Jump to content
Adi

Candidati la primarie

Recommended Posts

In acest topic va puteti depune candidatura pentru postul de primar.

Se va tine cont de :

- timpul petrecut pe server in ultima luna

- plangeri avute

- ban-uri/avertismente avute

- ajutor acordat la organizarea event-urilor

- idei noi aduse serverului

- ajutor acordat politiei sau in organizarea sa

- ajutor acordat jucatorilor noi

- vechimea in comunitate

Model de inscriere:

Nick:

Level:

Varsta:

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ):

Lista cu promisiuni:

Fiecare dintre voi va trebui sa posteze toate detaliile despre sine insusi, precum si sa-si sustina o campanie pro-el.

Si cateva date personale , dar cel mai important ce ati face din functia de primar , si ce schimbari vati dori pe server , bine inteles legate de functia de primar .

Cei care isi depun CV-urile vor fi analizati de catre staff-ul MTA GodFather LinkMania si nu in ultimul rand de catre Game Masters MTA GodFather LinkMania.

Topicul va ramane deschis pana cand staff-ul va alege candidatii care vor merge mai departe

Rog sa posteze aici doar cei care vor sa candideze si nu in gluma , alte posturi inutile vor fi sanctionate cu warn up.

De acum cine isi retrage candidatura va primi warn up !

Aveti timp sa va depuneti candidaturile pana pe 31 iulie

  • Upvote 3
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Nick: Rujuc_Dragos

Level: 6

Varsta: 17

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ):

Rujuc_Dragos s-a nascut in oraselul LS in martie 2010. Acesta s-a nascut intr-o familie de taximetristi , tatal si bunicul sau practicand aceasta meserie. La varsta de 18 ani Rujuc_Dragos decide ca a venit momentul sa calce pe urmele tatalui sau si aplica pentru un post la Taxi Drivers. Acesta este acceptat de leaderul Lea , dar nu ramane mult aici din cauza salariului mic. Intr-o zi , in timp ce era pe strada, Rujuc afla ca parintii sai au fost omorati de niste persoane necunoscute, iar mai tarziu avea sa afle ca cei care i-au ucis parintii erau membrii Da Nang Boys. Acesta incearca sa intre in San Fierro Rifa , iar Alexinho , leaderul SFR , auzind cele intamplate , hotaraste sa-l ia sub aripa lui protectoare, ajutandu-l sa-i gaseasca pe cei care i-au ucis familia. Viata langa cei din SFR era buna dar si periculoasa. Dupa un timp , Rujuc se hotaraste ca ar fi mai bine sa treaca de partea legii si sa renunte la ilegalitati, Acesta se hotaraste sa se inroleze in Armata. Rujuc este acceptat si se integreaza foarte bine . Dupa un an , acesta este nevoit sa plece intr-o misiune foarte periculoasa in care sta trei ani si jumatate. Cand se intoarce din misiune , acesta observa ca micul orasel Los Santos era neschimbat. Anii isi pun amprenta pe Rujuc_Dragos iar acesta hotaraste sa se retraga din armata. La varsta de 30 de ani acesta intalneste o fata , cu care se si insoara un an mai tarziu. Incarcat de datorii , Rujuc se angajeaza la primarie in functia de consilier. Acesta afla ca mandatul primarului Billo este pe sfarsite si se cauta un nou primar. Rujuc nu ezita si isi depune candidatura la primarie , sperand ca va castiga.

Lista cu promisiuni:

- In primul rand promit ca o sa fiu SERIOS.

- Promit sa ascult problemele fiecarui Player.

- Promit sa ajut cu bani fiecare Player care are nevoie.

- Promit sa fac cat mai multe eventuri cu premii frumoase.

- Promit sa angajez consilieri capabili.

- Promit sa particip la cat mai multe sedinte ale factiunilor pentru a asculta problemele acestora.

- Promit sa ofer salarii playerilor de level 1-5.

- Promit ca voi respecta toate promisiunile.

Date Personale:

Nume: Rujuc_Dragos

Oras: Galati

Ocupatia: Elev

Motto: Votati Rujuc_Dragos pentru o viata linistita si lipsita de griji pe serverul LinkMania !

  • Upvote 3
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Nick: TheFlow

Level:16

Varsta: 14

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ):

"Totul incepe cu o zi frumoasa de vara, la spitalul din Las Venturas, orasul jocurilor de noroc. Este ora 3:18 AM, cateva minute de la nasterea unui baietel pe nume TheFlow. Se nascuse un copil sanatos si foarte cuminte. Toata lumea il caracteriza pe TheFlow ca fiind un copil cu “cei sapte ani de acasa”. Avea cele mai bune note din clasa, dar parintii lui nu stiau sa aprecieze acest lucru, deoarece traiul sau modest, nu permitea asta. La varsta de 12 ani, el isi dorea foarte mult un apartament unde sa locuiasca cu parintii sai, asa ca a inceput sa fure masini si sa le vanda. In clasa a VII-a, la 13 ani, el a renuntat la visul de a avea un trai bun cu parintii sai, avand 30.000$, asa ca a fugit de acasa, dormind intr-un camin de orfani alaturi de alti copii. Parintii lui au incetat sa-l caute stiind ca e in zadar cautarea. TheFlow, un copil ce isi dorea mai mult de la viata, a pariat toti banii sai la curse de cai, unde i-a suras norocul, facand frumoasa suma de 350.000$. Fiind un tanar bogat, MrDexter, liderul gruparii mafiote “Da Nang Boys”, l-a invitat sa se alature, gang-ului sau. TheFlow trebuia sa se lupte cu Mafia, Ballas si San Fierro Riffa, asa ca avea nevoie de un curs, cum sa invete sa se bata. A fost printre primii oameni care au invata sa se bata in stilul “Knee Head”. Mai ramasese cu 50.000$ cu care s-a descurcat destul de greu. Ajunsese sub-liderul Da Nang Boys, cu multi rivali omorati alaturi de colegii sai. Era un gangster respectat si foarte pasionat de luptele cu arme, fiind desemnat “Gangster-ul lunii” in gangul sau, Da Nang Boys si numit Gunman(rank 5). Dupa o viata murdara el l-a parasit pe MrDexter si s-a alaturat License Faction. In factiunea pentru licente, lui The Flow , i-a revenit pasiunea pentru pariuri, asa ca nu avea un motiv pentru care sa renunte la pariuri. Impreuna cu Shp4nky, un vechi prieten, el s-a imbogatit peste noapte facand zeci de milioane pe urma curselor de cai. Dupa scurt timp de la imbogatire, el a constatat ca nu mai are rost sa ramana in License Faction, unde a ajuns la rank 2, asa ca a pus capat zilelor de instructor. MrDexter l-a invitat sa se alature din nou Da Nang Boys, iar el nu a putut sa-l lase la greu,asa ca a acceptat invitatia. Insa, in Da Nang Boys, politia a gasit unele incalcari ale regulilor, pe care TheFlow le facuse cu mult timp in urma, asa ca a fost nevoit sa plateasca o cautine destul de mare, care depasea jumatate din averea sa. La scurt timp de la probleme cu politia, TheFlow, a parasit gangul sau, Da Nang Boys, unde a invatat ce e viata si a ramas un simplu somer. Acum, lasand in spate trecutul sau, se hotaraste sa isi depuna CV-ul pentru postul de primar al orasului Los Santos."

