Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

filtzeR

Noile skinuri de pe SA:MP 0.3d

Recommended Posts

Posted

Am vazut multi playeri care intrebau in joc care sunt noile skinuri de pe samp 0.3d

Asadar, aveti mai jos lista cu noile skinuri ( Skin ID + Numele skinului ). Pozele sunt luate de pe net si textul adaugat de mine:

7kDtu.png

nMORZ.png

Sper sa va ajute la ceva.

Posted

De unde putem lua aceste skinuri?

Nu trebuie sa le descarci.

Pur si simplu au fost bagate peste skinurile deja existente.

In locul skinurilor noi au fost dubluri pentru alte skinuri. Exemplu la skinul lui Carl "CJ" Johnson, acest skin avea id-ul 0 dar in acelasi timp avea si id-ul 3.

Mai exact au fost adaugate noi skinuri in joc fara a fi nevoie sa le descarci.

Posted

De unde putem lua aceste skinuri?

Nu trebuie sa le descarci.

Pur si simplu au fost bagate peste skinurile deja existente.

In locul skinurilor noi au fost dubluri pentru alte skinuri. Exemplu la skinul lui Carl "CJ" Johnson, acest skin avea id-ul 0 dar in acelasi timp avea si id-ul 3.

Mai exact au fost adaugate noi skinuri in joc fara a fi nevoie sa le descarci.

Mai pe scurt ti le poate seta un admin, la fel cum poate face si cu skin-urile care erau . :)

Posted

Trebuie sa vb cu un admin sa mi le seteze iar apoi le voi avea si eu?

Posted

Frumoase skin-uri, cel mai tare arata RydeR fara sapca

Posted

Nu cred ca sunt la F4 , nici eu nu le`am gasit , am vazut ca doar adminii / gm`i le au pentru ca si le`au dat sau le`au primit . :( , deci nu le putem avea decat date de un admin .

Posted

chiar nu m-am gandit la aceasta faza cu skin-urile , il vedeam mai ales pe dragos si pe hkr cu "big smoke with armour" :))..e destul de important ..mersi filtzere :))

Posted

Frumos,daca s-ar putea sa fie si cumparate,chiar ar fi ceva,dar banuiesc ca s-ar pune 200 mils pentru ele :D (mai putin Ryder fara sapca si bigsmoke cu armura,astea ar trebui bagate la grove )

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...