Guest REdz. Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Te rog fami si mie un userbar Spymarcel cu REdz San Fierro Rifa pe un fundal cum e culoarea sfr-ului . # Sa nu fie ca a lui RiscX
Guest valentyn01 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Nick: Valentin. Factiune: SFR Alte Cerinte: SpyMarcel fa-mi o semnatura frumoasa cu SFR PS : O faci cum crezi ca e mai frumoasa
Guest REdz. Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Te rog fami si mie un userbar Spymarcel cu REdz San Fierro Rifa pe un fundal cum e culoarea sfr-ului . # Sa nu fie ca a lui RiscX Scuze de duble post numele scris asa : Redz
SpyMarcel Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Te rog fami si mie un userbar Spymarcel cu REdz San Fierro Rifa pe un fundal cum e culoarea sfr-ului . # Sa nu fie ca a lui RiscX Scuze de duble post numele scris asa : Redz poftim:
SpyMarcel Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Nick: Valentin. Factiune: SFR Alte Cerinte: SpyMarcel fa-mi o semnatura frumoasa cu SFR PS : O faci cum crezi ca e mai frumoasa Poftim:
meetique Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Nick: ScaRaMouche Factiune: SFR Alte Cerinte: SpyMarcel fa-mi o semnatura gen ScaRaMouche - San Fierro Rifa. Pune-mi mai multe variante si aleg eu una. Multumesc.
moses Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Vreau si eu una exact ca asta : Sa scrie moses si Los Santos Vagos
MrPiciu Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Vreau si eu una exact ca asta : Sa scrie moses si Los Santos Vagos Numai moses sa aibe una? Mai fa una cu scris Hydravision si Los SAntos Vagos pls
Ethernul Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 As vrea sa vad cum ati putea ' ' tuna '' aceasta semnatura ;) As vrea sa fie facuta de SpyMarcel sau daca va stiti si altii. Cod ca sa o vedeti mai mare : As mai vrea niste usebeare ceva de genu doar sa scrie Leader Kart club altul co-leader kart club si altul mebru kart club ms sis a fie in loc de amb kart
SpyMarcel Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Nick: ScaRaMouche Factiune: SFR Alte Cerinte: SpyMarcel fa-mi o semnatura gen ScaRaMouche - San Fierro Rifa. Pune-mi mai multe variante si aleg eu una. Multumesc. Poftim: nu am timp sa-ti fac mai multe, mai trebuie sa le fac si celorlati
LoLz0r™ Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 As dorii si eu o semnatura cum este cea de mai jos cu textul " LoLz0r - Rank 4 - Special Agent ", sa ramana si Hitman Agency sus in stanga.Textul sa fie plasat in josul semnaturii pe partea dreapta.
DFR Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Vreau si eu una exact ca asta : Sa scrie moses si Los Santos Vagos Si eu vreau una la fel, sa fie scris El3mEnT si in partea cealalta Los Santos Vagos
SpyMarcel Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Vreau si eu una exact ca asta : Sa scrie moses si Los Santos Vagos Vreau si eu una exact ca asta : Sa scrie moses si Los Santos Vagos Numai moses sa aibe una? Mai fa una cu scris Hydravision si Los SAntos Vagos pls Vreau si eu una exact ca asta : Sa scrie moses si Los Santos Vagos Si eu vreau una la fel, sa fie scris El3mEnT si in partea cealalta Los Santos Vagos Poftim: Daca vreti aceleasi culoari ca http://img33.imageshack.us/img33/5230/39332953.png sa-mi spuneati
SpyMarcel Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 As dorii si eu o semnatura cum este cea de mai jos cu textul " LoLz0r - Rank 4 - Special Agent ", sa ramana si Hitman Agency sus in stanga.Textul sa fie plasat in josul semnaturii pe partea dreapta. Poftim:
Refl3x Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Nick: Refl3xx Factiune: T.T.(The Triats) Alte cerinte: o semnatura cu numele meu si factiunea sa fie cool .... :))
SpyMarcel Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 As vrea sa vad cum ati putea ' ' tuna '' aceasta semnatura ;) As vrea sa fie facuta de SpyMarcel sau daca va stiti si altii. Cod ca sa o vedeti mai mare : As mai vrea niste usebeare ceva de genu doar sa scrie Leader Kart club altul co-leader kart club si altul mebru kart club ms sis a fie in loc de amb kart poftim:
LoLz0r™ Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 As dorii si eu o semnatura cum este cea de mai jos cu textul " LoLz0r - Rank 4 - Special Agent ", sa ramana si Hitman Agency sus in stanga.Textul sa fie plasat in josul semnaturii pe partea dreapta. Poftim: Multumesc, daca ai putea sa o faci cu font-ul cu care ai scris "Hitman Agency" ti-as ramane dator :D.
Ethernul Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 SpyMacel fa-mi te rog frumos un usebear care sa ma impresioneze pe care sa scrie " '' Cel mai glumet player: Ethernul "
SpyMarcel Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Nick: Refl3xx Factiune: T.T.(The Triats) Alte cerinte: o semnatura cu numele meu si factiunea sa fie cool .... :)) Poftim:
Guest Myster Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Nick: sPx Factiune: Sunt civil Alte cerinte: SpyMarcel,fa-mi si mie te rog frumos o semnatura ca aceasta : doar ca in loc de Kart Club sa fie scris Dice Club si in loc de kart-ul acela sa fie un zar !
freezeR Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Nick: GunmaN6 Factiune: Lsv Alte cerinte : Spymarcel fa`mi te rog o semnatura pe fond negru in care , in stanga sa scrie cu galben GunmaN ( cum ai scris si la semnatura ) , apoi in centru stema LinkMania , si in dreapta Los Santos Vagos :D
SpyMarcel Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 As vrea sa vad cum ati putea ' ' tuna '' aceasta semnatura ;) As vrea sa fie facuta de SpyMarcel sau daca va stiti si altii. ce "tuning" vrei sa-ti pun, e bun asa? Nick: GunmaN6 Factiune: Lsv Alte cerinte : Spymarcel fa`mi te rog o semnatura pe fond negru in care , in stanga sa scrie cu galben GunmaN ( cum ai scris si la semnatura ) , apoi in centru stema LinkMania , si in dreapta Los Santos Vagos :D Poftim:
SpyMarcel Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Nick: sPx Factiune: Sunt civil Alte cerinte: SpyMarcel,fa-mi si mie te rog frumos o semnatura ca aceasta : doar ca in loc de Kart Club sa fie scris Dice Club si in loc de kart-ul acela sa fie un zar ! Poftim 2 modele
meetique Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Nick: ScaRaMouche Factiune: SFR Alte Cerinte: Sa fie genul asta: . Scrisul sa fie Light Blue si sa fie facut de SpyMarcel.
Bassmaster Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Nick: BassMaster Factiune: NG Alte cerinte: doresc 2 userbars pt dice club pe care sa scrie leader si co-leader sa fie pe ambele modele asta si asta