Lista cu promisiuni:

-promit sa fiu activ

-promit sa organizez multe event-uri, la care sa poata avea acces si cei de level mic

-promit sa dau salarii la playerii de level 1-5

-promit ca voi asculta parerile playeri-lor si ca voi incerca sa ii ajut

Date personale:

Nume: Robert

Oras: Braila

Varsta:14

Schimbari la functia de primar nu prea sunt, decat sa se implementeze comanda de a avea acces la fondurile primariei, pentru a organiza eventuri si da salarii.

  • Upvote 6
  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

Guest raKneT

Nick: raKneT

Level: 14

Varsta: 18

Biografie: raKneT s-a nascut in orasul Los Santos. Traia intr-o familie foarte bogata deoarece tatal sau era directorul unei firme, iar mama sa era avocata. raKneT avea tot ce isi dorea, era foarte fericit alaturi de familia sa. Venind o vreme grea in intregul oras, averea acestei famili a ajuns la un sfert. Parintii lui raKneT erau disperati deoarece banii nu le mai ajungeau, nu isi mai puteau sa-si plateasca ratele, sa-si achite creditele. Asta pana intr-o zi, cand parintii lui, au decis sa joace toti banii care ii aveau la cateva jocuri de noroc. Dupa cateva ore, parintii au iesit plangand de acolo deoarece au pierdut tot ce aveau, numai detineau absolut niciun ban. Nestiind ce sa faca, si-au pus capat zilelelor, lasand pe drumuri un copil de 9 ani (raKneT). In acel moment, numai stia de el, a ramas socat si nu stia ce sa mai faca. Norocul lui a fost bunica, care l-a luat in grija ei si a incercat sa-i faca o viata cat mai buna. Ajuns la varsta de 15 ani, raKneT a trebuit sa intre la liceu, era un copil foarte cuminte, asculta de bunica lui, nu i-a facut niciodata probleme, insa avea un viciu de a juca si el la jocuri de noroc. Paria doar sume mici, uneori castiga, alteori pierdea. Intr-o zi, venind de la scoala, s-a abatut de la drum cu cativa prieteni si a decis sa bage la pariuri o suma mare de bani. Norocul lui a fost uimitor, a castigat de 10 ori suma pariata. Acum, raKneT traia cu foarte multi bani, incepuse sa-si traisca viata. Numai statea cu tocilarii, acum statea cu adevaratii baieti de cartier. S-a apucat de fumat, a inceput sa faca trafic de arme si droguri. A dorit sa incerce si mai mult, asa ca a intrat intr-un gang foarte puternic, Grove Street. A lasat scoala la o parte, nu il mai interesa deloc. Timp de 3 ani, a trait foarte bine aici, avea tot ce isi dorea. Grove Street a devenit pentru el o a doua familie. Pana cand, intr-o seara, la un bar din centrul orasului s-au strans toti prietenii lui. S-au distrat timp de cateva ore, toti aveau droguri, arme si foarte multi bani la ei. Dar la ora 02:00, fortele de ordine in frunte cu echia DIAS au intrat peste ei si au inceput sa ii aresteze pe toti prietenii lui. Acestia nu voiau sa se predea, asa ca au inceput focul, raKneT era foarte disperat, asa ca a pus si el mana pe o arma si a omorat un ofiter fara sa vrea. Vazand ce a facut cu mana lui, a cazut in genunchi si a cerut sa fie arestat. Pedeapsa lui raKneT era una foarte mare, trebuia sa stea 8 ani la puscarie. Dupa 2 ani, de stat in puscarie, a meditat si a vazut unde a gresit, a decis sa vorbeasca cu seful politiei. Acesta la primit si au discutat impreuna timp de 2 ore, au ajuns la o decizie amandoi: aceea de a-si plati o cautine pentru eliberare. Aceasta cautine a costat toti banii pe care raKneT i-a facut. Dupa ce a iesit din puscarie, a ajuns acasa la bunica lui. Aici a avut parte de o alta surpriza, bunica lui murise in urma cu 3 luni. Maturizandu-se, a trecut si peste aceasta povara si a dorit sa faca un ban cinstit. S-a dus din nou la scoala, a terminat liceul, si o facultate foarte buna. Avand cateva pile in politie, acesta a dorit sa isi incerce norocul acolo. A fost acceptat si a trecut testele cu brio. Avand aici o vechime de peste 3 ani, raKneT a devenit un ofiter foarte respectat in orasul sau. Toti gangsterii si mafiotii ii stiau de frica. Inca o provocare pentru el a fost acea cand si-a deschis un club, LinkMania Olympic Club. In acest club, in mai putin de 2 saptamani a strans un numar de 40 de membrii. Se organizau maratoane, curse de inot, erau premiati primii 3. A inceput sa faca bani si din acest club, imprietenindu-se cu foarte multa lume. Peste cateva luni de zile, raKneT s-a gandit sa faca ceva mai multi bani si sa intre in cea mai respectata factiunea, Agentia Hitman. Pentru a intra in aceasta factiune, a trebuit sa dea teste foarte grele, unde s-a descurcat foarte bine. Aici a stat ceva timp, a devenit un asasin foarte serios, facundu-si foarte bine treaba. Nu lasa niciodata urme dupa terminarea unui contract. Dupa un timp de liniste, meditand zile si nopti, a decis sa faca o alegere, care dupa parerea lui i-ar schimba radical viata, raKneT s-a hotarat sa aplice pentru aceasta functie, stiind ca necesita multa seriozitate, activitate si implicare. Ar fi o onoare pentru mine sa fiu primar si daca voi castiga vom duce impreuna un trai mai bun pe server. Am vrut mereu sa dau o mana de ajutor serverului, cu tot ce puteam si inca pot. Sper ca daca voi fi acceptat si daca voi castiga alegerile, voi arata de ce sunt in stare si voi multumi pe toata lumea. Impreuna o sa trecem peste toate obstacolele si impreuna de vom bucura la victorii. Fie ca cel mai bun sa castige ! Le doresc tot succesul celor care vor fi selectati sa mearga mai departe.

Lista cu promisiuni:

• O sa incerc sa ajut incepatorii cu sfaturi si cu tot ce o sa le trebuiasca.

• O sa angajez consilieri activi, capabili, care sa aiba grija de cele 3 orase cat timp primarul nu este on.

• O sa dau salarii playerilor de level 1-5 in fiecare zi.

• Promit ca voi organiza minim 3 eventuri pe zi.

• Promit sa multumesc fiecare conilier recrutat si sa ridic factiunea la un punct maxim.

• O sa particip la sedintele factiunilor si o sa fac si eu o sedinta cu civili, pe langa cea cu angajatii mei.

• O sa fac eventuri in toate cele 3 orase , incercand sa nu existe diferentieri intre ele.

• Vreau sa nu mai existe aceasta monotonie pe server , o sa incerc sa-i distrez pe toti.

• Promit ca niciun player ce imi va solicita ajutorul nu va fi omis.

• O sa fac sedinte in care playerii sa-mi spuna nemultumirile lor, si ce ar trebui in plus.

• O sa respect pe toata lumea, tratandu-i la fel pe toti.

