Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cristian

Semnaturi personalizate GTA

Recommended Posts

Guest REdz.
Posted

Te rog fami si mie un userbar Spymarcel cu REdz San Fierro Rifa pe un fundal cum e culoarea sfr-ului .

# Sa nu fie ca a lui RiscX

Guest valentyn01
Posted

Nick: Valentin.

Factiune: SFR

Alte Cerinte: SpyMarcel fa-mi o semnatura frumoasa cu SFR

PS : O faci cum crezi ca e mai frumoasa

Guest REdz.
Posted

Te rog fami si mie un userbar Spymarcel cu REdz San Fierro Rifa pe un fundal cum e culoarea sfr-ului .

Scuze de duble post numele scris asa : Redz

Posted

Scuze de duble post numele scris asa : Redz

poftim:

Posted

Nick: ScaRaMouche

Alte Cerinte: SpyMarcel fa-mi o semnatura gen ScaRaMouche - San Fierro Rifa. Pune-mi mai multe variante si aleg eu una. Multumesc.

Posted

Vreau si eu una exact ca asta :

Sa scrie moses si Los Santos Vagos

Numai moses sa aibe una?

Mai fa una cu scris Hydravision si Los SAntos Vagos pls

Posted

As vrea sa vad cum ati putea ' ' tuna '' image-53A1_4DADA5B8.gif aceasta semnatura ;)

As vrea sa fie facuta de SpyMarcel sau daca va stiti si altii.

Cod ca sa o vedeti mai mare : image-53A1_4DADA5B8.gif

As mai vrea niste usebeare ceva de genu GMiJ2.gif

doar sa scrie Leader Kart club altul co-leader kart club si altul mebru kart club ms sis a fie in loc de amb kart

Posted

Nick: ScaRaMouche

Alte Cerinte: SpyMarcel fa-mi o semnatura gen ScaRaMouche - San Fierro Rifa. Pune-mi mai multe variante si aleg eu una. Multumesc.

Poftim:

nu am timp sa-ti fac mai multe, mai trebuie sa le fac si celorlati

Posted

As dorii si eu o semnatura cum este cea de mai jos cu textul " LoLz0r - Rank 4 - Special Agent ", sa ramana si Hitman Agency sus in stanga.Textul sa fie plasat in josul semnaturii pe partea dreapta.

WgmhU.png

Posted

Si eu vreau una la fel, sa fie scris El3mEnT si in partea cealalta Los Santos Vagos

Posted

Numai moses sa aibe una?

Mai fa una cu scris Hydravision si Los SAntos Vagos pls

Si eu vreau una la fel, sa fie scris El3mEnT si in partea cealalta Los Santos Vagos

Poftim:

Daca vreti aceleasi culoari ca http://img33.imageshack.us/img33/5230/39332953.png sa-mi spuneati

Posted

As dorii si eu o semnatura cum este cea de mai jos cu textul " LoLz0r - Rank 4 - Special Agent ", sa ramana si Hitman Agency sus in stanga.Textul sa fie plasat in josul semnaturii pe partea dreapta.

WgmhU.png

Poftim:

Posted

As vrea sa vad cum ati putea ' ' tuna '' image-53A1_4DADA5B8.gif aceasta semnatura ;)

Cod ca sa o vedeti mai mare : image-53A1_4DADA5B8.gif

As mai vrea niste usebeare ceva de genu GMiJ2.gif

doar sa scrie Leader Kart club altul co-leader kart club si altul mebru kart club ms sis a fie in loc de amb kart

poftim:

Posted

WgmhU.png

Poftim:

Multumesc, daca ai putea sa o faci cu font-ul cu care ai scris "Hitman Agency" ti-as ramane dator :D.

Guest Myster
Posted

Nick: sPx

Factiune: Sunt civil

Alte cerinte: SpyMarcel,fa-mi si mie te rog frumos o semnatura ca aceasta : Wmgr3.png doar ca in loc de Kart Club sa fie scris Dice Club si in loc de kart-ul acela sa fie un zar !

Posted

Nick: GunmaN6

Factiune: Lsv

Alte cerinte : Spymarcel fa`mi te rog o semnatura pe fond negru in care , in stanga sa scrie cu galben GunmaN ( cum ai scris si la semnatura ) , apoi in centru stema LinkMania , si in dreapta Los Santos Vagos :D

Posted

ce "tuning" vrei sa-ti pun, e bun asa?

Nick: GunmaN6

Factiune: Lsv

Alte cerinte : Spymarcel fa`mi te rog o semnatura pe fond negru in care , in stanga sa scrie cu galben GunmaN ( cum ai scris si la semnatura ) , apoi in centru stema LinkMania , si in dreapta Los Santos Vagos :D

Poftim:

35dann6.png

Posted

Nick: sPx

Factiune: Sunt civil

Alte cerinte: SpyMarcel,fa-mi si mie te rog frumos o semnatura ca aceasta : Wmgr3.png doar ca in loc de Kart Club sa fie scris Dice Club si in loc de kart-ul acela sa fie un zar !

Poftim 2 modele

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...