_Hidra_ Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Lee Factiunea din care faceti parte : Scoala Level (minim lvl 3) : 23 Primarul pe care il votati : Smoker Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este vechi in comunitate , activ pe server , capabil si cred ca merita o sansa.
Paul15 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Paul14 Factiunea din care faceti parte : UST Level (minim lvl 3) : 14 Primarul pe care il votati : FlaviusCR7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : este un tip ok,cred ca va face o treaba foarte buna VOTATI FLAVIUS
Blacktouch Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Blacktouch Factiunea din care faceti parte : Da Nang Boys Level (minim lvl 3) : 9 Primarul pe care il votati : sMokeR Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este vechi in comunitate, este activ, sociabil si cred ca este capabil sa fie primar.
FALLEN Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc) : The StaR Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 37 Primarul pe care il votati : sMokeR Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este vechi in comunitate,activ si foarte sociabil.A fost si lider ng si cred ca se va descurca de minune
RydeR Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc) : RydeR Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 27 Primarul pe care il votati : sMoKeR Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Player destul de vechi in comunitatea LinkMania si mi se pare cel mai potrivit pentru functia de primar dintre toti cei care candideaza.
HsmHaOs Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc) :HsmHaOs Factiunea din care faceti parte : F.B.I Level (minim lvl 3) :12 Primarul pe care il votati : Sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Deoarece este un jucator capabil , de incredere , cu vechime si cred ca este potrivit pentru aceasta functie.
UnknowNNn Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc) : UnknowNNn Factiunea din care faceti parte :Civil Level (minim lvl 3) :5 Primarul pe care il votati : Sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : A mai detinut functia de GM unde si-a facut treaba foarte bine timp de 6luni , are o activitate foarte buna , se intelege bine cu toti playerii , poate aduce ideii noi pentru primarie , merita aceasta functie.
SenSei. Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc) : SenSei Factiunea din care faceti parte :Da Nang Boy's Level (minim lvl 3) :10 Primarul pe care il votati : FlaviusCR7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Mi se pare cel mai competent dintre toti candidatii de mai sus, si un conducator bun.Stie sa coordoneze o factiune. Merita si el o sansa.
Lolecs06 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Lolecs Factiunea din care faceti parte : Grove Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati : FlaviusCR7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un baiat foarte de treaba si cel mai competent pt acest post , VOTATI FLAVIUS !!
Hazard Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc) : InkAndrei Factiunea din care faceti parte : Hitman Agency Level (minim lvl 3) : 31 Primarul pe care il votati : Smoker Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Consider ca este singurul din cei de sus care merita sa fie primar.Si sunt sigur ca va face o treaba foarte buna.
kamikazee Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Ingerul_Decazut Factiunea din care faceti parte : Hitman Agency Level (minim lvl 3) : 27 Primarul pe care il votati : Smoker Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il consider capabil pentru aceasta functie si cred ca va face o treaba buna.
Guest REdz. Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc) : REdz Factiunea din care faceti parte : The Triads Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : Sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Pentru ca lam mai vazut si lider la PD si se descurca foarte bine.In rest este de treaba si ajuta playerii.
heineken Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc) : heineken. Factiunea din care faceti parte : Da Nang Boys Level (minim lvl 3) : 30 Primarul pe care il votati : FlaviusCR7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este cel mai competent candidat, a demonstrat de multe ori. A tinut gang-ul Grove sus cand a fost fara leader acuma cateva luni.
eemy51 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc) : eemy51 Factiunea din care faceti parte : Civili Level (minim lvl 3) : 12 Primarul pe care il votati : FlaviusCR7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un player care stie sa organizeze foarte bine o echipa,este un player capabil,activ si poate fi un primar excelent daca i se acorda aceasta sansa
Mishka Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc) :Mishka Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 11 Primarul pe care il votati : Smoker Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Consider ca merita functia,noobi colaboreaza impreuna,va fi un fel de coordonator pentru ei.A jucat si inainte de wipe,e un membru serios.
Robert Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc) : RoBerTzIcHa Factiunea din care faceti parte : FBI Level (minim lvl 3) : 22 Primarul pe care il votati : sMokeR Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi in comunitate si dupa parerea mea merita functia de primar.Mai ales ca a avut si lider NG unde eu zic ca sa descurcat foarte bine.
Klaus Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc) : IKlausI Factiunea din care faceti parte : The Triads Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : FlaviusCR7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un tip de treaba si competent si fix de asta are nevoie serverul de oameni de intredere.O sa se descurce in functia de primar Vote FlaviusCR7!!!
Guest Al1n.. Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc) :Al1n.. Factiunea din care faceti parte :Armata Level (minim lvl 3) :12 Primarul pe care il votati :Sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un player capabil si nu doar cu vorbe,a si demonstrat asta avand posibilitatea de a fi gm al departamentului de politie.
Razorr Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc) :CovaLer Factiunea din care faceti parte :politicieni Level (minim lvl 3) :6 Primarul pe care il votati :sMokeR Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :cred ca va conduce bn si e de treaba
macovei011 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc) : bogdan.MA Factiunea din care faceti parte: SMURD Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : smoker Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Poate fi un primar bun si da salariile in fiecare seara.Eu cred ca merita o sansa poate va fi un primar mai bun decat The_Game.O sa vedem cu totii daca il votati pe smoker.
JustinPA Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc): JustinPA Factiunea din care faceti parte: Ballas Level (minim lvl 3): 19 Primarul pe care il votati: Sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Il cunosc, mi-a fost coleg si mai apoi lider in PD, este activ, competent si isi dedica mare parte din timpul lui pentru a-i ajuta pe cei care-l solicita.
Guest HitlerAdolf Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc): GoHitler Factiunea din care faceti parte: Ballas Level (minim lvl 3):7 Primarul pe care il votati: Sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Imi place numele eesti nebun !!!!!!
Jaguar Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc) : JaGuAr Factiunea din care faceti parte : F.B.I Level (minim lvl 3) : 39 Primarul pe care il votati : sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un jucator capabil si serios, renumit pe server. S-a descurcat ca si lider PD, sunt sigur ca o va face ca si Primar.
Guest Tempest. Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc) : HadeS. Factiunea din care faceti parte : Civilian Level (minim lvl 3) : 3 Primarul pe care il votati : FlaviusCR7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Eu cred ca este priceput , si merita acest post de primar. Consider ca e competent !!! (( GSF 4 EVER ))
HanZoOo Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick-ul (in joc) : HanZo Factiunea din care faceti parte : F.B.I Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este un pleyer foarte bun capabil pt functia de primar.A fost si lider PD unde a facut o treaba foarte buna.