• Promit sa-mi indeplinesc toate promisiunile de mai sus.

Despre mine:

• Nume: Stanciu Andrei

• Ani: 18

• Oras: Teleorman

• Ocupatie : Elev

Motto: Votati raKneT ! Un primar bun pentru o comunitate mare.

  • Upvote 4
  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

Nick: Lloyd

Level: 7

Varsta: 17

Biografie:

In 94 , anul in care 2Pac inca traia si melodiile sale rasunau in suburbiile Los Santosului , se naste un copil de culoare , numele sau era LloydBanks . Lloyd a crescut intr-un mediu foarte ostil , un cartier sarac in care puterea era detinuta de oamenii cu putere financiara foarte mare , asa zisii politicieni . Acestia aplicau taxe peste taxe , iar oamenii cadeau pe capete , fie din cauza bolilor netratate , fie impuscati . Tatal sau nu a avut incotro si a devenit dealer de droguri pentru a putea platii toate darile. Acesta a fost prins in flagrant pe strada cu droguri la el si a fost arestat. Lloyd a crescut fara tata ... anul 2011. Adolescentul Lloyd in varsta de 17 ani , devine membru al unei bande din cartierul sau , asadar Lloyd va primi uniforma alcatuita din maieu cu Boston Celtics , bandana verde , dunkurile de aceeasi culoare si accesoriul preferat al interlopilor , deagle-ul. Groove Street au pus pe fuga toti politicienii corupti din cartier si jefuindu-i precum peste 10 descendenti de-ai lui Robin Hood , au impartit banii celor ce au fost dezavantajati de acei tirani. Insa Groove Street nu era singurul cartier , distrus de coruptie , asadar Lloyd , sprijinit de colegii de factiune , decide sa candideze la ocuparea postului de primar . Scopul sau era sa elimine oricefel de nedreptate avand in deviza sa prima lege din cartea drepturilor omunului , cea care zice ca " In fata legii , toti suntem egali" , neglijata in trecut.

Lista cu promisiuni:

- Promit solemn ca o sa fiu serios si ca o sa imi duc pana la capat mandatul.

- Promit sa ascult vocile fiecarui jucator, si sa nu favorizez pe nici unul, deoarece toti suntem egali.

- Promit sa fiu activ in fiecare zi.

- Promit sa fac cat mai multe eventuri, asa incat toata lumea sa aibe sanse sa castige.

- Promit sa imi pastrez calmul in orice fel de situatie, gandind problema iar apoi actionand.

- O sa mobilizez fortele politiei, astfel incat numarul suspectilor sa se reduca.

Despre mine:

Nume:Ihora Mihai

Ani: 17

Oras: Bucuresti

Ocupatie:Elev

Motto: Votati cu dreptatea, votati Lloyd!!

  • Upvote 7
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Nick: Heineken.

Level: 18

Varsta: 16

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ): heineken. s-a nascut intr-o familie muncitoare din Los Santos. Tatal lui lucra ca detectiv la Departamentul de Politie din Las Venturas iar mama lui lucra la un SuperMarket din Los Santos. De mic lui heineken. i-a placut viteza si masinile tunate de aceea la varsta de 15 ani a inceput sa isi ajute unchiul in atelierul acestuia . Incet cu incet heineken. a inceput sa priceapa si sa invete toate uneltele . Acuma in fiecare Sambata , heineken. se duce la atelierul unchiului sau sa il ajute sa repare masinile . Heineken. a abadonat facultatea si a fugit in BaySide pentru a-si continua visurile , acelea de a devenii un mecanic bun . Prietenul sau la trimis la firma Underground Street Tuning pentru a-si depune CV-ul ceea ce a si facut. In asteptarea raspunsului , heineken. lucreaza la masina lui . Dupa o asteptare de 5 zile , heineken. a fost respins de catre director-ul de la UST. Intre timp el a luat o decizie foarte mare aceea de a-si depunde Cv-ul la F.B.I . In asteptarea raspunsului , heineken. isi continua lucrarea la masina lui . Dupa 2 luni ca agent secret , heineken. este demis pentru mai multe avertismente . El sustine ca Director-ul Dragos ia acordat putina credibilitate . Heineken. isi doarea foarte mult sa se alature echipei A.T.F dar nu a avut posibilitatea. Odata cu demisia , heineken. foarte nervos a decis sa parieze toti bani lui la cursele cu cai . A pierdut multi bani dar cu o victorie de 550.000$ ,heineken a reusit sa se ridice putin dar din pacate , in scurt timp a pierdut si cei 550.000$ . In Fbi , heineken. a cunoscut multi agenti care in scurt timp i-au devenit prieteni foarte buni dar si alte persoane care i-au devenit dusmani . In continuare , heineken a decis sa abandoneze proiectul la masina s-a pentru ca nu mai are bani . Dupa ce cererea lui pentru functia de primar a fost respinsa , heineken. a decis sa continue lucrarea la masina lui . Dupa cateva luni , el decide sa aplice pentru functia de consilier la primarie. Odata consilier , heineken. vede dupa multi ani prietenii lui k0sty si Andreidef. Impreuna cu Andreidef , heineken. a ajutat multe persoane care aveau nevoie de ajutor de aceea, impreuna au urcat la functia de Deputat. In lipsa primarului , heineken. si Andreidef se vad singuri in multe probleme . Au incercat sa tina spatele la tot dar nu au reusit si de aceea si-au pus demisia . Acuma , dupa cateva luni bune, heineken. decide sa isi depuna din nou cv-ul la Underground Street Tuning unde la mai depus si multi ani in urma dar a fost respins. Dupa cateva saptamanii in Underground Street Tuning , heineken. e demis din cauza unui coleg cu rang 5 . In acest timp petrecut in Ungerground Street Tuning , heineken. s-a reintalnit cu multi prieteni care a cunoscut in trecut. Visul lui de a devenii cel mai bun mecanic din Los Santos s-a spulberat . Tatal sau a incercat sa ii explice ca pentru el va ramane mereu cel mai bun dar heineken. nu a acceptat aceasta demisie . Acuma unicul scop al lui heineken. este de a omora leaderii de la Undeground Street Tuning . heineken. si-a depus cv-ul cu ajutorul unui vechi prieten , insomnia7 la Hitman Agency . Dupa un scurt timp in Agentie , Heineken e demis de Directorul TRK . A fost demis pentru o prostie care nu trebuia sa o faca , mai precis un atentat esuat . Acuma , dupa o lunga perioada care a s-a tot ascuns de politie si trai prin case parasite, canale , Heineken. decide sa aplice din nou la Agentia Hitman cu sansa de a se revansa fata de Directori si fata de membri. Din pacate Heineken nu a fost contactat de catre Directorii de la Agentie. Heineken. si-a pierdut toate sperentale pana cand a citit intr-un ziar ca au pornit alegerile pentru candidatii la primaria din Los Santos. Heineken. nu a pierdut nici o secunda si si-a depus imediat candidatura la primarie. In asteptarea raspunsului, Heineken. se ocupa de propiul sau club.

