Jump to content
IceMan

Discutii LSV

Recommended Posts

Posted

Imi pare rau, nu pot intra azi la sedinta .. Am tot fost prea incarcat in perioada asta si nu am activat asa, de vineri o sa intru mai mult

Posted

O sa vorbesc eu cu cei care nu o sa vina la sedinta. o sa-i pun la curent cu totul. Sa intelegeti ca sedinta aceasta nu o pot amana. este foarte importanta. si trebuia facuta cat mai repede.

Posted

imi cer scuze , dar nu pot ajunge la sedinta , in 20 min plec din localitate , daca voi putea ajunge pana la 21:00 ar fii minunat , nu promit nimic :(

Posted

@MrPiciu , daca o dai in dezinformare poti lua suspend .

@Scara' , la sedinta s-a discutat ceva,tu faci altceva (skin-urile) , deja m-ai pus pe ganduri ..

Posted

La ora 18 intru in operatie. SEDINTA SE AMANA. Voi fi externat in 3-4 zile si voi reprograma sedinta. Este vorba de o apendicita. Sper sa nu apara alte probleme.

Posted

La ora 18 intru in operatie. SEDINTA SE AMANA. Voi fi externat in 3-4 zile si voi reprograma sedinta. Este vorba de o apendicita. Sper sa nu apara alte probleme.

insanatosire grabnica :)

Posted

Sunt slabit rau. Cica am avut inceput de peritonita. Mi-a zis ca o sa stau mai mult. Incerc sa evadez cat mai repede de aici. Nu mai rezist fara samp. Incercati sa va descurcati si fara mine. Mai cereti ajutorul lui Hkr si a aliatilor.

Posted

Sunt slabit rau. Cica am avut inceput de peritonita. Mi-a zis ca o sa stau mai mult. Incerc sa evadez cat mai repede de aici. Nu mai rezist fara samp. Incercati sa va descurcati si fara mine. Mai cereti ajutorul lui Hkr si a aliatilor.

Hai termina,nu fii copil...nu mai rezisti fara samp... Fa-te bine ca iti vei gasi samp-u lui peste si dupa aceea ... ne descurcam si fara tine,stai calm...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...