Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Fabian

Detailed Radar Mod

Recommended Posts

Posted

Eu am o problema, am respectat pasii , tot ce trebuie ,etc dar pana acum cand intram in game nu imi dadea chestia aia de la civili cand apesi pe f4 sa ti alegi skinu , acum la fiecare logare imi apare + sunt momente in care mi se face lag si mi se blocheaza , iar pana sa instalez acest mod nu apareau . Imi poate spune cineva cum pot rezolva problema ? Pe langa modul asta mai am un skin de ballas si un font , atat . Tin sa precizez ca nu este de la net ( fibra optica rds ) sau de la calculator ( este bun )

Posted

Cred ca merge mai bine .. adica nu mi-a mai aparut faza aia cu alegerea skinului la logare.

* Toate setarile jocului au ajuns pe default , de la asta e nu ?

Posted

Cred ca merge mai bine .. adica nu mi-a mai aparut faza aia cu alegerea skinului la logare.

Dinnou incepe sa se intrerupa , si de obicei ( nu intodeauna ) iar imi apare prostia aia la logare , mai exista si alte modalitati de indreptare a lag'ului in acest caz?

Posted

Dinnou incepe sa se intrerupa , si de obicei ( nu intodeauna ) iar imi apare prostia aia la logare , mai exista si alte modalitati de indreptare a lag'ului in acest caz?

Reinstaleaza GTA San Andreas,cel mai bine,si dupaia iti bagi iar fontu si ce mai aveai.

Guest Constantin.
Posted

Am facut exact cum ai zis tu Fabyan4 si merge perfect.Multumesc. :tiphat:

Posted

Detailed Radar Mod

Programe: GTA SA Crazy IMG Editor

GTA San Andreas Detailed Radar Mod

Instructiuni de instalare:

1. Deschideti GTA SA Crazy IMG EDITOR

2. File > Open > models > gta3.img

3. Edit > Add with repmplacement

4. Intram in folderul Detailed Radar Mod > Radar

5. Selectam toate fisierele din folderul radar

6. File > Rebuild Archive

Daca aveti nelamuriri/probleme postati aici.

#Rog un moderator sa updateze primul post .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...