Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lanaya

plangere HellSpawn

Recommended Posts

Posted

deci acest HellSpawn nu ia disconect...de ce?

inseamna ca are anti d/c...care se activeaza din meniul HACKULUI...este? sau mint...;;)

sa il verifice cineva..sigur foloseste bossu coduri

gunit,boddom toti au picat...de vreo 3-4 ori.LEGION statea falnic in picioare si tragea cu ES baaaaaaaaaaa ej neb0000n =)

stiu ca nu e prea mult..atat am prins... dar abea ce imi daduse el mie disconect si am reintrat....pe spot

http://www.vplay.ro/watch/zq13135b/

Posted

si el a picat.

dar da, el e mai rezistent la d/c-uri de la netul lui :-?? nici pe old db cand se pica in masa el nu pica :-? sau cand noi nu puteam intra in joc el putea

Posted

si maeve la fel..are net puternic este? maeve cred ca dadea logout singur/a

eu oricum am luat permanent ptr 1 hit kill ieri.

am vrut sa demonstrez ca pentru 2,3 d/curi pe spot se cauta si in ca**t dar pentru mizeria de la CS de acum 2 saptamani nu se face nimic.este?

nu.nu sunt acuzatii impotriva adminilor.pur si simplu am vrut sa vedeti ca se poate CAND SE VREA. si apropo de -=MO=-.nu il cunosc si chiar mi-a fost mila ca a luat ban. dar na

probabil si cei din A_A_A vor lua suspend..ca au aparut suspect pe primu spot kanturu 3 cand i-am dat d/c lu x-u...

patetic ba...patetic :)

Posted

ia zi, ti-e ciuda ca nu ai furat spotu' aaa? mai incearca Lanaya

@daca ar putea domnii admini sa verifice logurile in legatura cu caracterele tale, le-as ramane recunoscator.

@ si eu am luat d/c-nu sunt neimplicat-insa te suspectez pe tine.

Posted

vba ta baaa esti nebun? :)))))) ce e cu mne aici? chiar vrei print cu d/c? ...ia mai citeste si topicurile de mai jos si vezi ca apar dispar. uite-o pe maeve, poc nu e maeve.

http://imageshack.us/photo/my-images/23/screen082912140000.jpg/ na poftim. in poza asta am luat ultima d/c. in pozele de la celelalte topicuri iau printr primii sau tot asa ultima, dupa cum ne e norocul...pfff da-ti un restart la brain.

Posted

ba eu nu mai am chare ..am luat suspend 99 ptr 1 hit.. cand aia de la CS care dadeau 10000 de d/curi la coroana inca joaca MU..:)

Posted

ba eu nu mai am chare ..am luat suspend 99 ptr 1 hit.. cand aia de la CS care dadeau 10000 de d/curi la coroana inca joaca MU..:)

la tine e ceva gen: hotu' striga hot :))

Posted

atotstiutorule... ai vazut tu tot si le stii tu pe toate.daca ar fi dupa tne basescu ar avea par si HH banat peste tot? alo s-a dat rr db wake up, smell the fresh air.

Posted

tu abia puteai sa respiri o data in icarus in acel video ca te si omorau mobii....daca era sa fie d/c asa, atunci luau si cei din devias din jurul tau, dar nu au luat, asa ca pana sa apari si sa tragi de coada un mob+d/c lui hell, tu crapai eroic fara martori.

Posted

explic teoria chibritului...

serios chiar nu vad rostul...am dat disconect.am luat suspend 99 de zile.v-am spus ce am vrut sa demonstrez.ce mai vreti?alte conturi nu mai am deci nu mai intru pe server.sunteti multumiti?

am dat vreo 3 ture de kanturu 3 , 3 de icarus devias noria lorencia cand plecau bajetzy la goldeni :-?? . nu erau toti HH

Posted

and your point is...? ia-ti jucariile si pleaca. ai vrut tu sa faci cva acolo, o mica/mare vanatoare (culmea, numai ptr HH :| bad boy gore, sit! ) si nu a mers. acu shu! nu ma face sa iti desenez ... drumul.

Posted

repet.nu am nimic cu HH..am dat d/c la tot ce am prins

zici asta ca sa nu ia adrian-bk ss icon_thumright.gif dar sa speram ca nu va merge

ba porc miscator ce esti carei treaba mea in topicu asta ? si dc sa iau ss 99 ca asa vrei tu ca nu suporti sa ma vezi in top si suferi tiam zis ca nu avem nici o legatura cu Gore ala al tau si noi neam luat disconnect eu eram in trecere prin Kanturu doar sti ce mult imi place fata ta :wub: si am gasit gol spotu din ce vad eu nubletele asta mic Gore a dat disconnect la tot srv-u la fel cum ne-am luat si noi:

Posted

deci acest HellSpawn nu ia disconect...de ce?

inseamna ca are anti d/c...care se activeaza din meniul HACKULUI...este? sau mint...;;)

sa il verifice cineva..sigur foloseste bossu coduri

gunit,boddom toti au picat...de vreo 3-4 ori.LEGION statea falnic in picioare si tragea cu ES baaaaaaaaaaa ej neb0000n =)

stiu ca nu e prea mult..atat am prins... dar abea ce imi daduse el mie disconect si am reintrat....pe spot

http://www.vplay.ro/watch/zq13135b/

am net de la "Nasa" =))

sau eventual am facut blat cu astia de la rds-linkmania ; hai sa fim seriosi .

Posted

repet.nu am nimic cu HH..am dat d/c la tot ce am prins

zici asta ca sa nu ia adrian-bk ss icon_thumright.gif dar sa speram ca nu va merge

ba porc miscator ce esti carei treaba mea in topicu asta ? si dc sa iau ss 99 ca asa vrei tu ca nu suporti sa ma vezi in top si suferi tiam zis ca nu avem nici o legatura cu Gore ala al tau si noi neam luat disconnect eu eram in trecere prin Kanturu doar sti ce mult imi place fata ta :wub: si am gasit gol spotu din ce vad eu nubletele asta mic Gore a dat disconnect la tot srv-u la fel cum ne-am luat si noi:

http://img17.imageshack.us/img17/433/screen082912210007.jpg

Nu aveti treaba cu Gore..dar oare de ce ignore tot dadea ture prin kanturu3?Presimtea el ceva in vene nu?violent1.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...