Hammerel Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Cine vrea sa se inscrie sa posteze confirmarea de pe un singur user in asa fel incat sa nu zapacim numaratoarea :D Cand se atinge numarul de 20 playeri dam drumul la jucarie :D Slots remaining : 20 GO !
Razvan Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 si eu ps: eu vineri si sambata nu am sa fiu acasa
SidoX Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Joc si eu :) Apropo , asta e contul tau principal ? ai ceva experienta ?
Hammerel Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Joc si eu :) Apropo , asta e contul tau principal ? ai ceva experienta ? who ?
Guest LastKiss Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 da,este contul meu principal,experienta..am urmarit indeaproape ultimele 2-3 editii de mafia,voiam de mult sa ma inscriu dar neavand experienta am decis intai sa mai invat cate ceva,rolurile le stiu fiecare ce face etc..m-am documentat despre reguli si roluri ps:imi poate spune cineva care este faza cu linsare la termen si linsare instanta? adica care este termenul si cum e cu linsarea instanta,multumesc :)
SidoX Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 K.. Deci organizeaza Hammerel-MG sau reorganizeaza Edy? Anyway I`m in! (poate prind si eu un rol bun acuma) ps: Acum va rog, nu mai discutati in afara jocului - eu imi dau cuvantul ca n-am sa o fac tura asta :D le: Si Andix.. poate ne vedem la vara, la o bere, undeva la munte. Plm, daca se face eu vin! Joc si eu :) Apropo , asta e contul tau principal ? ai ceva experienta ? who ? You , moderatorul/moderatoarea :P
Hammerel Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 K.. Deci organizeaza Hammerel-MG sau reorganizeaza Edy? Anyway I`m in! (poate prind si eu un rol bun acuma) ps: Acum va rog, nu mai discutati in afara jocului - eu imi dau cuvantul ca n-am sa o fac tura asta :D le: Si Andix.. poate ne vedem la vara, la o bere, undeva la munte. Plm, daca se face eu vin! Joc si eu :) Apropo , asta e contul tau principal ? ai ceva experienta ? who ? You , moderatorul/moderatoarea :P Moderator nu moderatoare, wtf Asta e cel mai vechi cont care il am insa principal e SouthBoy_Lucyo :) Sau PCH11 ^_^ App dc ai dat quote si la dievdash ?
SidoX Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Moderator nu moderatoare, wtf Asta e cel mai vechi cont care il am insa principal e SouthBoy_Lucyo :) Sau PCH11 ^_^ App dc ai dat quote si la dievdash ? Lucyo . Nu stiam de contul asta :D... Ca vroiam sa ii dau reply lui silen , dar a inchis blk topicul :(
luk Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 ok , cu toate ca am zis ca nu mai joc , dar ma mai bag la unu , sper sa nu iasa ca data trecuta :P
SWAt2000 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 ma bag si eu daca mai este loc :) este prima sau a doua oara cand joc, nu stiu prea multe dar am sa ma uit la regulament :D un link cu regulamentul daca se poate plx plox plix
DaddyYankee Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 (edited) I'm in, daca mai este loc.. LE: Voi fi plecat de maine pana sambata seara, in cazul in care editia incepe in aceasta perioada puteti lua o alta persoana in locul meu. Edited October 27, 2011 by DaddyYankee
Hammerel Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 14 pana acum. Mai sunt 6 locuri libere :D
UltimulDac Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 14 pana acum. Mai sunt 6 locuri libere :D Mai stai si tu pana duminica te rog :P Am sa incerc sa aduc mai multi jucatori.. SI VA ROG INSISTENT: TURA ASTA NU VORBITI PE MESS!