Jump to content
luk

Inscrieri Mafia 17

Recommended Posts

Pai , cine doreste sa se inscrie sa lase reply aici apoi add pe ymessenger : lukissfm pentru ca din cate vad forumul nu o sa isi revina un curand , deci nu putem folosii pm pentru tinte , discutii .

Am vazut ca si jocul trecut au fost discutii in legatura cu orele pentru zi/noapte , o sa discutam despre asta inainte de a incepe jocul pentru a nu exista discutii in timpul jocului legat de orar , eu o sa fiu si la facultate ziua , programul este cam aleatoriu , am cursuri atat dimineata cat si seara , cateodata si dimineata si seara , depinde de zi , dar pot intra pe internet dupa telefon si voi putea inchide ziua cand este nevoie .

Edit : Bun , observ ca forumul si-a revenit , tintele le veti trimite pe pm si rolurile tot acolo le veti primii , daca va avea forumul probleme din nou , vom continua pe ymessenger .

Regulamentul este mai jos, daca este vreun jucator nou :

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=296672

me2

Count me in.

ati mai jucat?

@M-am gandit ca ziua ar putea tine de la 08:00 pana la 20:00 si desigur noaptea de la 20:00 la 8:00 , de acord cineva? alte sugestii? :-?

Mie imi convine pentru ca imi permite programu.Dar sunt alti useri care lucreaza/invata dupa amiaza si ei pierd o "zi" intreaga din joc.

me2

Count me in.

ati mai jucat?

@M-am gandit ca ziua ar putea tine de la 08:00 pana la 20:00 si desigur noaptea de la 20:00 la 8:00 , de acord cineva? alte sugestii? :-?

de la 9:00 pana la 21:00 ar fi mai bine , cel putin pentru mine ( ziua ) . Eu ajung in jur de 20:30 acasa , .. si dimineata nu`mi permite timpul sa intru .

Seara de obicei e cea mai multa activitate pe forum. Ar fi mai bine un sistem unde ziua dureaza pana pe la 10-11 seara.

Eu cand organizam faceam de la 00:00 - 12:00 noapte si de la 12:00 la 24:00 zi.

p.s. joc si eu

Seara de obicei e cea mai multa activitate pe forum. Ar fi mai bine un sistem unde ziua dureaza pana pe la 10-11 seara.

p.s. joc si eu

si sunt altii care fac ore dimineata si se culca de pe la 10 seara si parca vad ca nu trimit tintele :-?

hm , putem face asa , prelungim noaptea pana la ora 15:00-16:00 , astfel incat toata lumea,indiferent de orarul scolar sa poata trimita tintele , si ziua o putem lasa pana la 11-12 seara

p.s. joc si eu

si sunt altii care fac ore dimineata si se culca de pe la 10 seara si parca vad ca nu trimit tintele :-?

hm , putem face asa , prelungim noaptea pana la ora 15:00-16:00 , astfel incat toata lumea,indiferent de orarul scolar sa poata trimita tintele , si ziua o putem lasa pana la 11-12 seara

Din partea mea e ok.Dar ai tu timp in fiecare seara sa "inchizi" noaptea?

p.s. joc si eu

Din partea mea e ok.Dar ai tu timp in fiecare seara sa "inchizi" noaptea?

probabil ca da , ca nu ma culc asa devreme :lol:

@showtek , cand ne strangem in jur de 20-25 , cu cat mai multi cu atat mai bine

p.s. joc si eu

00:00 - 12:00 noapte si de la 12:00 - 24:00 zi e cel mai bine dupa mine.

PS: Am mai jucat.

+1

Cat despre zi/noapte.. lasa totusi ceva gen 24h/24h. click* - 4B / scoate pedagogia / nu am sa fiu prea activ in zilele cu laboratoare

salut, nu te cunosc , ai mai jucat? cat despre 24/24 nu prea merge , nu cred ca s-a jucat vreun joc cu ziua de 24h si noaptea de 24, in orice caz , mai asteptam sa se mai inscrie , cred ca in jur de luni- marti poate incepe si vorbim dinainte despre orarul jocului

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...