Lista cu promisiuni:

  1. - Promit ca imi voi asculta consilieri cand vor propune sa se schimbe ceva .
    - Promit ca am voi intalni saptamanal cu SABR pentru a discuta despre problemele orasului.
    - Promit ca voi ajuta toate persoanele care au nevoie de ajutor.
    - Promit ca voi organiza multe eventuri.
    - Promit sa ajut adminii cand au nevoie de ajutorul meu.
    - Promit sa nu dezamagesc pe nimeni si va voi demonstra ca sunt capabil de aceasta functie.
    -Nu vreau sa promit ce nu pot face.

Date personale:

Nume: Sebastian

Oras: Correggio.

Varsta: 16

Ocupatie: Elev.

Daca as detine functia de primar as schimba multe reguli in cadrul primariei, as organiza mai mult eventuri pentru playerii care au nevoie de banii si voi face in asa fel incat toate lucrurile sa functioneze bine. Ma voi prezenta cand este posibil la sedintele factiuniilor impreuna cu consilieri care reprezinta factiunea si ii voi ajuta financiar daca au nevoie.

  • Motto: Pentru un oras mai bun si pentru mai multe eventuri, votati heineken. !
  • Upvote 8
  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

Nick: Lavinutza

Level: 12

Varsta: 18

Biografie:Buna ma numesc lavinia si sunt din judetul dolj orasul Criaova. Am inceput sa joc aici de pe data de 24.04.2010 din fericire am vazut cum stau lucrurile pe aici jucand mai si mai de mult stiam ce se inpla. Prima mea factiune a fost F.B.I,aici nu prea am avut clipe placute pt ca nu eram respectata de lider si am fost data afara dupa un timp intelungat am intrat in cosilieri aici am stat mult si mia placut am ajutat pleyeri nedumeriti am incercat sa iese totul cat mai bn am vazut cat e de bn sa ajuti pleyeri de acea incercam sa fiu cat mai on dupa o vreme nu a mai fost primar si ramasesem singura in cosilieri am mai stat inca 2-3 zile ajutand pleyeri cu ce puteam dar dupacea lam vazut pe sunrize intrand pe svr si lam intrebat ca ce se intpla nu mei este primar el spundumi ca nu mai este si intrebandma daca mai vreau sa stau de una singura am iesit mia parut rau pt ca imi placea foarte mult si acel job imi era dedicat de acea tot uramarea ce se intpla cn va fi nou primar . Dupa un timp care am luat /quitfaction sa anutat noul primar fiind Billo acesta a fost un primar bun a strans fonduri a dat salarile la toti incepatori si dar a venit timpu de expirre a mandatului .Acum auzind ca acest post este liber lavinutza sa gandit sa candideze si ea pt functia de primara de acea spera ca va fi aleasa de toti concetateni pe care ia ajutat si ca toti vor fi alaturi de ia. De acea ea crede ca are aceste abilitati de a concura si de a castia functia de primara si spera din suflet ca va fi aleasa .

Lista cu promisiuni:

- PROMIT ca voi anunta cnd voi da salarile celor de lvl 1-5 de moi multe ori pt a stii mai multi

- PROMIT ca voi angaja multi cosilieri capabili de a ajuta pleyeri toti pleyeri nedumeriti

- PRomit ca voi fi prezenta la sedintele cu factiunile

- PROMIT ca voi face eventuri separate pt cei cu lvl-uri cuprinse intre 1-5

- PROMIT ca voi angaja trasporturi in comun cu opriri (soferi fiind bn platiti)

- PROMIT ca se va face dreptate tuturor de acea voi face un program pentru ca toti sa isi exprime ideile

- PROMIT ca va fi siguranta pe drumurile publice fara a ne fi frica de cei care vor sa dea in noi sau se ne omoare de ex mafiile gangurile

- PROMIT ca voi avea grija de toate orasele

- PROMIT ca in fiecare zi vor fi eventuri prin toate orasele pt a le popula

Date personale:

Nume : LAvinia

Varsta : 18

Oras : Craiova

Ocupatie : Studenta

Motto: VOTATI PENTRU BINELE VOSTRU SI ALORASULUI VOSTRU VOTATI lavinutza !!!

  • Upvote 4
  • Downvote 32
Link to comment
Share on other sites

Nickname:Amarok

Level: 9

Varsta: 17

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ): Salut,numele meu este Bogdan,am 17ani si locuiesc in orasul Bacau.Ce pot spune despre mine?Ei bine ii urasc pe cei ce nu stiu sa scrie corect d.p.d.v.g. . Pur si simplu urasc sa il vad pe x-ulescu ca scrie "miam facut" sau "m-ai sunt 10 minute" ( doar 2 exemple ) . Bine,nu il critic pe cel ce a gresit o litera si a scris in loc de " pe " , "oe" , as fi un prost in cazul acela.In fine,cam asta pot sa va zic despre mine.Acum sa trecem la partea virtuala : Am o vechime ( de fapt nu pot sa ii zic vechime ) de 1 an pe server .Dupa cum am zis,nu pot sa o numesc vechime deoarece nu am jucat decat doua saptamani deoarece erau foarte multi jucatori cu level peste 30,s-a ajuns si la level 54 daca nu ma insel si multi jucatori cu averi imense,din aceasta cauza nu am mai jucat.Dar,am zis ca pana la urma tot se va da wipe asa ca am 'monitorizat' serverul ceva vreme si am vazut ca o tine tot asa si nu am mai stat sa il 'pandesc' si mi-am vazut de treburi pana intr-o zi cand un prieten m-a invitat sa joc pe server spunandu-mi in acelas timp ca s-a dat wipe.Ei bine,din data de 6 iulie 2011 eu joc pe acest server.Am inceput ca orice jucator cu o avere imensa de 6k.M-am dezvoltat datorita prietenilor mei si bineinteles,datorita pariurilor.Inca de acum un an mi-am dorit sa fiu in slujba legii si de aceea,inca de la level 1,am avut DOAR job-ul de detectiv .Deja la level3 aveam skill5 la detectiv dar nu am renuntat la el ci am ramas asa cu el.La level 7 mi-am depus aplicatia pentru Departamentul de Politie,unde am fost respins,motivul fiind acela ca aveam antecedente pentru limbaj.M-am descurajat putin dar am zis ca nu e cazul sa renunt si am aplicat la Armata unde am fost din nou respins datorita blacklist-ului ( cel general ) .Am asteptat 3 zile si am aplicat din nou la Armata unde am fost acceptat.Am dat testele si le-am trecut cu brio.Pot sa spun ca de cand sunt in Armata ma simt foarte bine alaturi de cei doi lider si de membrii acestei factiuni.Legat de candidatura mea la primarie,hmm ... pai am observat multe nereguli.In primul rand la pariuri : Nu o sa inteleg niciodata prostia sau nu,hai sa nu ii zic prostia,nesimtirea de care dau dovada acesti jucatori care isi lasa masinile in strada.Fratele meu,ai parcare la doi metri distanta,iti e greu sa parchezi?Nu iti cere nimeni taxa pentru parcare,nu iti cere nimeni altceva decat sa parchezi acolo frumos sa arate si orasul Los Santos a oras.O alta problema ar fi lipsa banilor la cei de level 1-5 si bataile la pariuri.

Lista cu promisiuni:

* O sa INCERC ( deci nu promit ) sa asigur paza la pariuri.

* Voi angaja jucatori de level mic ( 1-5 ) sa parcheze masinile de la pariuri ( si nu numai,voi face un topic special ).

