluri waruri trafic de arme/droguri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):--- - Intervalul orar in care jucati:6-7 ore depinde poate mai mult. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Barlas Cristian - Varsta:16 - Orasul in care locuiti:Resita - Sex (masculin/feminin):masculin Atentie! Inainte de a depune o aplicatie pentru LSV, cititi cerintele de aici
Bayetzas Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 - Nick: Skoobyy - Factiuni precedente: DNB USTS The Mafia - Level: 11 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Aceasta factiune se ocupa cu warruri vanzari de droguri materiale - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Nu - Intervalul orar in care jucati: 5-6 depinde - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Hrincescu Teodor - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Resita - Sex (masculin/feminin): Masculin
Negru Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 - Nick:negru - Factiuni precedente:yakuza, politicieni, the thriads - Level:10 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:pentru ca imi plac colegii si ieste un gang puternic - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:war,drugs si arme - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - Intervalul orar in care jucati:12-19 si 24-4 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8)http://www.picz.ro/show-image.php?id=231cb747c64bd7ff26e5f4dc638468f0 Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Alexandru - Varsta:19 - Orasul in care locuiti:Baia Mare - Sex (masculin/feminin):masculin
mos`ene Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 - Nick: NitrO - Factiuni precedente: - - Level: 6 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Sa fac trafic cu arme. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de droguri, arme. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - Intervalul orar in care jucati: In fiecare zi, cand am timp. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Tudoran Radu - Varsta: 19 - Orasul in care locuiti: Constanta - Sex (masculin/feminin): Masculin.
Th3_GoD Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 - Nick: Th3_GoD - Factiuni precedente: - civil - Level: 6 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Sa imi fac prietenii noi , sa fac banii . - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de droguri, arme, prostituate. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - Intervalul orar in care jucati: In fiecare zi, cand am timp. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) Informatii din viata reala: - Nume si prenume: George - Varsta: 19 - Orasul in care locuiti: braila orasul cutitarilor - Sex (masculin/feminin): Masculin.
Guest Tempest. Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 - Nick: Blade - Factiuni precedente: NG ballas dnb - Level: 16 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Sa ajut factiunea , sa ma distrez , si sa omor rivalii. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Mats , kill , war - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): warn - /q with wanted - Intervalul orar in care jucati: 15:00 - 21:00 - Poza cu stats : Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Mihai Marius - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Rosiori De vede - Sex (masculin/feminin): masculin
Guest Marco™ Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Nick : bRoky Factiuni precedente : Politicienii Level : 6 Un motiv pentru care doriti sa va alaturati : Imi place colectivul si tinde a fi una dintre cele mai puternice ganguri Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune : drugs , arms dealer , War etc. Antecedente : - Interval orar in care jucati : 12-7 24-2 Poza cu stats : http://www.picz.ro/s...b415624d1c0ff7c Informatii din viata reala : Nume : Ciutre Marco Varsta : 17 ani Sexul : Masculin Orasul in care locuiti : Baia - Mare
Guest Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Nick: ShaKaLoo - Factiuni precedente: Triads, LSV, UST,Grove,Mafia,PD,NG,FBI,SFR - Level: 26 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune unita. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Arme din plastic, materiale, etc. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) -2x warn.. sunt vechii... - Intervalul orar in care jucati: Cand am timp - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://img441.images...6/samp030gq.png Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Raul - Varsta: 17 ani - Orasul in care locuiti: Cluj-Napoca - Sex (masculin/feminin): masculin
#Mircea Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Raul acceptat , meriti o a doua sansa bRoky - Respins.Ai avut sansa ta,ti-ai batut joc si de factiune,si de sansa.In continuare mi-ai dat dovada de neseriozitate cu mistourile pe /fa.
Blackhole Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 - Nick: Mih@y. - Factiuni precedente: Sfr Bikers Consilieri Smurd - Level:6 aproape 7 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Doresc sa ma alatur gangului LSV deoarece este un lider foarte bun si membrii de gasca :D - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: cu materiale droguri kiluri waruri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : nu am ban sau warn - Intervalul orar in care jucati: 5-6-7 ore - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://postimage.org/image/57vvy62n7/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Moisescu Arthur - Varsta:13 - Orasul in care locuiti:Ploiesti - Sex (masculin/feminin):masculin
TwIIIsT Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 - Nick: Raicu - Factiuni precedente: FBI,DNB,GROVE - Level: 15 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Doresc sa intru in aceast gang deoarecen este un gang puternic si bine organizat - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme si droguri. - Antecedente: No. - Intervalul orar in care jucati: nu am ore fixe,dar joc cat pot. - Poza cu stats : http://i.imgur.com/oyD9f.png Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Raicu Mihai - Varsta:16. - Orasul in care locuiti: Tulcea - Sex (masculin/feminin): M.
iloverap Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 - Nick: CYM - Factiuni precedente: SMURD, SFR - Level: 6 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Pentru a ajuta factiunea, si pentru a ma distra. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: war, kill, mats - Antecedente: - - Intervalul orar in care jucati: 12:00-18:00 - Poza cu stats : http://img821.imageshack.us/img821/6792/samp610mi.png Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Cristian - Varsta: 12 - Orasul in care locuiti: CT - Sex: M Postez pentru fratimiu.
Kemico Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 - Nick: Bitto - Factiuni precedente: Scoala, Ballas, DNB, Scoala, FBI, LSV, UST - Level: 10 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune serioasa, organizata foarte bine, membri de gasca si liderul excelent. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War,kill,trafic de droguri,arme si materiale. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Am un warn, nu mai tine minte motivul..e demult - Intervalul orar in care jucati: Dimineata pana la 11, si seara dupa 19 ( Invat dupa masa ) - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Apavaloaei Iulian - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Targu Neamt - Sex (masculin/feminin): Masculin
sENNNtRy Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 - Nick: ZoMg - Factiuni precedente: Politicieni->Rank 2 - Level: 6 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii :Gm este foarte de treaba si intelegator,si factiunea unita! - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:kill,war,drugs - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)- Nu am ! - Intervalul orar in care jucati: 09-12 20-01 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8)- View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Alberto Robert - Varsta:14 - Orasul in care locuiti: Constanta - Sex (masculin/feminin): Mascul