Gabii Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Nick-ul (in joc) : Clifford Factiunea din care faceti parte : Police Departament Level (minim lvl 3) : 27 Primarul pe care il votati : raKneT Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Are un comportament adecvat cat si un limbaj , este vechi si cred ca merita si el o sansa la aceasta functie ,
junioru Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Nick-ul: XxSouLxX Factiunea din care faceti parte: Ballas Level: 17 Primarul pe care il votati: Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi in comunitate si cred ca se va descurca bine
Guest p01nT Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Nick-ul (in joc) :Axxo Factiunea din care faceti parte :The Triads Level (minim lvl 3) :14 Primarul pe care il votati :Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un player vechi ,capabil si de treaba. :tiphat:
R0ugh Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Nick-ul: R0ugh Factiunea din care faceti parte: Triad`s Level: 15 Primarul pe care il votati: Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Pe langa faptul ca e un player priceput si cumpatat,mai este si o persoana de o calitate si un Fair Play de invidiat.
An00bY Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 eu ma retrag pt ca eu nu am stat sa ma rog de lume sa ma voteze scuze de neplacerile creeate, promit sa nu mai candidez ! :clap: pt ceilalti participanti 12 1
SeeD Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Nick-ul (in joc) : mc9 Factiunea din care faceti parte : Ng Level (minim lvl 3) : 15 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati: Dupa anooby,el se pare ca este cel mai competent player pentru aceasta functie.Da dovada de Fair Play,vechi pe comintate ,... ,... :-@ .
Ares Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Nick-ul: Ares Factiunea din care faceti parte: Scoala Level: 21 Primarul pe care il votati: Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Player vechi, activ, cu simtul umorului, dar si serios cand trebuie, a fost rank 5 in Mafia si stie cum sa organizeze o factiune pt a face anumite actiuni
RaggaD Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Nick-ul (in joc) : RaggaD Factiunea din care faceti parte : NG Level (minim lvl 3) : 26 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este unul dintre cei mai vechi membri ai comunitatii si in acelasi timp este activ si un player capabil pentru a ocupa o asemenea functie. :tiphat:
taylorrrr Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Nick-ul(in joc):TayLorrrr Factiunea din care faci parte:San Fierro Rifa Level(minim level 3):25 Primarul pe care il votati:Alyyn7 Motivul pentru care il votati(minim 20 de cuvinte):Este un player activ,capabil si vechi.Si eu cred ca este cel mai potrivit pentru a ajuta playerii noi.
Claudiu Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Nick-ul (in joc) :Clau Factiunea din care faceti parte :Triads Level (minim lvl 3) :22 Primarul pe care il votati :RakneT Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Un player activ,capabil pentru functia de primar,eu cred ca isi va face foarte bine treaba in postura de primar.
LaZoE Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Nick-ul: LaZoE Factiunea din care faceti parte: F.B.I Level: 16 Primarul pe care il votati: Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player foarte bun , detreaba , cu capul pe umeri , stie cand sa fie serios sau mai putin serios , vechi in comunitate ... cu alte cuvinte merita aceasta functie . 2
heineken Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Ma retrag si eu, in confront cu altcineva, nu am stat sa ma rog de persoane sa ma voteze. Le urez bafta celorlalti candidati. 1 5
Stealth Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Nick-ul (in joc) : iLeGaL Factiunea din care faceti parte : Mafia Level (minim lvl 3) : 12 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un jucator serios, de treaba, activ, joaca de mult timp si mi se pare foarte potrivit pentru aceasta functie.
Andreisd Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Nick-ul: Andreis Factiunea din care faceti parte: Level: 3 Primarul pe care il votati: Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi in comunitate si cred ca se va descurca bine
mita_sik Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Mitasik Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati : alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : este un player din factiunea hitman,este activ,serios ... sigur o sa se descurce !! 1
Athreyu Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Nick-ul (in joc): kidzeen Factiunea din care faceti parte: Hitman Level (minim lvl 3): 11 Primarul pe care il votati: Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Un player vechi in comunitate,de treaba,serios,este in stare sa ajute playerii si banuiesc ca poate duce la bun sfarsit mandatul de primar.Succes.
Fabian Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Nick-ul: Falcon Factiunea din care faceti parte: Civili Level: 3 Primarul pe care il votati: Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi in comunitate si cred ca o sa faca o treaba buna
Cretu' Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Cretu Factiunea din care faceti parte : Grove Level (minim lvl 3) : 15 Primarul pe care il votati : Raknet Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E vechi in comunitate si consider ca are calitatile necesar pt aceasta functie.\
Devil. Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Nick-ul (in joc) : D3v1L Factiunea din care faceti parte : Triads. Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player destul de vechi, cu experienta si cred ca are capacitatea de a conduce o factiune. #Pacat ca s-a retras Anobu' , era o "cursa" stransa. :) 1 1
IDesmond Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Lynx Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 19 Primarul pe care il votati : An00by Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este mic si firav si nu cred, sunt sigur ca e cel mai potrivit pentru aceasta pozitie si cu cea mai mare experienta.
Fabian Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 eu ma retrag pt ca eu nu am stat sa ma rog de lume sa ma voteze scuze de neplacerile creeate, promit sa nu mai candidez ! :clap: pt ceilalti participanti Nick-ul (in joc) : Lynx Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 19 Primarul pe care il votati : An00by Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este mic si firav si nu cred, sunt sigur ca e cel mai potrivit pentru aceasta pozitie si cu cea mai mare experienta. 4