yak Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) :yAk Factiunea din care faceti parte : F.B.I Level (minim lvl 3) :11 Primarul pe care il votati : Fantoma Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E cu mn in factiune,e capabil sa conduca ceva,cand promite ceva,respecta si mise pare cea mai buna alegere pt functia de primar Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssmmqq Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) : dannnutz Factiunea din care faceti parte :Instructors Level (minim lvl 3) :16 Primarul pe care il votati : Found_cluj Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player foarte activ, glumet, de treaba si chiar cred ca merita aceasta functie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavalla Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) : kvL Factiunea din care faceti parte : The Triads Level (minim lvl 3) : 16 Primarul pe care il votati : raKneT Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E destul de vechi si cunoaste indeajuns de bine ce ii trebuie serverului , astfel , in momentul de fata , el este cel mai perfect om pentru funcita de primar . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest repLay' Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) : playWinn Factiunea din care faceti parte :Civil Level (minim lvl 3) :3 Primarul pe care il votati : Fantoma Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player capabil,este de treaba,este activ si daca promite ceva va respecta promisiunea si nu va da inapoi.Succes Fantoma Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlowLy` Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) : SlowLy. Factiunea din care faceti parte : - Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : fantoma Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player serios, foarte activ si de treaba. Sunt sigur ca se va descurca in functia de primar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolecs06 Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) : LoLeCs Factiunea din care faceti parte : FBI Level (minim lvl 3) : 11 Primarul pe care il votati : Fantoma Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un om cu suflet si un player foarte serios.Este demn pentru a primi acesta functie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minu77 Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) : minu_csn Factiunea din care faceti parte : Armata ( trebuie sa primesc uninvite. ) Level (minim lvl 3) : 19 Primarul pe care il votati : Lloyd Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este vechi in comunitate, matur , serios, si dupa parerea mea, este singurul capabil de aceasta functie din aceea lista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusk Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) : RadyX Factiunea din care faceti parte : DNB Level (minim lvl 3) :10 Primarul pe care il votati :Fantoma Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un player vechi capabil pentru a primi aceasta functie,stie cum sa se poarte cu playeri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Denisse Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) : DeeNy Factiunea din care faceti parte : Ballas ( iau uninvite ) Level (minim lvl 3) : 6/7 Primarul pe care il votati :Fantoma Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : unul din playerii vechi ai comunitatii cu mare experienta,care ,eu cred ca intr-adevar merita functie de primar ,si clar este cel mai capabil si cel mai activ dintre toti candidatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChoppY' Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Andreidef Factiunea din care faceti parte : TheMafia Level (minim lvl 3) : 23 Primarul pe care il votati :Fantoma Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player care activeaza de mult , cu simtul umorului dezvoltat,cu dorinta de ajutor asupra celor noi cat si un jucator capabil de aceasta functie . Dupa parerea mea este singurul de pe aceea lista care merita aceasta sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MicroSoft Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Vlad Factiunea din care faceti parte : Ballas Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati :Fantoma Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un jucator vechi pe server, cu o experienta de joc mare, foarte activ iar daca ai nevoie de ceva mereu te ajuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobyRap Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) :RobyRap Factiunea din care faceti parte : School Instructors Level (minim lvl 3) :16 Primarul pe care il votati : raKneT Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Cred ca isi va face treaba de minune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyteshade Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) : DrSpeed Factiunea din care faceti parte :FBI Level (minim lvl 3) :7/8 Primarul pe care il votati : Fantoma Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe fantoma deoarece este un player foarte vechi si cred ca s-ar descurca foarte bine in functie de primar si nu ar dezamagi pe nimeni. P.S: Votez pentru un amic, DrSpeed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu-retired Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) : KiD Factiunea din care faceti parte : dnb Level (minim lvl 3) : 24 Primarul pe care il votati : Lloyd Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E un player care a revenit sa joace si sa se implice aici dupa ce a avut ban.Activeaza, face treaba in pd si cred ca ar face si la primarie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Clau Factiunea din care faceti parte : The Triads Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : RaKneT Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un player activ capabil de factiune si cred ca se va descurca bine si ca primar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Smiley Factiunea din care faceti parte : Police Departament Level (minim lvl 3) : 15 Primarul pe care il votati : Lloyd Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este cel mai vechi din comunitate , activeaza , isi face datoria in PD si sunt sigur ca este capabil pentru functia de primar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge4 Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Judge Factiunea din care faceti parte : Grove Level (minim lvl 3) : 15 Primarul pe care il votati : rakneT Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este cel mai vechi din scoala si este capabil pentru functia de primar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamB Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) :RoSu Factiunea din care faceti parte : The Triads Level (minim lvl 3) : 11 Primarul pe care il votati : RaKneT Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un player capabil si activ pe server,este un player foarte de treaba ,si cred ca merita sa fie primar ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elometin Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) : EloMetin Factiunea din care faceti parte : UST Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : Lloyd Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il Votev deoarece stiu ca este un player capabil si ar face o treaba excelenta in primarie dar si inafara ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) : sMokeR Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 12 Primarul pe care il votati : fantoma Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe fantoma deoarece este un player vechi, a demonstrat ca este un player capabil in orice situatie, pe langa toate astea mai e si un bun camarad. :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Seven Souls Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) : LoVeLess Factiunea din care faceti parte : Hitman Agency Level (minim lvl 3) : 23 Primarul pe care il votati : Lloyd Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il aleg, pe Lloyd ,deoarece este un player vechi in comunitate, ii ajuta pe cei care ii cer ajutorul, si de aceea eu consider ca el ar trebuii sa iasa primar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ionut Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Ionut Factiunea din care faceti parte : Armata Level (minim lvl 3) : 27 Primarul pe care il votati : Fantoma Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Mi se pare cel mai capabil dintre candidati si cred ca s-ar descurca foarte bine ca primar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest # Adii Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) : LilJohn Factiunea din care faceti parte : Ballas Level (minim lvl 3) : 14 Primarul pe care il votati : Fantoma Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi, care are cunostinte multe despre joc, stie cu ce se mananca SA:MP-ul, cu simtul umorului, dar si serios in momentele in care e nevoie, stie sa organizeze bine o echipa si cred ca se va ocupa foarte bine si de primarie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zozo Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Zozo Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 14 Primarul pe care il votati : Fantoma Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il cunosc de foarte mult timp , suntem foarte buni prieteni si in RL si stiu ce il duce capu` si ca poate fi si foarte responsabil asta cand vrea , legat de joc ... e destul de vechi in comunitate si mai mult ca sigur s-ar descurca :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yanny Alessyo . Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Alessyo Factiunea din care faceti parte : Grove Street Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati : Fantoma Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Cred ca isi va face treaba de minune. Link to comment Share on other sites More sharing options...