heineken Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Motociclistul Marco Simoncelli a decedat în urma unui accident la Marele Premiu de la Sepang. Debut trist pentru cursa de la Sepang, clasa MotoGP. Imediat dup? parcurgerea primului tur de circuit, întrecerea a fost suspendat? cu steag ro?u din pricina unui accident deosebit de grav în care a fost implicat pilotul Marco Simoncelli, de la echipa San Carlo Honda Gresini. În timp ce era angajat într-un viraj, italianul a pierdut fa?a motocicletei ?i a fost izbit puternic din spate de Colin Edwards ?i de Valentino Rossi. În urma impactului, Marco Simoncelli a r?mas inert pe suprafa?a de asfalt, iar casca i-a s?rit din cap, lucru care se întâmpl? numai în cazuri deosebit de grave. Directorul cursei din Malaezia a luat decizia de a suspenda cursa în timp ce Marco Simoncelli era transportat cu elicopterul la spital. Dup? câteva zeci d eminute, s-a anun?at decesul motociclistului. Marco Simoncelli avea doar 24 de ani! Sursa: Realitatea.
Claux Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Am vazut la tv accidentul.. Mare pacat, un pilot foarte talentat .. R.I.P. Marco!
Mihnea Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 RIP Pacat , era un pilot talentat si destul de tanar.
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Vai Doamne .. Teribil. Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace ! 1
Guest spanky Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 (edited) vreau si eu un clip va rog, le-au eliminat astia pe toate nu sunt fan moto gp, dar na ... R.I.P. gata am gasit, eram curios sa vad cum s-a intamplat accidentul Edited October 23, 2011 by spanky
Ryan Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Dumnezeu sa-l odihneasca. http://www.youtube.com/watch?v=c9oVBUAvIEE Marco Simoncelli este cel in costum alb, ii sare casca din cap.
HEdy Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 R.I.P @ Ryan nu merge video-ul http://www.youtube.com/watch?v=mncqIqEXbLk&feature=player_embedded
Dragos Voda Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Chiar ma uitam azi dimineata la cursa si nu credeam sa se intample asa, dupa cum isi prezenta noul website. Chiar si dupa ce a cazut nu am crezut este atat de grav.. CIAO "SUPER SIC" ! :bye2:
Bobby Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 R.I.P Simoncelli. Am vazut cursa azi dim,sunt un fan Valentino.R si imi pare rau ca chiar doctorul a trecut peste el si erau prieteni buni.
Dani Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Chiar ma uitam azi dimineata la cursa si nu credeam sa se intample asa, dupa cum isi prezenta noul website. Chiar si dupa ce a cazut nu am crezut este atat de grav.. CIAO "SUPER SIC" ! :bye2: Cand iti cade casca din cap, crede-ma ca e grav. N-avea voie sa-i cada :) Oricum RIP. A fost unul dintre cei mai talentati piloti activi.
Erhard Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 R.I.P Marco Simoncelli , nu puteam sa cred ca a decedat .. probabil cand ia cazut casca de pe cap s-a lovit foarte grav .. mai nou in fiecare luna moare sau este grav accidentat un star/vedeta.
Messi Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Ei au casca pe cap strans prinsa si in video se vede ca i-a iesit casca, probabil ca s-a lovit la gat,cap + coloana ca a trecut motorul peste el. Dumnezeu sa-l odihneasca
Stargate Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 nu degeaba i se spune moarte pe 2 roti...trist
heineken Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 nu degeaba i se spune moarte pe 2 roti...trist Riscul fiecarui sport. Saptamana trecuta, a murit Dan Wheldon la cursa Indianapolis 500. Anul trecut la MotoGP a murit Shoya Tomizawa. Ma uit la cursele lui Marco Simoncelli din 2008 cand era la class 250cc. Un pilot care si-a indeplinit o parte din vis. Marco sarai x sempre nel nostro CUORE! :(
Electricu Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Viata uneori e nedreapta... mai toata lumea spunea ca e urmasul lui Valentino... dar... nu a mai ajuns... ma uitam la Valentino ca nu stia ce sa faca... sa continue sau sa abandoneze... se uita mereu inapoi daca se poate ridica... oricum... RIP MARCO... eram fanul tau... si voi ramane! :bye2: :crybaby: :crybaby: :crybaby:
tasedano Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Trist,Valentino Rossi e distrus,erau prieteni foarte buni si tocmai el l-a calcat pe cap... Marco,R.I.P ... http://www.youtube.com/watch?v=sxdQ_BD3Ts0&feature=related
Alfredo Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Dumnezeu sa-l odihneasca. La cum a fost izbit erau minime sau poate chiar inexistente sansele de supravietuire.
Bobby Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Marco avea casca cu 1 nr mai mare,pt ca avea parul mare si cretz,parerea mea posibil ca de acea ia cazut casca.
LoLz0r™ Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 R.I.P Marco.Respect pentru ceea ce ai facut pana acum! :tiphat:
LapTEEE Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 R.I.P. Marco Simoncelli La ce viteza o intrat in el sansele de scapare erau aproape inexistente .. grav..foarte grav.. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
Mihai Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Cand am revazut accidentul pe youtube am ramas socat :o Deabia acum am observat ca l'a lovit si in spate si l'a calcat si pe cap