DrSpeed Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Nick-ul meu : Ice_Cool - Level (minim 3) :11 - Factiunea din care fac parte : Armata - Sunteti de acord cu regulamentul clubului?Desigur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Nick-ul meu : Ice_Cool - Level (minim 3) :11 - Factiunea din care fac parte : Armata - Sunteti de acord cu regulamentul clubului?Desigur. Acceptat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityc Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 - Nick-ul meu :Pityc - Level (minim 3) :21 - Factiunea din care fac parte : Armata - Sunteti de acord cu regulamentul clubului?Desigur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiu Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Sunt deja in 4 cluburi :blink: si ar trebuie sa renunt la unul din ele ( la asta ), imi cer scuze pentru deranj creat . Bafta mai departe cu clubul :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 - Nick-ul meu :Pityc - Level (minim 3) :21 - Factiunea din care fac parte : Armata - Sunteti de acord cu regulamentul clubului?Desigur. Acceptat. Sunt deja in 4 cluburi :blink: si ar trebuie sa renunt la unul din ele ( la asta ), imi cer scuze pentru deranj creat . Bafta mai departe cu clubul :tiphat: Nu e nici o problema, bafta in continuare :*. Lista membrilor Dirt Racers: Piti.xD - Lider Mico - Co-lider Varuu1 - Co-lider GangXploR3 - Membru V.I.P. Varuso - Membru V.I.P. Denim - Membru V.I.P. Funky. - Membru V.I.P. (C.I.A)Sabin13 R0ugh Alyyn7 SkateRZ aliNN1 Madal1n Berky Ice_Cool Pityc Clubul Dirt Racers recruteaza inca 3 membri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aNNNdy Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 - Nick-ul meu: aNNNdy - Level (minim 3): 3 - Factiunea din care fac parte: Civil - Sunteti de acord cu regulamentul clubului? Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 - Nick-ul meu: aNNNdy - Level (minim 3): 3 - Factiunea din care fac parte: Civil - Sunteti de acord cu regulamentul clubului? Da. Acceptat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Maine, ora 20:00 sedinta club Dirt Racers. Cine nu poate ajunge este rugat sa posteze aici. Cine nu ajunge si nu anunta motivul pentru care nu vine, va primi un avertisment (la 2 avertismente sunteti demisi) !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chase. Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 - Nick-ul meu: Chase. - Level (minim 3): 11. - Factiunea din care fac parte: Scoala. - Sunteti de acord cu regulamentul clubului? Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 - Nick-ul meu: Chase. - Level (minim 3): 11. - Factiunea din care fac parte: Scoala. - Sunteti de acord cu regulamentul clubului? Da. Acceptat! Meetingul nu se va mai tine azi!! A intervenit ceva si nu pot ajunge la ora aia x_x... Voi alt meeting cat de curand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slowya Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 - Nick-ul meu: Ryth - Level (minim 3): 3 - Factiunea din care fac parte: - - Sunteti de acord cu regulamentul clubului? Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest FreaKdadisK Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 -Nick-ul meu : kenzzor -Level (minim 2) : 3 -Factiunea din care fac parte : Civil -Aveti bun simt ? [da/nu] : DA -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] : DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 - Nick-ul meu: Ryth - Level (minim 3): 3 - Factiunea din care fac parte: - - Sunteti de acord cu regulamentul clubului? Da. Acceptat! -Nick-ul meu : kenzzor -Level (minim 2) : 3 -Factiunea din care fac parte : Civil -Aveti bun simt ? [da/nu] : DA -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] : DA Respins! Ryth a aplicat primul. Lista membrilor Dirt Racers: Piti.xD - Lider Mico - Co-lider Varuu1 - Co-lider GangXploR3 - Membru V.I.P. Varuso - Membru V.I.P. Denim - Membru V.I.P. Funky. - Membru V.I.P. (C.I.A)Sabin13 R0ugh Alyyn7 SkateRZ aliNN1 Madal1n Berky Ice_Cool Pityc aNNNdy Chase Ryth Clubul Dirt Racers nu mai recruteaza! P.S.: In legatura cu ultimul post al meu ... Voi anunta alt meeting cat de curand*. Greseala de tipar :-j. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Maine, 04.03.2012 ora 19:00 -> Sedinta CLUB DIRT RACERS! Prezenta OBLIGATORIE. Cine nu anunta ca nu poate ajunge, este rugat sa dea REPLY sau PM, in caz contrar va primi un AVERTISMENT. La 2 avertismente sunteti OUT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chase. Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Nu pot ajunge la sedinta, sunt plecat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monica Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Nu pot sa ajung la sedinta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityc Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Imi cer scuze dar nu am putut ajunge la sedinta,a intervenit ceva in ultima suta de metri.Nu am avut timp sa postez atunci.Imi cer scuze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GangXploR3 Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Postez aici ca sa aflati si voi . Sedinta clubului nu a mai avut loc, probabil o sa se posteze si o sa se faca in timpul saptamanii. Asteptati un reply aici de la Varuu1/Piti.xD/Mico. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Se mai ocupa cineva de acest club ? In caz contrar va fi scos la licitatie. (astept un pm de la un lider in cel mult 48h) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Marti, ora 19:00 sedinta club Dirt Racers. Cine nu poate ajunge este rugat sa posteze aici. Cine nu ajunge si nu anunta motivul pentru care nu vine, va primi un avertisment (la 2 avertismente sunteti demisi) !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Meetingul se va tine maine, la aceeasi ora, imi cer mii de scuze, dar chiar nu pot face un meeting acum... Imi pare rau, ma revansez... P.s: posstez de pe telefon Link to comment Share on other sites More sharing options...
aNNNdy Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Imi cer mii de scuze, dar nu pot ajunge la meeting-ul din aceasta seara, deoarece am sedinta la SMURD. Distractie placuta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Imi cer mii de scuze, dar nu pot ajunge la meeting-ul din aceasta seara, deoarece am sedinta la SMURD. Distractie placuta! Invoit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chase. Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Nu pot ajunge la meeting scuze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NewName # 4FuN Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 -Nick-ul meu :NewName -Level (minim 2) :3 -Factiunea din care fac parte :Civil -Aveti bun simt ? Da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului?Da Link to comment Share on other sites More sharing options...