Jump to content
Cr1stY

Moderator MU nou.

Recommended Posts

Guest smiley_real92
Posted

aha,welcome back,save linkmania! :lol:

Guest MagiczSm
Posted

ar trebui sa salveze linkmania de tn :))

Posted

cu d/c aiurea?

o confunzi pe kitte cu alexey.

stie toata lumea de pe linkmania salutul clasic: /disconnect Cristal

;))

ca sa zic ceva si on-topic

la cat mai putine decizii de genul asta pe viitor! in caz ca s-a uitat, just click the links around there si se va vedea toata situatia cum statea si ce discriminari se faceau si pe-atunci ;;)

Posted

wb.

e fata?pe unde am intalnit moderatori fete, playerii aveau o oarecare decenta...si nu o "spurcau" ca la usa cortului cum fac cu ceilalti moderatori baieti...

macar pe ea poate nu o acuza de FURAT.

Posted

In sfarsit un moderator care stie sa impuna respect.

Luati-va adio de toata tigania de pana acum.

Welcome back Kitte, ai revenit in momentul potrivit.

Guest Old_Bk
Posted

Bine ai revenit, lasa nr de telefon.

Te caut eu!

Posted

Hehe ..cata valva se facea si cate discutii au existat pe vremea cand era moderatoare....sa vedem ce iese de data asta.

Poate chiar era nevoie de cineva mai heartless sa imparta dreptate la ce debandada este momentan pe linkmania >:)

Posted

hmm, Kitte cea care tine cu steaua bucuresti ? si cea cu care am jucat l2 in '06 ?

oricum nu conteaza, conteaza ca e bine sa te avem printre noi si sa-ti petreci timpul cu placere alaturi de cei cu sau fara cont de joc =)

bine ai revenit si nervi de otel, o sa ai nevoie =P

Posted

hmm, Kitte cea care tine cu steaua bucuresti ? si cea cu care am jucat l2 in '06 ?

oricum nu conteaza, conteaza ca e bine sa te avem printre noi si sa-ti petreci timpul cu placere alaturi de cei cu sau fara cont de joc =)

bine ai revenit si nervi de otel, o sa ai nevoie =P

Am jucat din 2005 in 2007 (un strop si 2008), dar cu Steaua nu am tinut nici o data.

Bine v-am (re)gasit. Sper sa fie o colaborare placuta si pentru noi si pentru voi.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...