Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Al3Xutza17

Hustle

Recommended Posts

Posted

:rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:

Posted

au iesit bburi mah:)) ce sti tu :>

si cel mai naspa item sa iasa dar nu furi!ei au facut itme si n-au zis nimic...dar ne batem cu pumnun-n piept ce oameni cumsecade ...asa s-a facut si la inceput de db...de multe ori faptele arata de com esti.

Posted

si cel mai naspa item sa iasa dar nu furi!ei au facut itme si n-au zis nimic...dar ne batem cu pumnun-n piept ce oameni cumsecade ...asa s-a facut si la inceput de db...de multe ori faptele arata de com esti.

Stii bine ca a fost problema cu intratul asa ca las-o mai moale cu teoria conspiratiei. Or sa apara si toate pozele . Ati dat vreun jog sau jwl ceva..?

P.S. Kenvelo ce-ti mai place shaorma. Ai treaba aici? La caterinca ieftina esti primul.

Posted

eu v-am furat vreodata? :)) sunt kenvelo

asta doar tu stii,pot spune ca itmele le-am primit...daca au fost chiar alea nush.

oricum eu nu prea am mai jucat si o sa intru tot mai rar...am de gand sa renunt la jocul asta...

Stii bine ca a fost problema cu intratul asa ca las-o mai moale cu teoria conspiratiei. Or sa apara si toate pozele . Ati dat vreun jog sau jwl ceva..?

P.S. Kenvelo ce-ti mai place shaorma. Ai treaba aici? La caterinca ieftina esti primul.

ce n-a putat intra?cine?pe sirspinte aveau mai multi acces de la voi din guild!nu fa pe grozavu cu mine ma fraierica,chiar nu ma impresionezi!acuma vi ca n-ati dat jwl?ang3lik a dat mereu...cum alte guilde n-au dat sir a pus de la el...cum ang3lik n-a dat o data ne-ati fentat de item...tot te-nvarti in jurul cozii.

Posted

visati mult si prost... nu am putut intra 3 saptamani din cauza serverului, si cei care au avut contul si puteau intra au intrat cand au putut, in plus nimeni nu a dat de item niciodata in saptamanile astea asa ca mai taceti odata ca m-ati disperat, nu mi-am tinut nimic pentru mine, m-ati vazut cumva cu bburi si seturi dk +13 sau plin de seturi? NU

Posted

Stai pe burta kenvelo,nu a iesit nici un bb de cand avem cs`ul...nu suntem noi foame de iteme.Stiti si voi care a fost problema,a putut intra doar alexey si el a facut itemele,acum mi le`a trimis mie si le`am pus pe forum.

Posted

:rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...