Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

D3lfinu

Sugestii pentru noul DB

Recommended Posts

Posted

Voi jucati pe link de cateva luni si propuneti versiuni noi? Duceti-va pe alt server daca vreti alta versiune si nu mai faceti atatea speculatii in legatura cu cheat-urile. Vrei Raklion event? esti liber sa pleci.

tipic linkmaniac. :))

si nu doar....ci si a omului,ala care "judeca mult"

ellite l-au blocat pt ca au VRUT,deci daca vrei poti,nu?

Ce a vrut sa insemne asta? Ai ceva cu mine, spune direct.

Ontopic: De ce vreti sa intrati cu 2 acc de pe un pc? Sa fie iar full 999 caractere si sa nu mai joace nici dracu' ?

Guest Dani3XxX
Posted

EU vreau sa ninga in Lorencia :D

Posted

:)) eu zic sa creeze ei un nou season...multe pretentii mai aveti. De la sugestia unui clicker uitati-va unde ati ajuns si ce teme dezbateti deja...iar pupincuristii lui boom mergeti dreaq si lingusiti-va pe langa el pe serveru lui nu aici, nimeni nu va cere parerea despre serveru lui sau ce credeti voi despre acel server, il admir si respect pe boom daca a reusit sa faca un server bun dar voi astia care stati pe forum la link si jucati la boom vedeti-va tata de treaba ca deja deveniti de toata jena si pana la urma cine vrea joaca pe link cine vrea joaca la boom (sau cum se numeste acel server) nu trebuie voi sa va faceti griji de pierderea sau castigarea playerilor pe un anumit server...zici ca toti destepti de pe link au plecat acolo iar prostii au ramas si acuma veniti sa ne invatati...vedeti-va dreaq de treaba violent1.gif

Voi cereti season 3 si dupa 2-3 luni cereti season 4-5 :)))

eu sunt mulumit cu orice ne baga doar 1lucur vreau sa merga cu 2acc de pe un pc

misterio +1, la fel sunt si eu dar unii sunt prea "corecti" sa joace sau sa fie de acord cu un astfel de clicker...BangHead.gif

mda..

Posted

Rascoliti si voi forumul si o sa vedeti negru pe alb: SUB NICIO FORMA NU SE ACCEPTA SA INTRATI CU 2 ACCOUNTURI.

tot o sa faca careva sa merga ;) so :mai bine ar face ei decat alti..

Posted

Rascoliti si voi forumul si o sa vedeti negru pe alb: SUB NICIO FORMA NU SE ACCEPTA SA INTRATI CU 2 ACCOUNTURI.

tot o sa faca careva sa merga ;) so :mai bine ar face ei decat alti..

wa canabis cand te aud.. ce farmec mai are jocul daca poti sa intri pe j de mii de conturi, intru de pe un calculator unnu fac un pp smecher si stau singur pe spot cu 5 caractere, toate ale mele. :doh:

Guest Dani3XxX
Posted

As mai veni cu o sugestie; puteti cumva sa micsorati aripile lvl 1 ?

Posted

Voi jucati pe link de cateva luni si propuneti versiuni noi? Duceti-va pe alt server daca vreti alta versiune si nu mai faceti atatea speculatii in legatura cu cheat-urile. Vrei Raklion event? esti liber sa pleci.

tipic linkmaniac. :))

si nu doar....ci si a omului,ala care "judeca mult"

ellite l-au blocat pt ca au VRUT,deci daca vrei poti,nu?

Ce a vrut sa insemne asta? Ai ceva cu mine, spune direct.

Ontopic: De ce vreti sa intrati cu 2 acc de pe un pc? Sa fie iar full 999 caractere si sa nu mai joace nici dracu' ?

nu am nimic cu tine ci cu felul cum te adresezi si cum raspunzi la unele sugestii ale oamenilor,stai bland si citeste de doua ori ceea ce scri.