* Voi anunta cand dau salariile celor de level 1-5 .

* Voi face eventuri pentru cei mici.

* O sa 'reinvii' topicul cu sedinte factiuni.

* O sa fac angajari pentru transportul in comun ( asta o sa incerc,nu stiu daca va da roade deoarece masinile sunt mai peste tot. )

* Nu va fi nevoie sa promit ca voi fi activ pentru ca oricum stau minim 8 ore in joc.

#Bineinteles,daca voi fi votat si pus in functia de primar voi face mult mai mult decat am spus in aceste randuri.

Date personale:

Nume : Bogdan

Varsta : 17

Oras : Bacau

Ocupatie : Elev

Motto: Pentru un oras linistit,curat si civilizat , voteaza Amarok !

  • Upvote 6
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Voi ce intelegi prin biografie? Geezez, se refera la biografie In-GAME

Lavinutza, postul tau are un milion de greseli gramaticale si tu te astepti sa fii acceptata la primarie?

Nu astept raspuns la postul asta.

Nu postati iarasi, oricum sunteti descalificati

  • Upvote 4
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Nick: aNNdreI

Level: 12

Varsta: 15

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ):

Intr-o zi de 28 Martie 2010 intr-una dintre cele mai luxoase camere ale motelului din Los Santos a luat naste un copil foarte mic.Mama sa l-a numit aNNdreI deoarece ii era foarte drag.Cativa ani mai tarziu el a inceput sa se descurce singur si a plecat de acasa multa vreme.El a mers pe gandirea "o viata am, o traiesc la maxim".Prin cultura primita de mic el ar fi trebuit sa fie un om de afaceri acuma,dar din pacate destinul nu a tinut cu el. Scopul lui era sa invete locurile din toate cele 3 orase deoarece stia ca o sa-i foloseasca foarte mult cand va fi mare.Strazile orasului Los Santos erau controlate de cele doua aliante.Intr-o zi cand afara tuna aproape ca nu se mai putea vedea nimic aNNdreI a plecat pana la Burger Shot pentru a-si cumpara ceva de mancare.El era foarte costient ca daca il va prinde politie va iesi rau deoarece el nici nu implinise varsta pentru a-si lua carnet de conducere si nici nu respecta regulile de circulatie.Odata ajuns la Burger el a intrat in incapere si-a cumparat tot ce a avut de luat si dupa care a iesit linistit pe usa restaurantului.Afara il asteptau 3 mafioti care l-au rapit si l-au dus pe plaja orasului Los Santos si au vrut sa il omoare cu sange rece.Dar la un moment dat un om imbracat la costum,cu ochelari negri s-a ivit in calea mafiotilor care i-a omorat special pentru a-l salva pe aNNdreI.Acel om era platit pentru a face acest lucru.Dupa cateva minute dupa ce i-a omorat pe mafiotii care erau cat pe aci sa il omoare pe piticul aNNdreI,a venit l-a el ia oferit ajutor medical pentru a nu muri dupa care l-a urcat in masina lui si au plecat amandoi spre spitalul din Los Santos.Aici medicii au facut tot efortul pentru a-l salva pe aNNdreI de la moarte. In luna Februarie, parintii lui au iesit la plimbare in orasul agitat Los Santos. Mama sa lucra ca reporter la echipa lui Perpripiu, iar tatal era angajatul armatei, Locotementul lui SoulSeeker. In timpul plimbari lor, cei din gangul RIFA au iesit sa omoare rivali, dar nevazand bine, au omorat parinti lui aNNdreI. El neavand parinti a decis ca este timpul sa castige niste bani, asa a intrat el in Fireman/Paramedics. Fireman/Paramedics fiind prima sa factiune, nu prea stia bine zonele din San Andreas, a primit o comanda din Spawn Hitman. In aceea vreme nu stia unde este Spawn`ul. Auzind seful lui Doctorul [Coco] l`a demis pe loc. Si`a incercat norocul in news reporter, calcandu`i pe urme mamei sale. Acesta a intrat cu succes in echipa reporterilor, dar dupa 2 saptamani a fost demis de catre Administratorul Serverului ICEMAN, pe motivul unei greseli gramaticale, facute la oboseala. Dupa ce a fost demis, s`a simtit foarte prost, si a decis sa ramana civil pana la level 9-10, dupa care a aplicat in License Faction. In License Faction a stat pana cand a primit de la "Boss" rank 3, a dat cateva licente, dar munca lui de zi cu zi, devenea tot mai plictisitoare pe server. In License Faction s`a intalnit cu un prieten din viata reala, dj.soundi. El l`a ajutat cu bani pe aNNdreI fiind sarac. Dupa un timp a decis ca vrea mai multa actiune, l`a intalnit pe dj.soundi. Pe timpul acela sRs era in cea mai buna mafie. aNNdreI a decis ca a intalnit pe cine a trebuit, el a vrut sa intre in The Mafia dupa prietenul dj.soundi. Dupa o perioada de 1 saptamana in mafie, a decis ca este timpul sa intre de partea legii. A intrat in NG alaturi de MrrN, vechiul prieten, am colaborat timp de 1 saptamana, dupa care am fost transferat in PD. In Police Departament, a stat o perioada de 2 luni jumate, iar dupa ce a renuntat Anaxor la lider, Bic, Mitasik si`au dat demisia pe diferite motive. Ne-mai avand cu cine sa se inteleaga bine, si`a dat demisia. A urmat o perioada, in The mafia, mafie in care aNNdreI nu se acomodase deloc. Apoi vazand cat de puternica a ajuns mafia The Triads, a decis sa intre in The Triads . .Dupa 3 saptamani aNNdreI a iesit din TRiade si a marturisit ca vrea sa se alature membrilor din Grove Street deoarece sunt un gang unit si pot face asalturilor organizate de rivali.Intrand in Grove a fost avansat la rang'ul 4 de catre liderul The_Game.Dar acuma el este convins ca vrea sa devina un om al legii zice ca vrea sa isi depuna CV-ul pentru functia de primar deoarece el doreste sa readuca linistea in orasele invadate de mafioti.Acuma el este constient ca activitatea seriozitatea si fidelitatea vor fi la ordinea zilei pentru el daca vrea sa obtina aceasta functie importanta pentru oras.Dupa parerea lui functia de primar este una dintre cele mai pretentioase deoarece primarul trebuie sa asigure bunurile orasului respectiv.In viata aNNdreI s-a luat doar dupa flerul si instinctele lui si deciizile luate au fost bune.

