Jump to content
Perpripiu

Votati primarul Sesiunea Noiembrie

Recommended Posts

Posted

Nick-ul (in joc) :yAk

Factiunea din care faceti parte : F.B.I

Level (minim lvl 3) :11

Primarul pe care il votati : Fantoma

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E cu mn in factiune,e capabil sa conduca ceva,cand promite ceva,respecta si mise pare cea mai buna alegere pt functia de primar

Posted

Nick-ul (in joc) : dannnutz

Factiunea din care faceti parte :Instructors

Level (minim lvl 3) :16

Primarul pe care il votati : Found_cluj

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player foarte activ, glumet, de treaba si chiar cred ca merita aceasta functie.

Posted

Nick-ul (in joc) : kvL

Factiunea din care faceti parte : The Triads

Level (minim lvl 3) : 16

Primarul pe care il votati : raKneT

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E destul de vechi si cunoaste indeajuns de bine ce ii trebuie serverului , astfel , in momentul de fata , el este cel mai perfect om pentru funcita de primar .

Guest repLay'
Posted

Nick-ul (in joc) : playWinn

Factiunea din care faceti parte :Civil

Level (minim lvl 3) :3

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player capabil,este de treaba,este activ si daca promite ceva va respecta promisiunea si nu va da inapoi.Succes Fantoma

Posted

Nick-ul (in joc) : SlowLy.

Factiunea din care faceti parte : -

Level (minim lvl 3) : 10

Primarul pe care il votati : fantoma

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player serios, foarte activ si de treaba. Sunt sigur ca se va descurca in functia de primar.

Posted

Nick-ul (in joc) : LoLeCs

Factiunea din care faceti parte : FBI

Level (minim lvl 3) : 11

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un om cu suflet si un player foarte serios.Este demn pentru a primi acesta functie.

Posted

Nick-ul (in joc) : minu_csn

Factiunea din care faceti parte : Armata ( trebuie sa primesc uninvite. )

Level (minim lvl 3) : 19

Primarul pe care il votati : Lloyd

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este vechi in comunitate, matur , serios, si dupa parerea mea, este singurul capabil de aceasta functie din aceea lista.

Posted

Nick-ul (in joc) : RadyX

Factiunea din care faceti parte : DNB

Level (minim lvl 3) :10

Primarul pe care il votati :Fantoma

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un player vechi capabil pentru a primi aceasta functie,stie cum sa se poarte cu playeri!

Guest Denisse
Posted

Nick-ul (in joc) : DeeNy

Factiunea din care faceti parte : Ballas ( iau uninvite )

Level (minim lvl 3) : 6/7

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : unul din playerii vechi ai comunitatii cu mare experienta,care ,eu cred ca intr-adevar merita functie de primar ,si clar este cel mai capabil si cel mai activ dintre toti candidatii.

Posted

Nick-ul (in joc) : Andreidef

Factiunea din care faceti parte : TheMafia

Level (minim lvl 3) : 23

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player care activeaza de mult , cu simtul umorului dezvoltat,cu dorinta de ajutor asupra celor noi cat si un jucator capabil de aceasta functie . Dupa parerea mea este singurul de pe aceea lista care merita aceasta sansa.

Guest MicroSoft
Posted

Nick-ul (in joc) : Vlad

Factiunea din care faceti parte : Ballas

Level (minim lvl 3) : 10

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un jucator vechi pe server, cu o experienta de joc mare, foarte activ iar daca ai nevoie de ceva mereu te ajuta.

• Upvote 1
Posted

Nick-ul (in joc) :RobyRap

Factiunea din care faceti parte : School Instructors

Level (minim lvl 3) :16

Primarul pe care il votati : raKneT

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Cred ca isi va face treaba de minune.

Posted

Nick-ul (in joc) : DrSpeed

Factiunea din care faceti parte :FBI

Level (minim lvl 3) :7/8

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe fantoma deoarece este un player foarte vechi si cred ca s-ar descurca foarte bine in functie de primar si nu ar dezamagi pe nimeni.

P.S: Votez pentru un amic, DrSpeed.

Posted

Nick-ul (in joc) : KiD

Factiunea din care faceti parte : dnb

Level (minim lvl 3) : 24

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E un player care a revenit sa joace si sa se implice aici dupa ce a avut ban.Activeaza, face treaba in pd si cred ca ar face si la primarie

• Upvote 1
Posted

Nick-ul (in joc) : Clau

Level (minim lvl 3) : 18

Primarul pe care il votati : RaKneT

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un player activ capabil de factiune si cred ca se va descurca bine si ca primar

Posted

Nick-ul (in joc) : Smiley

Factiunea din care faceti parte : Police Departament

Level (minim lvl 3) : 15

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este cel mai vechi din comunitate , activeaza , isi face datoria in PD si sunt sigur ca este capabil pentru functia de primar.

Posted

Nick-ul (in joc) : Judge

Factiunea din care faceti parte : Grove

Level (minim lvl 3) : 15

Primarul pe care il votati : rakneT

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este cel mai vechi din scoala si este capabil pentru functia de primar.

Posted

Nick-ul (in joc) :RoSu

Level (minim lvl 3) : 11

Primarul pe care il votati : RaKneT

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un player capabil si activ pe server,este un player foarte de treaba ,si cred ca merita sa fie primar !

Posted

Nick-ul (in joc) : EloMetin

Factiunea din care faceti parte : UST

Level (minim lvl 3) : 7

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il Votev deoarece stiu ca este un player capabil si ar face o treaba excelenta in primarie dar si inafara ei.

Posted

Nick-ul (in joc) : sMokeR

Factiunea din care faceti parte : Civil

Level (minim lvl 3) : 12

Primarul pe care il votati : fantoma

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe fantoma deoarece este un player vechi, a demonstrat ca este un player capabil in orice situatie, pe langa toate astea mai e si un bun camarad. :tiphat:

Guest Seven Souls
Posted

Nick-ul (in joc) : LoVeLess

Factiunea din care faceti parte : Hitman Agency

Level (minim lvl 3) : 23

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il aleg, pe Lloyd ,deoarece este un player vechi in comunitate, ii ajuta pe cei care ii cer ajutorul, si de aceea eu consider ca el ar trebuii sa iasa primar.

Posted

Nick-ul (in joc) : Ionut

Factiunea din care faceti parte : Armata

Level (minim lvl 3) : 27

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Mi se pare cel mai capabil dintre candidati si cred ca s-ar descurca foarte bine ca primar.

Posted

Nick-ul (in joc) : LilJohn

Factiunea din care faceti parte : Ballas

Level (minim lvl 3) : 14

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi, care are cunostinte multe despre joc, stie cu ce se mananca SA:MP-ul, cu simtul umorului, dar si serios in momentele in care e nevoie, stie sa organizeze bine o echipa si cred ca se va ocupa foarte bine si de primarie.

Posted

Nick-ul (in joc) : Zozo

Factiunea din care faceti parte : PD

Level (minim lvl 3) : 14

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il cunosc de foarte mult timp , suntem foarte buni prieteni si in RL si stiu ce il duce capu` si ca poate fi si foarte responsabil asta cand vrea , legat de joc ... e destul de vechi in comunitate si mai mult ca sigur s-ar descurca :)

Posted

Nick-ul (in joc) : Alessyo

Factiunea din care faceti parte : Grove Street

Level (minim lvl 3) : 20

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Cred ca isi va face treaba de minune.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...