Jump to content
Guest Al1n..

LinkMania Deagle Club

Recommended Posts

Posted

Scutiti .

Locul de desfasurare va fi in HQ Mafia , la ora 14:00 !! Am amanat cu o ora pentru ca multi au zis ca e mai bine , sper sa veniti macar 10 ..

Posted

Sedinta a fost ANULATA !

Oamenii neseriosi in acest club nu ma refer la toata lumea , din 30 de membrii in club doar 10 sunt on din care 3-4 au sedinta la factiunii.NU putem face nimic asa , o sa luam masuri daca si la urmatoarea sedinta se intampla la fel.

Posted

Saptamana viitoare cine nu e prezent va fi demis + nu o sa mai intre aici prea curand.Aveti timp 2 zile sa imi trimiteti pe privat data si ora preferata .

Posted

As dorii sa ma retrag din club, deoarece mai e 1 saptamana si incepe scoala, asa ca nu voi mai activa prea mult si nu garantez ca imi voi face prezenta la sedinte. Ii multumesc lu Bytza pentru invitatie si succes ;)

Guest Tempest.
Posted

Pe mine sa ma treci blade in loc de Michael :D

Ora..o pui cand vrei tu

# CAND AVEM SEDINTA /w blade in game..ca uit mereu sa ma uit pe forum la cluburi

Guest Tempest.
Posted

# O sa ajung daca nu intervine ceva ! :D :yum:

Posted

Incercati sa veniti cu mats la voi deoarece nu am timp de mats . voi incerca sa cumpar cateva inainte de sedinta . Trebuie sa plec acum .. cred ca ma intorc pana la sedinta .. Sper sa fiti cat mai multi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...