Jump to content
Hammerel

Inscrieri si discutii Mafia 19

Recommended Posts

Posted

Cine vrea sa se inscrie sa posteze confirmarea de pe un singur user in asa fel incat sa nu zapacim numaratoarea :D

Cand se atinge numarul de 20 playeri dam drumul la jucarie :D

Slots remaining : 20

GO !

Guest LastKiss
Posted

da,este contul meu principal,experienta..am urmarit indeaproape ultimele 2-3 editii de mafia,voiam de mult sa ma inscriu dar neavand experienta am decis intai sa mai invat cate ceva,rolurile le stiu fiecare ce face etc..m-am documentat despre reguli si roluri

ps:imi poate spune cineva care este faza cu linsare la termen si linsare instanta? adica care este termenul si cum e cu linsarea instanta,multumesc :)

Posted

K.. Deci organizeaza Hammerel-MG sau reorganizeaza Edy? Anyway I`m in! (poate prind si eu un rol bun acuma)

ps: Acum va rog, nu mai discutati in afara jocului - eu imi dau cuvantul ca n-am sa o fac tura asta :D

le: Si Andix.. poate ne vedem la vara, la o bere, undeva la munte. Plm, daca se face eu vin!

Joc si eu :)

Apropo , asta e contul tau principal ? ai ceva experienta ?

who ?

You , moderatorul/moderatoarea :P

Posted

K.. Deci organizeaza Hammerel-MG sau reorganizeaza Edy? Anyway I`m in! (poate prind si eu un rol bun acuma)

ps: Acum va rog, nu mai discutati in afara jocului - eu imi dau cuvantul ca n-am sa o fac tura asta :D

le: Si Andix.. poate ne vedem la vara, la o bere, undeva la munte. Plm, daca se face eu vin!

Joc si eu :)

Apropo , asta e contul tau principal ? ai ceva experienta ?

who ?

You , moderatorul/moderatoarea :P

Moderator nu moderatoare, wtf :))

Asta e cel mai vechi cont care il am insa principal e SouthBoy_Lucyo :)

Sau PCH11 ^_^

App dc ai dat quote si la dievdash ?

Posted

Moderator nu moderatoare, wtf :))

Asta e cel mai vechi cont care il am insa principal e SouthBoy_Lucyo :)

Sau PCH11 ^_^

App dc ai dat quote si la dievdash ?

Lucyo :)) . Nu stiam de contul asta :D...

Ca vroiam sa ii dau reply lui silen , dar a inchis blk topicul :(

Posted

ma bag si eu daca mai este loc :) este prima sau a doua oara cand joc, nu stiu prea multe dar am sa ma uit la regulament :D

un link cu regulamentul daca se poate plx plox plix

Posted (edited)

I'm in, daca mai este loc..

LE: Voi fi plecat de maine pana sambata seara, in cazul in care editia incepe in aceasta perioada puteti lua o alta persoana in locul meu.

Edited by DaddyYankee
Posted

14 pana acum.

Mai sunt 6 locuri libere :D

Mai stai si tu pana duminica te rog :P Am sa incerc sa aduc mai multi jucatori..

SI VA ROG INSISTENT: TURA ASTA NU VORBITI PE MESS!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...