Posted

Si eu as vrea sa faceti boots-ii great dragon cu un numar mai mare, ma cam bate la un calcai :blink:

wtf man ? :duh:

Guest Dani3XxX
Posted

Si eu as vrea sa faceti boots-ii great dragon cu un numar mai mare, ma cam bate la un calcai :blink:

wtf man ? :duh:

man dar nu ma lasi deloc sa fac si eu putin spam (sa-mi pun signature) :P

Posted

:)) eu zic sa creeze ei un nou season...multe pretentii mai aveti. De la sugestia unui clicker uitati-va unde ati ajuns si ce teme dezbateti deja...iar pupincuristii lui boom mergeti dreaq si lingusiti-va pe langa el pe serveru lui nu aici, nimeni nu va cere parerea despre serveru lui sau ce credeti voi despre acel server, il admir si respect pe boom daca a reusit sa faca un server bun dar voi astia care stati pe forum la link si jucati la boom vedeti-va tata de treaba ca deja deveniti de toata jena si pana la urma cine vrea joaca pe link cine vrea joaca la boom (sau cum se numeste acel server) nu trebuie voi sa va faceti griji de pierderea sau castigarea playerilor pe un anumit server...zici ca toti destepti de pe link au plecat acolo iar prostii au ramas si acuma veniti sa ne invatati...vedeti-va dreaq de treaba violent1.gif

Voi cereti season 3 si dupa 2-3 luni cereti season 4-5 :)))

eu sunt mulumit cu orice ne baga doar 1lucur vreau sa merga cu 2acc de pe un pc

misterio +1, la fel sunt si eu dar unii sunt prea "corecti" sa joace sau sa fie de acord cu un astfel de clicker...BangHead.gif

unii ma stiu din 2005 de cand am inceput sa joc aici si au vazut cat m-am zbatut pentru comunitatea asta (lasand deoparte conflictele din game). probabil ca si-au dat seama ca ce am incercat sa fac aici, am facut dincolo si de asta apreciaza ce a iesit pana acum. daca-i vezi aici chiar daca joaca dincolo, asta nu inseamna ca n-au dreptul sa o faca, sau ca nu mai vor sa joace pe linkmania. ei vor doar unele idei de acolo (care li se par interesante) sa se puna in aplicare si aici. e o diferenta intre ce vor ei, si calificativul de pupincuristi cu care i-ai clasat tu.

boom este un tip foarte ok si care a incercat sa puna server-ul pe picioare,dar cum aici nu prea se iau in considerare sugestiile,nu a reusit foarte mult.incetati cu pupincurismul,nu este vorba de asta.

ca de obicei, aici sunt multi care vorbesc si catalogheaza fara sa aiba habar. lasa-i sa se simta bine. cu cat stiu mai putin cu atat mai bine.

toti spun ca nu se va accepta ca userii sa intre cu 2 conturi, dar nimeni nu spune ca de fapt hostul unde-i tinut serverul de mu este prea invechit si nu e capabil sa tina 800 de jucatori online. (luand in calcul si pe cei ce intra cu 2 conturi bineinteles.)

Posted

Incetati cu spam-ul sau se vor aplica suspenduri mari.

Este un topic deschis pentru sugestii, nu vreau sa vad altfel de discutii.

Intre timp:

Dani3XxX - 5 posturi de spam, 5 zile suspend.

babacku - warn up.

furdepenet - warn up.

M!ster!o - warn up.

alexsebi2005 - warn up pentru spam si 14 zile suspend pentru 100%.

nemesis113 - warn up pentru spam.

PsychoJr - warn up pentru spam.

iti - warn up si 3 zile suspend pentru spam.

Bad^Dildou - warn up si 5 zile suspend pentru spam.

remax - warn up pentru spam.

shootervl - warn up pentru spam si suspend 14 zile pentru 100%.

Prutus - warn up pentru spam.

Posted

Ar fi bine sa deschideti serverul dupa ce sunteti 100% siguri ca nu se vor mai ivi probleme cu programele de tip 'cheat'.

Sugestie: Dupe scan-uri saptamanale cum faceati pe 97d.

Offtopic:

Si eu vreau niste chiloti Botezatu' cu 3 numere mai mari.

EDIT: Inca o sugesetie(furata de la boom-sper sa nu te superi man :))): Sa rasplatiti playerii care depisteaza si anunta programele de tip 'cheat',clickerele gen elite s.a.m.d. Dupa parerea mea, ar fi foarte benefica aceasta 'recompensare'.

Btw, deschideti serverul weekendul asta ?

Posted

Ar fi bine sa deschideti serverul dupa ce sunteti 100% siguri ca nu se vor mai ivi probleme cu programele de tip 'cheat'.

