Motanul Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Votez Ursuletz O voce din largul marii susura ceva care suna ceva de genul : dievdash si-a schimbat numele in SilenR Sirene . . .
PCH11 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Votez Ursuletz hmmmm , cum sa dormi cand cineva inghesuie un cadavru la tine in frigider? ? votez ursuletz -_-
Guest FaiL Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 cum nu exista frigidere si somnifere in jocul asta ... votez ursulet
Razvan Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Ce bine a inceput jocul: un rol negativ prins inca din a doua zi! Inca patru voturi! :dance: de ce trebuie sa privesti asa? sa vedem ce au investigat politisti daca au facut asta Intr-adevar ar putea fi un rol pozitiv cu obiect [pistol / cutit], dar din descrierea lui Lukl asupra mortii lui Andi, si mai ales din posturile lui Ursulet iti dai seama ca ipoteza asta e putin probabila. Si poate ca, mai mult decat atat, iti dai oarecum seama si de cine i-a dictat posturile pe care le-a scris, precum si de unele persoane pozitive. Dar sa nu aruncam cu acuzatii inca, inainte de a avea ceva concret. @Dark__ Ahh, si inca ce sirene.. daca m-au ametit atat de tare incat mi-am schimbat numele :wub:
blk Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Sa fiu sigur ca prind ziua asta: Votez ursuletz + Maine sa votati crazy_kid. Iar au fost doctori super competenti jocul asta si am fost atacat (iar) in prima seara. Aveti grija, ati pierdut 2 politisti. Play safe.
Razvan Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Sa fiu sigur ca prind ziua asta: Votez ursuletz + Maine sa votati crazy_kid. Iar au fost doctori super competenti jocul asta si am fost atacat (iar) in prima seara. Aveti grija, ati pierdut 2 politisti. Play safe. Pff, morfina? :( Mc pentru informatia legata de ile; cat despre doctori... nu ai cum sa stii in prima seara unde ataca mafia totusi! @Inca 3 voturi pentru Ursulet !
Life Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Votez ursuletz, nu te scoate, n-are rost. e cam clara treaba
luk Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Ziua se incheie : moare Ursuletz -mafiot-, spanzurat de ancora moare si blk -politist paranoic-, innebunit de gandul ca poate nu se va mai intoarce niciodata acasa se arunca in apa si se ineaca Incepe noaptea , trimiteti tintele va rog :P .
luk Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Noaptea se incheie Sunt gasiti morti : punk34 mafiot Wanksta de asemenea mafiot Au murit in somn (descalificati ) : _alexa_ - doctor crazy_kid - vanzator 1.Memmorex 2. 3.Dark_ 4.Kennyyy. 5.PCH11 6. 7.Irnk 8. 9.DOC 10.fail_ 11. 12.dievdash 13.Andix 14.Kanghu 15. 16.sunt eu , un haiduc 17. 18.liquidlove 19. 20.smiley Ziua tine pana maine la 20:00 . Linsare la termen : 7 Linsare instanta : 10
Motanul Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Ce frumos este când se omoar? mafiile între ele.
DOC! Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 ahahahahaha ce tari sunt astia , numai tre sa linsam pe nimeni , se omoara singuri
SidoX Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 genial ma , parca suntem in godfather ...mafiile se omoara intrei ei ) Apropo , mai are cineva informatii asupra lui liquidlove ?
DOC! Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 (edited) andix mi-a ciripit o pasarica ca ai fost pe la punk sau wanksta aseara :) ce ai facut la ei* ? Edited October 12, 2011 by DOC!
SidoX Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 andix mi-a ciripit o pasarica ca ai fost pe la punk sau wanksta aseara :) ce ai facut la ei* ? Deja m-am dat de gol unde am fost aseara ( citeste mai sus ) .Vrei cumva sa scapi cu basma curata si nu stii cum?
DOC! Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 andix mi-a ciripit o pasarica ca ai fost pe la punk sau wanksta aseara :) ce ai facut la ei* ? Deja m-am dat de gol unde am fost aseara ( citeste mai sus ) .Vrei cumva sa scapi cu basma curata si nu stii cum? te-ai dat de gol intentionat, si parca nu era " mai " - ul ala in prima propozitie. in fine, sa vad ce mai zic si ceilalti ca vad ca eu nu prea am putere de convingere