Lista cu promisiuni:

-promit ca o sa fiu foarte activ

-promit sa organizez multe event-uri(distractive)

-promit sa dau salarii la playerii de level 1-5 in fiecare saptamana

-promit ca o sa ajut toti playerii care ma vor solicita

-o sa incerc sa ajut incepatorii pentru a invata si ei sa joace binisor acest joc

-o sa angajez consilieri activi

Date personale:

Nume: Zatreanu Andrei

Oras: Bucuresti

Varsta:15

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nick: Draco

Level: 7

Varsta: 15 ani

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ): In ziua de 07/06/1989 la maternitatea din Los Santos s-a nascut un copil care a primit numele Draco. Acesta avea curand sa fie abandonat de mama sa si trimis spre un centru de adoptii. Acesta nu a fost adoptat, iar la varsta de 16 ani a parasit centrul. Copilaria sa a fost una dificila, de mic fiind obisnuit cu greutatile vietii si cu gandul ca va fi singur pe lume. Viata la orfelinat era una dificila, acesta fiind nevoit sa mearga zilnic la munca alaturi de ceilalti orfani pentru a aduce un venit institutiei. Deseori era pus sa cerseasca si sa fure din mijloacele de transport. La varsta de 16 ani, Draco era deja cunoscut in Los Santos pentru cazierul bogat. Intr-o dimineata, la iesirea dintr-un club pe o straduta laturalnica, Draco observa pe cineva care tocmai impuscase un barbat. In acel moment, Draco scoate cutitul de la brau si il ameninta pe asasin cu moartea. Acesta ii promite ca il va prezenta sefului sau si il va recruta in Agentie. Din acel moment, viata baiatului se schimba radical. Acesta este invatat de asasinii profesionisti cum sa "curete", iar in scurt timp devine unul dintre cei mai buni "mecanici" ai Agentiei. Petrece aici 6 ani de zile, timp in care invata sa ucida fara mila. Dupa 3 ani, Draco intelege ca are nevoie de un asociat. Astfel Agentia i-l prezinta pe Mike Santos, unul din Locotenentii Politiei, acesta fiind defapt sub acoperire si facand sterse unele dosare in care erau acuzati membrii Agentiei. Lucreaza cu acesta 3 ani de zile timp in care intre cei doi se leaga o stransa prietenie. Intre timp, neintelegerile din Agentie au inceput sa apara deoarece seful Agentiei a decedat, iar in locul sau a fost numit fiul sau, Bill York, nou intrat in Agentie. Dupa o cearta cu acesta, Draco impreuna cu Mike il asasineaza pe Bill. In acea noapte, Draco paraseste Agentia, iar Mike arunca toate dosarele deschise pe numele lui Draco, cazierul sau fiind curat. Se retrage 2 ani in Liberty City unde nu desfasoara niciun fel de activitate. Intre timp, acesta pastreaza relatia cu Mike care ajunsese Seful Politiei Los Santos. Acum 2 ani, Draco decide sa se inroleze in Politia Los Santos unde rezolva multe cazuri de crima si ajunge Locotenent. In acest moment, Draco crede ca este potrivit pentru postul de Primar al orasului Los Santos si isi depune candidatura la Primaria orasului.

Lista cu promisiuni:

- Promit sa continui programul prin care cei level 1-5 isi vor primi salariile zilnic.

- Promit ca in fiecare zi voi avea un program de lucru cu publicul in care cetatenii imi vor prezenta problemele orasului.

- Promit ca ma voi implica in programul tuturor factiunilor si voi supraveghea bunul mers al acestora.

- O sa incerc sa infiintez un program pentru curatarea orasului.

- Promit ca voi organiza zilnic event-uri.

- Si nu in ultimul rand, promit ca voi respecta toate promisiunile lansate in campania electorala.

Date personale:

Nume: Adrian

Oras: Vaslui

Varsta: 15 ani

Cu stima, Draco

  • Upvote 3
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Nick: gl_Smithionut

Level: 6

Varsta: 16

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ):

Capitolul I

( Eu sunt Smith_Ionut)

Smith_Ionut s-a nascut in Los Santos langa zona prin care cei din Ballas isi faceau vileagul . In adolescenta el impreuna cu 2 prieteni buni(Ynadww & ChesterMic) furau masini si le vindeau . Dupa cateva luni de vandut masini ei au descoperit ca se pot imbogati mai repede daca intra intr-un gasca : Ballas. Ynadww a fost primul care a reusit sa intre , apoi si Smith a reusit . El aici si-a facut multi prieteni . Parintii lui ChesterMic s-au mutat din Los Santos in Las Venturas . Acolo el a intrat in Mafie unde a stat foarte mult timp. Dupa multe lupte cu cei din Grove , Lsv , Dnb si Triads ei au hotarat ca trebuie sa se lase de treburile "murdare" si sa se alature fortelor de ordine . Ei au hotarat sa se alature lui Hatelord si Soulseeker care conduceai NG .Cat timp a fost in NG Smith_Ionut s-a imprietenit cu Srs de la care a invatat cum sa traga mai bine cu m4 si mp5. Hatelord fusese promovat si lasase NG . In acelasi timp si Soulseeker a parasise NG. Dupa aceeas la conducerea NG au venit An00by si [Coco] . Smith vazuse ca lucrurile se schimbase in NG si hotarase sa ii paraseasca . El nu mai putea sa se reintoarca in Ballas deoarece lucrurile se schimbase si nu mai era cum a fost odata . Smith intrase in Grove unde a stat mult timp in care a avut probleme foarte mari cu politia . Intr-o seara el fusese impuscat intr-o lupta cu cei din Mafia si hotarase "sa stea putin pe bara" . El primise un telefon prin care prietenul lui vechi din Ballas ,Alexinho il ruga sa vina sa il ajute cu afacerile , Smith acceptase cu placere . Intre timp Alexinho primise ordin sa paraseasca San Fiero Rifa pe care ii lasase "grija" lui Adi . Timp de cateva luni Smith_Ionut a stat departe de lumea din San Andreas locuind pe o insula din Honolulu. Cand a revenit in Los Santos descoperise cu stopoare ca orasul nu mai era ce-a fost , strazile erau conduse acum de politie . Vazand ca tot ce facuse el in "vremea buna" se duse de rapa aplica la " Scoala " unde este acceptat si munceste o lunga perioada de timp pana cand ( urmeaza partea SF ) din cauza unor neintelegeri politice statul San Andreas intra in razboi si totul intra in repaus. Din cauza asta multa lume se adaposteste in locuri mai ferite unde isi pot trai in liniste viata . Dupa cativa ani razboiul se termina cu victori si toti locuitorii San Andreas-ului se reintorc pentru a incepe totul de la zero.

Capitolul II

Revenit din Honolulu ( acolo se adapostise Smith_Ionut de razboi ) isi incepe noua viata furand masini si pescuind . Iubea pescuitul . Statea ore intregi pe malul marii asteptand sa-i cada in undita "pestele spada " . Aflase de la un vechi prieten ca in orasul Las Venturas exista un restaurant vietnamez care plateste foarte mult pentru acesti pesti . Vazand ca mai multi bani consuma pe unelte , drumuri pana in Las Venturas renunta la aceasta pasiune care era sa il falimenteze .

Descoperind ca treaba cu masinile furate nu mai merge , preturile tot scazuse si "afacerea" lui era prea riscanta pentru cativa banuti el se intoarce la un "vechi prieten" : Grove . Apucandu-se din nou de viata de gangster descopera , spre neplacerea lui , ca nimic nu mai era ce-a fost . Totul luase o turnura neplacuta in San Andreas . Acum el incearca sa devina primar pentru a putea sa transforme lumea in ce era odata.

Mentionez ca inainte de wipe ma numeam Smith_Ionut iar acum ma numesc gL_Smithionut . Inceputul capitolului II este pura fictiunea .

Lista cu promisiuni:

Promit sa vorbesc cu liderii fortelor de ordine in legatura cu unele reguli .

