Lolecs06 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc) : LoLeCs Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : Robertzicha Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un membru foarte activ si stie sa se poarte cu lumea.
focuS Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc) :focutar Factiunea din care faceti parte :sfr Level (minim lvl 3) :10 Primarul pe care il votati :clohard Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : e un player activ si foarte bun si mi se pare cel mai bun dintre candidati
Guest Denisse Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc) :DeeNy Factiunea din care faceti parte :civil Level (minim lvl 3) :8 Primarul pe care il votati :CloHard Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : de oarce este un player foarte de treaba prietenos si isi respecta promisiunile , dupa parerea mea el este omul potrivit pentru aceasta functie
kagawa Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc) : Darius14 Factiunea din care faceti parte : - Level (minim lvl 3) : 28 Primarul pe care il votati : Clohard Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este vechi,capabil pt aceasta functie,si cred ca se va descurca foarte bine. :D
taylorrrr Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul(in joc):TayLorrrr Factiunea din care faci parte:Triads Level(minim lvl 3):25 Primarul pe care il votati:CloHard Motivul pentru care il votati(minim 20 cuvinte):Imi este coleg in Triads si stiu ca este capabil,activ si ca ar fi un bun conducator pentru oras.
Supreme Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc) : 4ezee Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 16 Primarul pe care il votati : Zozo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Serios, capabil, ambitios, vechi fost coleg (il cunosc si stiu ce poate :>).
ssmmqq Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc) : dannnutz Factiunea din care faceti parte : FBI Level (minim lvl 3) : 24 Primarul pe care il votati : Robertzicha Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este vechi, competent, activ si dupa parerea mea merita cel mai mult dintre candidati aceasta funcie
YaHuU Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc) : YaHuu Factiunea din care faceti parte : School Instructors Level (minim lvl 3) : 19 Primarul pe care il votati : Zozo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Cel mai capabil dintre candidati.Sper ca n`o sa ma faca de ras..
Cretu' Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc) : Cretu Factiunea din care faceti parte : Grove Street Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati : Clohard Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este activ,serios si mie se pare ca are calitatile necesare pt aceasta functie.
GangXploR3 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc) : GangXploR3 Factiunea din care faceti parte : National Guard Level (minim lvl 3) : 34 Primarul pe care il votati : StefaNN Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player ambitios, descurcaret si poate "manevra" orice fel de situatie , cred ca este potrivit.
LoLz0r™ Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc) : LoLz0r Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 45 Primarul pe care il votati : Robertzicha Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : In ciuda varstei este un membru destul de vechi, activ si cred ca este capabil pentru aceasta functie.
Mihai. Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc) : Mike. Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 9 Primarul pe care il votati : Zozo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un vechi prieten de al meu , care s-a dovedit a fi un om de incredere cinstit si matur.Il consider cel mai capabil pentru aceasta functie si sunt ferm convins ca va face o treaba excelenta.
Senzo Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc) : Senzo Factiunea din care faceti parte : - Level (minim lvl 3) : 23 Primarul pe care il votati : Zozo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Jucator vechi,activ,cu capul pe umeri care sigur va face o treaba excelenta ca primar.
Crowley Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc) : Madalyn Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 22 Primarul pe care il votati : StefaNN Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Activ , cu cu capul pe urmeri , merita o sansa , unde o sa ajungem daca playerilor mai noi nu li se da macar o sansa :-??
Claudiu Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc) :Clau Factiunea din care faceti parte :The Triads Level (minim lvl 3) :23 Primarul pe care il votati :Clohard Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un player cu vechime,capabil un player activ eu cred ca va face o treaba buna ca primar :)
aNNNdy Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc): aNNNdy Factiunea din care faceti parte: SMURD Level (minim lvl 3): 4 Primarul pe care il votati: Zozo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este un jucator care si-a facut, isi face si isi va face treaba fara sa deranjeze pe nimeni. Dupa parerea mea merita o sansa la primarie. :crazy:
Gaby. Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc) : ApolloOne Factiunea din care faceti parte : Consilier Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : Clohard Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un jucator activ si cred ca va fii un primar bun care va face tot posibilul sa fie bine playerilor.
Stephan Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc) : Radu27 Factiunea din care faceti parte : UST Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati : StefaNN Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi , activ cu capul pe umeri si merita o sansa !
aNNNdy Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc): Denim Factiunea din care faceti parte: PD Level (minim lvl 3): 22 Primarul pe care il votati: Robertzicha Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este un jucator care si-a facut, isi face si isi va face treaba fara sa deranjeze pe nimeni.Este capabil si dupa parerea mea merita o sansa la primarie.
Erhard Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc): Snoop Factiunea din care faceti parte: Armata Level (minim lvl 3): 30 Primarul pe care il votati: Zozo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Joaca de multa vreme pe server, este cu capul pe umeri, stie sa ia decizii foarte bune.. iar eu cred ca va face o treaba excelenta.
filtzeR Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc) : filtzeR Factiunea din care faceti parte : Grove Level (minim lvl 3) : 22 Primarul pe care il votati : Zozo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este vechi, un bun prieten, te ajuta mereu cand ai nevoie de el, este glumet si merita si el o sansa sa arate ce poate. Dintre candidatii de mai sus mi se pare cel mai potrivit.
SeeD Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc) : mc9 Factiunea din care faceti parte : Civil. Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati : Robertzicha Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Am lucrat cu el in F.B.I si este un player capabil,cu simtul umorului care cu siguranta va face fata acestei functii .
Mario Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc): White Factiunea din care faceti parte: Grov' Level (minim lvl 3): 23 Primarul pe care il votati: CloHard Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Player vechi in comunitate,capabil,experimentat si toate cele,cred ca merita o sansa .
MrOne Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc) : TadeuS Factiunea din care faceti parte : Consilieri Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : Zozo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Dintre toti candidatii il consider cel mai capabil si potrivit pentru aceasta functie.Este un player vechi, onest, experimentat.. are toate calitatile pentru un primar bun. :tiphat:
PureMagic Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc) : PureMagic Factiunea din care faceti parte : The Mafia Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : StefaNN Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player mai vechi decat pare, stie sa se controleze, detine multe "afaceri si combinatii" de care va putea sa profite cand va fi cazul. Cel mai bun primar pe care comunitatea LM il va avea, cel putin pana ii va expira mandatul (daca va fi ales) :tiphat: .