Sugestie: Dupe scan-uri saptamanale cum faceati pe 97d.

Offtopic:

Si eu vreau niste chiloti Botezatu' cu 3 numere mai mari.

off/ deci sunteti bestiali :)))))))) am zis ca lesin si eu as vrea o limuzina la iesire din lorencia si cateva armuri versace asa ca sa fiu in trend

on/ ce ar fi sa lasam moderatori sa isi faca treaba cum cred ei ca e mai bine si pe urma vedem noi cu ce sugestii o sa venim pe parcurs

Posted

dar lui boom de ce nu e warn up? a venit si a postat in favoarea serverului lui daca

stiti sa cititi printre cuvinte..isi face reclama la serv

deja stiu toti linkmaniacii ca se da rr serv si a venit cu interesul lui

Posted

dar lui boom de ce nu e warn up? a venit si a postat in favoarea serverului lui daca

stiti sa cititi printre cuvinte..isi face reclama la serv

deja stiu toti linkmaniacii ca se da rr serv si a venit cu interesul lui

Nu-l mai vorbi tu pe boom de rau, cand el ajuta linkmania tu nici nu descoperisei curentu'. Peace!

Uitati-va la sugestia propusa cu 'recompensarea'.

Posted

Are destui playeri fideli boom, nu cred eu ca se ingrijoreaza in privinta lor. Insa un lucru de apreciat la el, care atrage playerii este faptul ca nu se comporta ca un admin cu ei, ci ca unul din randul lor. :)

Ontopic: Puteti face din nou dupe scan-uri in fiecare saptamana cum faceati pe 97d? Sa curga cu filtre :D

Posted

Si crezi ca ma intereseaza de cand joci tu Mu?

Rog sa ti se dea un warn pt offtopic excesiv.

Ontopic:O alta sugestie ar fi ca GM-ii sa nu-si dezvaluie identitatea de pe caracterul de joc.

31-October 09...5 ani(mai mult sau mai putin) :))

Posted

Evident, sugestiile se fac dupa ce joci pe server.

Inainte sa pui serverul in picioare se fac sugestiile, nu dupa.

Cine mai schimba ceva dupa ce se face un server? (vezi toate sugestiile din sectiunea asta care au fost aprobate in timpul ultimului DB)

Cand faci ceva, se urmeaza niste metodologii.

In primul rand pui toate ideile si sugestiile pe masa.

Dup-aia arunci la gunoi toate ideile proaste / naspa.

Dup-aia adaugi fiecarei idei bune o durata de timp necesara pentru a fi implementata.

In ultimul rand, vezi in cat timp vrei sa faci ceea ce vrei sa faci si de cate lucruri misto ai timp sa implementezi. Unele poate ar dura o saptamana dar nu sunt niste idei foarte bune dar altele sunt niste idei foarte bune cu timp de executie o ora.

Eu unul nu am ce sugestie sa fac decat sa schimbati jocul. Am mai facut sugestii si in trecut si stiu cat de mult sunt luate in considerare.

Parerea mea e ca e o nevoie drastica de 2 lucruri:

1. Eliminarea hackurilor (practic imposibil)

2. Inlocuirea completa a regulamentului cu niste reguli simple de bun simt.

Am aruncat un ochi pe regulamentul actual si e mult prea stufos, ai nevoie de 2 zile sa-l citesti si iti distruge distractia.Trebuie sa stai 10 ore sa faci poze pentru o preluare sau ceva de genul.

Mai e o sugestie care o tot arunc in discutie de cativa ani dar nu prea e nimen de acord:

Server non-rr fara spoturi (ma rog, cele normale) si cu un regulament cat mai simplu de bun simt. Fara reguli absurde de preluari, afk etc.

Posted

Exista un script anti dupe frumos daca aveti nevoie vil pot da.

Orice cont prins cu dupe primeste automat in primele 2 secunde in care s-a creat dupa ban. Dar la acest script trebe o imbunatatire sa dea si disconnect automat la cont. Asta eu nu am reusit sa fac daca o faceti voi e super si nu aveti probleme cu dupe. Cum face cineva dupa cum poc are d/c si contul blocat. :dontknow:

Acest script l-am avut pe serveru meu 97d pe vremuri si credetima nu facea lumea dupe.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...