Promit ca voi organiza event-uri cat mai diverse prin care orice jucator , indiferent de "skill" , level , factiune sa aiba o sansa sa castige .

Promit ca voi face sedinte cu liderii / reprezentantii tutoror factiunilor de pe server pentru solutionarea problemelor .

Promit ca voi incerc cat timp voi fi primar ( daca voi ajunge ) ca fiecare secunda petrecuta pe server sa fie de neuitat .

Promit ca voi acorda mai mult timp serverului , forumului .

Promit ca aceasta functie nu ma va schimba si voi fi acelasi smithionut .

Promit ca imi voi respecta tot ce am scris mai sus .

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nick: ChrisBrown

Level: 7

Varsta: 20

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ): ChrisBrown nu are un istoric prea bogat, insa statutul de primar ii poate schimba aceasta "problema". El s-a nascut in Los Santos, la periferia orasului. La 7 ani el este dat spre adoptie,parintii lui nu aveau un statut social tocmai bogat, la 20 de ani el revine in Los Santos. O data cu venirea lui in Los Santos el observa ca nu este activitatea care era o data insa el are o lista mare de promisiuni. Chris nu a avut niciodata tangente cu gangsterii/mafia , tot timpul a fost de partea legii pentru ca ceea ce face legea este un lucru extraordinar. Din moment ce legea este un statut detinut de primarie, primaria trebuie sa fie condusa de cineva. ChrisBrown se gandeste ca el sa ocupe acest statut de primar (bineinteles daca este votat) pentru a respecta si a organiza tot ce se poate organiza pe planul primariei.

Lista cu promisiuni:

- Event cu premii mari.

- Salarii la 3 zile jucatorilor lvl 1-5

- Sedinte cu factiuni

- Pentru putina distractie, voi organiza tot felul de evenimente care vor consta in puterea gangsterilor / mafiotilor, sa fie ce a fost o data pe server, war-urile sa fie war-uri iar politia sa intervina atunci cand trebuie.

Date personale:

Nume / Prenume : Valerian Ardelean

Varsta : 20

Link to comment
Share on other sites

Nick: Scaramouche

Level: 4

Varsta: 18 ani

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ): Scaramouche s-a nascut in LS pe data de 30 iulie 2010 la ora 11:00 a.m. La scurt timp dupa nastere parintii au decedat din cauza liderului GROVE de atunci. Baiatul a trait pana la 18 ani ntr-un orfelinat care era exact langa spitalul din LS. Inca de mic,, flacaul nostru a invatat cum sa tina arma in mana pentru ca a participat la multe evenimente la Paintbal-ul care era aproape. Intr-o zi, mergand pe strada, vede cum se dueleaza doi tipi: unul era imbracat in verde, iar celalalt in albastru deschis. Afland ca cel in verde face parte din gangul care i-a omorat parintii a decis sa se faca membru San Fierro Rifa. Pentru acest grup stia ca va avea de trecut niste teste foarte dificie. Scaramouche s-a hotarat sa participe la multe dueluri din GSLS. La un moment dat a inceput sa castige multe event-uri. Atunci si-a dat seama ca este pregatit. A trecut testele pentru SFR cu brio si visul lui de a se razbuna pe cei care i-au ucis parintii a fost indeplinit.

Tin sa va spun ca nick-urile lui Scaramouche din urma erau miticazauca si zanke.

Lista cu promisiuni:

Promit sa:

- incerc sa fac o viata mai buna pe linkmania;

- ajut playerii de level mic cu tot ce au nevoie;

- sa fac eventuri pe care oricine sa le poata castiga;

- dau salarii zilnice la playerii de lvl 1-5;

- fac sedinte saptamanale cu politicienii (consilieri) si sa votam legi noi;

- fiu un primar deosebit.

Date personale:

Nume/Prenume: Zauca Mitica-andrei

Oras: Targu Neamt

Varsta: 18 ani

Motto: "Toti pentru unu si unu pentru toti".

  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Nick: CloHard

Level: 5

Varsta: 15 ani

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ): Intr-o zi stralucitoare de primavara la maternitatea din San Fierro se nascu un prunc care avea sa aiba o viata destul de incarcata.

La inceput,cei doi parinti ai sai il crescura foarte bine ,fiind o familie unita,si absolut normala care traia din veniturile tatalui , un avocat de exceptie.Mama sa era o fire iubitoare care statea zi de zi langa el si avea mare grija de acessta.

Rautatea altor oameni a facut ca fericirea din mijocul acestei familii sa se destrame, atunci cand 3 membrii San Fierro Rifa s-au adapostit in casa acestora cand fugeau de politie.Tatal sau,fiind mai curajos a incercat sa sune la sectie dar unul din cei 3 l-a vazut si l-a impuscat mortal sub clavicula dreapta.Pana la urma cei 3 infractori au parasit cladirea si au scapat de urmaritori dar mama copilului a ramas fara acea fericire care o caracteriza. Urmatorii ani baiatul crescu nestiind exact cine este tatal sau , alaturi de o mama tot timpul trista.La varsta de 17 ani ,acesta afla toata povestea si jura ca isi va razbuna nu numai tatal ci si intreaga familie ,astfel acesta deveni membru al Da Nang Boys ,unde avea sa devina un membru foarte respectat,cu scopul de a i gasi pe cei din San Fierro Rifa, membra a aliantei rivale.Acolo a invatat cum sa traga cu arma , iar acesta a inceput sa faca tot mai multe faradelegi.

Intr-una din zile,acesta avea tot mai multe remuscari si frustrari legate de persoana sa.Se gandise ca nu este nicio diferenta dintre el si cei 3 asasini ai tatalui sau asa ca hotari sa faca un pas urias in cariera sa,si sa candideze pentru primarie , unde va incerca sa sporeasca fortele politiei,si sa gaseasca iar dupa aceea sa ii pedepseasca legal pe acei infractori,si bineinteles reprezenta si un start in viata sa care pana atunci nu simtise senzatia de pace si fericire

Lista cu promisiuni:

-voi organiza foarte multe eventuri interesante

- voi incerca sa fac ca distractia pe server sa creasca

- sa fiu foarte activ

- dau salariile celor de level 1 -5

- sa respect atributiunile primarului cat si regulamentul

- sa angajez doar persoane capabile pentru functia de politician

-sa fac sedinte saptamanale

-sa merg la sedintele altor factiuni , sa ajut cu tot ce pot ,bineinteles daca liderul ma va chema

- sa ascult si sa fac tot ce pot pentru a rezolva problemele cetatenilor

-si bineinteles , promit ca imi voi tine promisiunile

Date personale:

Nume/Prenume: Marcu Dan

Oras: Timisoara

Varsta: 15 ani

  • Upvote 1
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Nick: sRs

Level: 12

Varsta: 15

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ):sRs a intrat pentru prima data pe acest server in Decembrie 2008 . "Orasul" lui natal a fost Los Santos, pe care il admira foarte mult. Dupa cateva luni sRs s-a mutat in orasul San Fierro unde avea rent la un prieten care era mecanic. Factiuniile serverului il atrageau pe sRs, dar din pacate nu avea levelul necesar.Sunt multe lucruri care m-au atras la acest server, playeri capabili, admini responsabili si care dau mereu o mana de ajutor, gamemaster's foarte descurcareti si cu picioarele pe pamant. Imi place ca se fac multe eventuri cu premii destul de mari. Factiunea la care am tinut cel mai mult este LCN care a fost si prima mea factiune, dar din pacate nu mai exista. Am destui prieteni pe server, fosti colegi in LCN, fosti colegi in Yakuza si actual colegi in PD. Functia de primar ma intereseaza deoarece vreau sa dau o mana de ajutor playerilor si sa organizez cat mai multe eventuri si actiuni caritabile. Pur si simplu, aceasta factiune m-a atras intotdeauna si acum cred ca a venit momentul sa aplic pentru un post mai important. Ar fi o onoare pentru mine sa fiu primar si daca voi castiga vom duce impreuna un trai mai bun pe server. Am vrut mereu sa dau o mana de ajutor serverului, cu tot ce puteam si inca pot. Sper ca daca voi fi acceptat si daca voi castiga alegerile, voi arata de ce sunt in stare si voi multumi pe toata lumea. Impreuna o sa trecem peste toate obstacolele si impreuna de vom bucura la victorii. Cam aceasta ar fi povestea mea pe server, nu vreau sa o lungim. Fie ca cel mai bun sa castige ! Le doresc tot succesul celor care vor fi selectati sa mearga mai departe.

Lista cu promisiuni:

Respect, bun simt si responsabilitate!

Un trai mai bun.

Liniste si pace in cele 3 orase.

Voi angaja oameni care sa faca tururi prin toate orasele, excursii mai pe inteles.

Ajutor personal pentru playeri cu level mic, dar si pentru cei cu level mare.

Salarii marite pentru playeri cu level 1-5.

Eventuri multe, cu premii mari.

Dreptul la libera exprimare.

Program cu publicul, zilnic.

Strazi mai curate.

Membrii din factiune vor fi foarte capabili si maturi.

Olimpiada LinkMania, multe probe, premii mari.

Voi participa la sedintele factiunilor pentru a discuta problemele fiecareia.

Date personale:

Nume/Prenume: Vasu Vlad

Oras: Brasov

Varsta: 15 ani

  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

Nick: Jones

Level: 12

Varsta: 17

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ): Jones s-a nascut in orasul Los Santos mai exact in zona Las Colinas in care si-a trait si copilaria.Copilaria lui a fost una foarte grea deoarece parintii lui nu au reusit sa-i oferte multe lucruri.La varsta de 16 ani vazand ca nu prea are bani si nu-si poate cumpara nimic,Jones a hotarat sa se alature baietilor de cartier si sa fure cu ei masinile din oras.Dupa un an de furt Jones era sa fie prins de politie deoarece colegii lui de hotii l-au lasat balta chiar la o urmarire a politiei.Lui Jones i-a fost greu sa scape dar cu norocul pe care l-a avut a reusit,norocul lui a fost sa gaseasca o masina parcata cu usile deschise si cu motorul pornit.Odata ajuns acasa a hotarat sa nu se mai intalneasca cu prietenii lui.Dupa o luna totul s-a schimbat,Jones a implinit varsta de 17 ani,si-a gasit si un loc de munca in Scoala deoarece seful instructorilor a hotarat sa-l cheme pe Jones sa se alature lor pentru ceva timp.Jones a lucrat in Scoala o luna de zile iar dupa o luna de zile a hotarat sa-si dea demisia.Dupa ce si-a dat demisia din Scoala Jones avea destui bani incat putea singur sa se intretina.Dar problema a fost ca in tot acest timp cat a fost el plecat si a lucrat in Scoala parintii lui au fost omorati de niste mafioti din orasul Los Santos,Jones ajuns acasa a primit un telefon de la un var de-al lui care i-a spus cumplita veste,ca parintii lui au fost omorati de niste gangsteri gresind casa pe care trebuiau sa o vandalizeze.Dupa doua zile Jones a decis sa-si caute un loc de munca unde isi va putea razbuna parintii.Jones a gasit acest loc in Triade unde este si in prezent reusind sa ajunga rank 3.Acum Jones aplica pentru aceasta functie fiind constient ca trebuie sa dobandeasca foarte multa seriozitate si sa ofere mult ajutor tuturor playerilor care vor apela la el iar pe langa asta el doreste sa se afirme si sa arate tuturor ceea ce poate.

Lista cu promisiuni:

-Promit ca voi da zilnic salariile jucatorilor de level mic

-Promit ca voi face zilnic minim 3 eventuri cu castiguri mari

-Promit ca voi organiza o data sau de doua ori saptamanal sedinte pentru a asculta nemultumirile cetatenilor

-Promit sa angajez consilieri capabili si activi

-Promit ca voi ajuta playerii noi pe server si pe toti cei care pun intrebari pe /n

-Promit ca voi ajuta fiecare player sa faca event

-Promit ca voi ajunge la sedintele factiunilor

-Promit ca o sa-mi respect promisiunile

Motto: "Votati Jones pentru un oras mai bun si un viitor si mai bun."

Date personale:

Nume: Marius

Ani: 17

Oras: Bucuresti

  • Upvote 1
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Nick: Stefan

Level: 11

Varsta: 18

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ):

Stefan apare pe serverul Linkmania sub numele de scooby68 in mai 2008. Pe cand era doar la inceput,scooby68 primeste deja prima sansa de a deveni cineva pe server: ajunge al doilea lider la Taxi,alaturi de Mr.Linky.La schimbarea anilor,Stefan isi schimba numele de la scooby68 la ScB[68] apoi Samaras pentru scurt timp. La inceputul anului primeste din nou lider la Taxi,dar de data asta pe post de principal.Dupa cateva luni de pauza,Stefan revine cu noi forte si la lvl 6 primeste deja un nou post de GM,la Medici,dar renunta dupa doar 2 saptamani din motive inca necunoscute nici de el.Ajunge rank 5 in SFR si tot odata ajutorul liderului(pe atunci Andu),simtindu-se bine in lumea "gangsterilor". Cateva luni au trecut pana cand Stefan hotaraste sa candideze pentru Primaria San Andreas,ajungand in cele din urma,pentru o luna,primar.Cand i se termina mandatul,Stefan primeste din nou o sansa nesperata de el,aceea de a conduce Ballas. Ramane lider pana cand se fac restructurarile,apoi ajunge prin diferite factiuni cum ar fi: Hitman,Mafia,SFR. Stefan devine inactiv pana la punerea in beta a noului server,Linkmania Lands. Primind "avantul" mai multora de a candida din nou la Primaria,Stefan isi lasa un CV pe care toti cetatenii orasului sa-l priveasca.

Lista cu promisiuni:

1.Nu o sa fie o lista mare,ca sa nu raman doar cu promisiunile.

2.Ca si mandatul trecut,voi da playerilor de lvl 1-5 un salariu modest(sa se invete si cu munca)

3. Eventuri la alegerea playerilor(modele de eventuri primite pe /w de la oricine)

4. O sa ajung la sedintele fiecarei factiuni(asta desigur daca voi fi invitat).

5. Voi angaja cate un consilier de la fiecare factiune pentru a-mi spune problemele/neintelegerile din factiunea sa.

Date personale:

Nume/Prenume: Cosofret Stefanita

Oras: Targu-Neamt

Varsta: 16 ani

Motto: Seriozitatea pe primul plan!

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...