Guest LastKiss Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 si voiai sa astept pana in ultima zii? preferai sa ma ascund in casa presei? sau preferai sa vorbesc pe mess,pm,skype?
blk Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 nu e vina mea ca hammerel nu a stiut ( sau nu a vrut ) sa faca jocul conform regulilor si nu e vina ta nici ca vii si zici : " eu am investigat asa, voi ? " lolque fiecare joaca cum vrea. daca el se anunta ca politist e problema lui (si problema mafiotilor).
Edy Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 fiecare joaca cum vrea? atunci daca vreau e normal sa pun poza cu rolul meu? oricum de la urmatorul joc tot ce voi face e sa stric jocul/jocul altora ps; si cum ar putea sa castige mafia daca x zice ca e nu stiu ce, ala ca e nu stiu ce, si cei ce raman e clar ca sunt mafioti
blk Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 fiecare joaca cum vrea? atunci daca vreau e normal sa pun poza cu rolul meu? oricum de la urmatorul joc tot ce voi face e sa stric jocul/jocul altora ps; si cum ar putea sa castige mafia daca x zice ca e nu stiu ce, ala ca e nu stiu ce, si cei ce raman e clar ca sunt mafioti eu am dat 2 mafioti in gat si aproape am fost linsat ca nas. crezi ca ii pasa cuiva ce zici tu ca esti? :lol: p.s. vezi si ursulet acum 2 mafii cand a zis in prima zi ca e politist ^_^
SWAt2000 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 cine se ocupa cu organizarea unui nou joc? :rolleyes:
Zachary Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Foaia de joc aici : Mafia doc Se vede cat de inactivi au fost unii. Au jucat bine in opinia mea: SilenR, Wanksta, Edy si blk. Restul se putea mai bine :) - mai putin cei care au murit prea repede . Pacat ca nu a fost activitate Tot nu inteleg de ce nu a murit LastKiss .
blk Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 I-am dat eu pistolul si nu mi l-a dat inapoi. Nu se vede in fisa.
Guest LastKiss Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Foaia de joc aici : Mafia doc Se vede cat de inactivi au fost unii. Au jucat bine in opinia mea: SilenR, Wanksta, Edy si blk. Restul se putea mai bine :) - mai putin cei care au murit prea repede . Pacat ca nu a fost activitate Tot nu inteleg de ce nu a murit LastKiss . nu am murit pentru ca atunci cand m-ai atacat,ori m-am ascuns in casa presei ori wanksta m-a aparat :D iar in ultima seara eu te-am omorat pe tine si tu pe mine:)
Razvan Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 nu am murit pentru ca atunci cand m-ai atacat,ori m-am ascuns in casa presei ori wanksta m-a aparat :D iar in ultima seara eu te-am omorat pe tine si tu pe mine:) Nasul nu moare noaptea..