prada Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Faceti iar 97D , frumos ar fii xD ai avatar cu wings lvl 3 si vrei 97d :| hai sa jucam jucam 5 ani pe s2 sa fie exact ca la sfarsitul astuia!plictiseala...nimic nou!faci totul cu ochii inchisi!nici o curiozitate...nimic! #-o
nemesis113 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Faceti iar 97D , frumos ar fii xD ai avatar cu wings lvl 3 si vrei 97d :| hai sa jucam jucam 5 ani pe s2 sa fie exact ca la sfarsitul astuia!plictiseala...nimic nou!faci totul cu ochii inchisi!nici o curiozitate...nimic! #-o Nu vad care e treaba cu avatarul lui, eu daca imi pun avatar cu Eminem asta nu inseamna ca ascult numai Eminem. Sper ca ai inteles la ce ma refer. Curiozitatea vine si trece. Peste trei saptamani iar o sa muriti toti de "plictiseala".
Guest puff Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Nu puteti avea putina rabdare pana cand se da drumul la server? Stiti bine ca staff-ul linkmania ne-a facut tot timpul surprize, deci cine stie poate poate o sa va treziti cu o versiune noua asa din senin :)). Cat despre clicker...ar fi chiar misto unul pentru toate taresele pentru ca pana la urma MU este jucat mai mult afk decat online si nu cred ca o sa stati toata ziua cu mana pe mouse sau cu "caramida, scociul" si mai stiu eu ce pe el, fiecare face altceva in timp ce joaca MU chiar si daca e randul lui sa stea on la spot. Tot degeaba ati venit unii cu idei "geniale" dupa ce s-a bagat MU-guard-ul, gen "uite aici un clicker simplu care da click dreapta si stanga (nu da click doar in joc ca iti umple si desktop-ul de click-uri plus ca elfa nu poate da buffe)". Eu unul v-as spune sa fiti realisti si sa aveti rabdare sa vedeti ce o sa aduca nou , noul DB... Pana atunci si enjoy the life
prada Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Faceti iar 97D , frumos ar fii xD ai avatar cu wings lvl 3 si vrei 97d :| hai sa jucam jucam 5 ani pe s2 sa fie exact ca la sfarsitul astuia!plictiseala...nimic nou!faci totul cu ochii inchisi!nici o curiozitate...nimic! #-o Nu vad care e treaba cu avatarul lui, eu daca imi pun avatar cu Eminem asta nu inseamna ca ascult numai Eminem. Sper ca ai inteles la ce ma refer. Curiozitatea vine si trece. Peste trei saptamani iar o sa muriti toti de "plictiseala". daca se tine sus si tare "old school" i`ar fi placut wings de pe 97d! ne place tot ce este nou dar vrem 97D :| ps : nu fa comparatii intre michael jackson si naomi!
AnaMaria Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Daca ne-ar face adminii pe plac .. cine stie ce seson am vrea ..la cate idei avem fiecare :))
PsychoJr Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Sugestia ar fii sa nu mai faceti sugestii,va obositi degetele deageaba,credeti ca va asculta cineva? :tiphat:
[Ang3ls] Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Macar noi incercam sa punem umarul cu totii...mai mult sau mai putin si sa facem acest server sa redevina ce a fost odata...Dar daca adminii nu vor sa asculte sau macar sa preia macar o parte din sugestiile pe care le facem noi...cei carora le place acest joc se vor comforma si vor continua sa joace de dragul de a juca. :tiphat:
huSt Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Daca ar fi din nou 97d sunt sigur ca revin multi pe server,dar asa nu prea are farmec. Era mai interesant cu iteme rare,parerea mea.
PsychoJr Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Daca ar fi din nou 97d sunt sigur ca revin multi pe server,dar asa nu prea are farmec. Era mai interesant cu iteme rare,parerea mea. Pai si aici sunt "rare",380 set/ss2 items.
iTi Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 ma voi vreti 97d ca sa va duceti in arena cu skill din dungeon ? :))
Zaicooo Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 ma voi vreti 97d ca sa va duceti in arena cu skill din dungeon ? :)) lol da, ce vremuri ... :))
iTi Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 las ca se poate si pe s2 nu numai pe 97 .. va duceti la ija si ii ziceti be my friend :))
Zaicooo Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 las ca se poate si pe s2 nu numai pe 97 .. va duceti la ija si ii ziceti be my friend :)) :)) pe 97d se putea si din lorencia parca ^^
Guest puff Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 A fost frumos pe 97d, dar ganditi-va ca nu ar mai fi CS-ul si daca nu ar mai fi CS-ul pentru ce ati juca? pentru rare :)) sa fim seriosi , pentru rr-uri :)) si aici puteti da rr-uri...hai sa fim seriosi, a fost frumos 97d-ul dar totusi lumea a inaintat mult de atunci si ar trebuii sa inaintam si noi alaturi de ea.
