SidoX Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Mafia 16 - Abandon all hope Si iata ca rasare si soarele . Va treziti pe o plaja insorita aflata in apropierea New York-ului .Nici unul dintre voi nu isi aminteste nimic despre cum ati ajuns acolo ...Curiozitatea va omoara ,nu ? Hai sa va povestesc eu :) . Cu totii vroiati sa mergeti intro vacanta , sa va relaxati ...Asa ca v-ati dus la una din cele mai bune agentii de turism din New York-ul anilor `20 - `30 ( atentie: sa nu aud de net sau telefoane mobile ca va mananc :P ). Acolo ati primit un chestionar legat de excursii , cum arata vacanta ideala pt dumneavoastra si multele altele . Faceti parte din cei mai de valoare oameni ai acelor timpuri . Astfel ati fost selectat dintrun numar mare de persoane pentru o excursie cu feribotul pana pe o insula de lux din apropierea New York-ului . Vi sa spus ca veti petrece o vacanta de vis , insa nu a fost asa . Din prima seara vi sa pus un drog in bautura astfel incat sa nu va amintiti nimic din acea seara . Acum , va aflati pe plaja unei insule pustii si tot ce vedeti este un conac in fata voastra .Peste cateva minute , apare un majordom care va conduce catre acel conac . Fiecare ati fost cazati intro camera de lux , insa cu fiecare minut trecut vi se pare ca aceasta vacanta de vis nu e tocmai in regula . Unde e vasul cu care ati venit ? De ce v-ati trezit pe plaja ? Cine va adus aici si de ce ? Dar se pare ca ati ajuns la timp pentru pranz :) . Toti va indreptati catre camera in care se serveste masa . Cand intrati acolo , il vedeti pe majordom mort si pe perete scris cu sange : Abandon all hope , y`all who entered here . Ce sa intamplat ? Cine sunt faptasii ? De ce au facut asta ? Acum toti stati in camera de zi gandindu-va la ce va urma , spor la spam , ziua se termina la 23 :P Oh yea , era sa uit Traiesc : 1. Memmorex 2.Luci Paunescu 3.Vincenzo 4.Crazy_kid 5.FaiL 6.Edy 7.ShowTek 8.Dark_ 9._alexa_ 10.Southboy_Lucio 11.Lucian 12.Lukl 13.Komisaru 14.rapture- 15.Ursuletz 16.Mr.Fuzzy 17.KeNNy 18.Thor.( Gandalf) 19. mRzw0w 20.Mrlynn 21.Wanksta Pentru discutii , folositi topicul de inscrieri . Tintele- cand incepe noaptea - la mine pe mess \ pm pe forum
Infernal Garden Gnome Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ba ce ma doare capu' , aveti tigari ?
Zachary Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Buna , buna vrei o guma ? # Sunt foarte bun la spam ^_^ .
_alexa_ Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 :rofl1: O guma mestecata, din pachetu` cu sageata? 1 1
Infernal Garden Gnome Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ceva de baut? :-< ai ? da-mi
SidoX Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 I love spam . Totusi , nici chiar asa :P O insula din anii 20 -30 , nu exista spam pe atunci Imagineaza-ti si tu cum era sa traiesti acolo .
luk Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Si care`i smecher pe aici ? eu se baga careva la un cuui? sa nu-mi bage filme doar miee :D