Maryus Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nick-ul (in joc) : Maryus Factiunea din care faceti parte : F.B.I Level (minim lvl 3) : 35 Primarul pe care il votati : Juan Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Din punctul meu de vedere mi se pare cel mai potrivit pe acest post . Este vechi in comunitate , activ , cu capul pe umeri si nu se pierde cu firea . Oricand ii ceri ajutor nu iti intoarce spatele si te poti baza pe el .
Fonz Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nick-ul (in joc) : StefaNN Factiunea din care faceti parte : F.B.I. Level (minim lvl 3) : 14 Primarul pe care il votati : Juan Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player vechi in comunitate,matur si cu experienta.El merita sa fie primarul!
spirit_br Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nick-ul (in joc) :ArAhidA Factiunea din care faceti parte :FBI Level (minim lvl 3) :7 Primarul pe care il votati :An00bY Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Va face un orasi mai bun....
Sayid Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nick-ul (in joc) : Sayid Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 23 Primarul pe care il votati : An00bY Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi in comunitate, a ajutat aceasta comunitate. Te ajuta la nevoie, e cu capul pe umeri si are simtul umorului. Merita functia de primar .
LaZoE Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nick-ul (in joc) : LaZoE Factiunea din care faceti parte : F.B.I Level (minim lvl 3) : 16 Primarul pe care il votati : Juan Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Eu cred ca Juan ar merita aceasta functie deoarece este un player vechi , capabil si cred ca stie ce are de facut . A mai fost primar si s-a descurcat destul de bine .
Guest Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nick-ul (in joc) : sMokeR Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 15 Primarul pe care il votati : An00bY Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player vechi al comunitatii, matur, activ, glumet si cu destula experienta pentru a putea detine functia de primar. Orice player i-ar cere ajutorul el mereu il va ajuta, niciodata nu se da la o parte. El merita sa fie viitorul primar al orasului Los Santos.
Crowley Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nick-ul (in joc) : Madalyn Factiunea din care faceti parte : Armata Level (minim lvl 3) : 21 Primarul pe care il votati : An00bY Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Pai ... un player vechi , cu capul pe umeri , si merita aceasta functie macar pentru o luna . :tiphat: .
Guest Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nick-ul (in joc) : ShaKaLoo Factiunea din care faceti parte : UST Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati : Juan Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Juan mi-se pare capabil de aceasta functie , o merita din plin , Votati Juan ! :readthis:
Mihnea Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nick-ul (in joc) : HkR Factiunea din care faceti parte : Grove Level (minim lvl 3) : 32 Primarul pe care il votati : An00by Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player capabil , care a mai facut parte din staff si stie cum sta treaba . E vechi in comunitate si merita
Old_Man Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Am fraudat alegerile... Juan primar. Atitudinea afisata de contracandidatul lui, nu il recomanda pentru finctia de primar. nu mai votati nu mai este nevoie. 8 3
Flavius95 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Wrong,no warn please.Eram in reply dinainte de ultimul post al lui Old_Man,acum am vazut.