Guest LetaL_AleX Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Pe serveru lu boom sunt deja pe la 200 si aproape toti sunt de pe link .Ei nu o sa vina pe link stiind ca e la fel ca si acolo doar ca sa inceapa de la 0 . Bagati o versiune noua sau macar ceva questuri aripi lvl 3 , ceva ca sa poti intra cu 2 conturi ( intrebati-l pe boom ) si va veti recupera toti playerii ba vor mai veni multi
Guest Iubaretul Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ar fi bine sa se faca un clicker la fel ca cel de pe serverul lui boom.. Are doar auto-attack/buff exact cum avea elite -_-. Da ala e exact ce ne trebuie, fara alte utilitati, da click doar in joc.. e numai bun. Cat despre intrarea pe 2 conturi de pe acelasi calculator, nu mi se pare ok. Dc nu ti se pare ok ?..oricum se v`a face clicker pentru a intra cu 2 conturi..si asa ar fi cel mai bine..sa fim egali toti de la inceput :tiphat: Degeaba baga ei guard,si acum au bagat si : http://www.youtube.com/watch?v=ka3McvOCj7k&feature=player_embedded aia e roxy mg...am vz si eu ca trage la fel ca la elite...nush ce clicker avea
FurDePeNet Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Voi cereti season 3 si dupa 2-3 luni cereti season 4-5 :)))
M!ster!o Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Voi cereti season 3 si dupa 2-3 luni cereti season 4-5 :))) eu sunt mulumit cu orice ne baga doar 1lucur vreau sa merga cu 2acc de pe un pc
OldAsaph Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 :)) eu zic sa creeze ei un nou season...multe pretentii mai aveti. De la sugestia unui clicker uitati-va unde ati ajuns si ce teme dezbateti deja...iar pupincuristii lui boom mergeti dreaq si lingusiti-va pe langa el pe serveru lui nu aici, nimeni nu va cere parerea despre serveru lui sau ce credeti voi despre acel server, il admir si respect pe boom daca a reusit sa faca un server bun dar voi astia care stati pe forum la link si jucati la boom vedeti-va tata de treaba ca deja deveniti de toata jena si pana la urma cine vrea joaca pe link cine vrea joaca la boom (sau cum se numeste acel server) nu trebuie voi sa va faceti griji de pierderea sau castigarea playerilor pe un anumit server...zici ca toti destepti de pe link au plecat acolo iar prostii au ramas si acuma veniti sa ne invatati...vedeti-va dreaq de treaba Voi cereti season 3 si dupa 2-3 luni cereti season 4-5 :))) eu sunt mulumit cu orice ne baga doar 1lucur vreau sa merga cu 2acc de pe un pc misterio +1, la fel sunt si eu dar unii sunt prea "corecti" sa joace sau sa fie de acord cu un astfel de clicker...
acelasi_bandit Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 boom este un tip foarte ok si care a incercat sa puna server-ul pe picioare,dar cum aici nu prea se iau in considerare sugestiile,nu a reusit foarte mult.incetati cu pupincurismul,nu este vorba de asta.
FurDePeNet Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 :)) eu zic sa creeze ei un nou season...multe pretentii mai aveti. De la sugestia unui clicker uitati-va unde ati ajuns si ce teme dezbateti deja...iar pupincuristii lui boom mergeti dreaq si lingusiti-va pe langa el pe serveru lui nu aici, nimeni nu va cere parerea despre serveru lui sau ce credeti voi despre acel server, il admir si respect pe boom daca a reusit sa faca un server bun dar voi astia care stati pe forum la link si jucati la boom vedeti-va tata de treaba ca deja deveniti de toata jena si pana la urma cine vrea joaca pe link cine vrea joaca la boom (sau cum se numeste acel server) nu trebuie voi sa va faceti griji de pierderea sau castigarea playerilor pe un anumit server...zici ca toti destepti de pe link au plecat acolo iar prostii au ramas si acuma veniti sa ne invatati...vedeti-va dreaq de treaba Voi cereti season 3 si dupa 2-3 luni cereti season 4-5 :))) eu sunt mulumit cu orice ne baga doar 1lucur vreau sa merga cu 2acc de pe un pc misterio +1, la fel sunt si eu dar unii sunt prea "corecti" sa joace sau sa fie de acord cu un astfel de clicker... De 2 zile le zic acelas lucru`, dar vad ca ( asa cum ai zis tu ) ei joaca pe serverul lui boom si stau pe linkmania forum, patetic.