Guest valentyn01 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Model Aplicatie: Nick: VaLeNtin. Level: 5 Factiune: Civil De ce vrei in dirt racers?: Vreau sa vad cum e sa fiu intr-un club. Ai bun simt[da/nu]: desigur Esti de acord cu regulamentul[da/nu]: da
Maryus Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Imi pare rau dar sunt nevoit sa refuz invitatia . Admin'ul si lider'ul imi ocupa cea mai mare parte a activitatii mele si nu mai am timp de club . Multumesc ca v-ati gandit la mine .
filtzeR Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Refuz. Nu sunt adeptul cluburilor. Mersi oricum pentru invitatie.
Guest Tempest. Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Hades. » Leader ----- » Co Leader Membrii Vip: Darius14 Membrii: Puk VaLeNtin. Phill ---- Model Aplicatie: Nick: Level: Factiune: De ce vrei in dirt racers?: Ai bun simt[da/nu]: Esti de acord cu regulamentul[da/nu]:
FALLEN Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Imi pare rau dar trebuie sa refuz. Sunt deja in 2 cluburi si n-am timp nici dea alea, mersi ca te-ai gandit la mine
Flippy Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Refuz invitatia nu mai am timp de cluburi imi pare rau Multumesc ca te-ai gandit si pentru mine :)
Guest Tempest. Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Hades. » Leader Darius14 » Co Leader Membrii Vip: ---- Membrii: Puk VaLeNtin. Phill ---- Model Aplicatie: Nick: Level: Factiune: De ce vrei in dirt racers?: Ai bun simt[da/nu]: Esti de acord cu regulamentul[da/nu]:
Panther Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Imi pare rau dar trebuie sa refuz invitatia, multe lucruri imi ocupa mult timp. Nu mai am timpul necesar sa fiu si membru unui club. Multumesc ca v-ati gandit la mine . Panther
Blacktouch Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Imi pare rau , dar trebuie sa refuz invitatia .. nu prea am timp de cluburi , daca ma voi razgandi o sa vin cu cea mai mare placere!
Damelut Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 -Nick-ul meu :daMeLo -Level (minim 2) :3 -Factiunea din care fac parte :politicenii -Aveti bun simt ? [da/nu]da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? da
Guest valentyn01 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Ma retrag din acest club deoarece Hades. a spus ca-mi da co-lider daca aduc 3 membri,am vb cu 3 playeri si au zis ca o sa aplice,dar cand ma uit vad ca Darius14 este co-lider,asa ca va urez noroc in viitor cu acest club. :tiphat:
Ryan Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Am decis sa acord niste invitatii urmatorilor playeri: Ryan O sa fiu nevoit sa refuz deoarece sunt cam ocupat in perioada asta si nu cred ca o sa am timp si pentru un club. Multumesc frumos pentru invitatie, poate data viitoare.
Gaby. Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Am decis sa acord niste invitatii urmatorilor playeri: ApolloOne Accept invitatia , sper sa ne distram ;)
Guest Tempest. Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 O sa facem o sedinta Duminica , o sa anunt ora !
Guest Tempest. Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Sa scoateti la licitatie clubul ! numai am timp de el !
Puk Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Astept cererile voastre de intrare in club. Model de aplicare. -Nick-ul meu : -Level (minim 2) : -Factiunea din care fac parte : -Aveti bun simt ? [da/nu] -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu]
Blackhole Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 -Nick-ul meu :BlacKhOl3 -Level (minim 2) :4 -Factiunea din care fac parte :SMURD -Aveti bun simt ? [da/nu]:da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] :da
Puk Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 -Nick-ul meu :BlacKhOl3 -Level (minim 2) :4 -Factiunea din care fac parte :SMURD -Aveti bun simt ? [da/nu]:da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] :da Acceptat!