Gaby. Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): ApolloOne •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Acesta este primul cont •Level-ul : 13 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: NU •In ce interval orar jucati: 17:15 -- 22:10 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a opri ilegalitatile si pentru a proteja playerii de cei ce le vor raul •Factiunile precedente: Politicieni •Job secundar actual: Camionagiu •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4 {Politicieni} •De ce ati parasit ultima factiune: Am cosiderat ca a fost detul timp 5 saptamani in acea factiune •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: NU •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: ---- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Ion Gabriel •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. DA
Lazyb0y Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 •Nick(in joc): Notram •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 11 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Acum ca a venit vacanta , aproape toate ziua , dar in general dupa ora 14:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a ajuta la prinderea infractorilor. •Factiunile precedente: Triads,PD,Hitman •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Triads-1 ;PD-3 ; Hitman-2 •De ce ati parasit ultima factiune: Nu aveam suficient timp sa activez •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Stefan Andrei •Varsta: 16 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
zens Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 •Nick(in joc): zens •Ce alte conturi detineti(nick-uri): nu detin nici un alt cont •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat ca orice player(pt chestii minore)...niciodata nu am fost reclamat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: NU •In ce interval orar jucati: 15:00-18:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: pentru o slujba plina de adrenalina."Ordine si Disciplina" este deviza mea. •Factiunile precedente:Niciuna •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:NU •De ce ati parasit ultima factiune:NU •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:NU •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/ushd9ewgr/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/klquqtzh7/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA •Nume / Prenume: Dumitru Marian •Varsta:19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: CATEGORIC
DFR Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 •Nick(in joc):El3mEnT •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :20 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:20-24(luni-vineri),9-24(sambata-duminica + vacanta) •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa dau o mana de ajutor celorlalti politisti in prinderea suspectilor, sa am grija ca mafiotii/gangsterii sa isi primeasca "rasplata" pentru waruri ilegale. Pe langa acestea sa cunosc oameni noi si sa pot beneficia de aptitudinile de om al legii. •Factiunile precedente:TheTriads,TheMafia,NG,FBI,SMURD •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1,2,2,2,4 •De ce ati parasit ultima factiune:Nu am mai avut cum sa intru in joc timp de 1 luna, datorita unor lucruri din viata reala, si nu am dorit sa tin un loc ocupat degeaba. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:La level 3, banat 7 zile pentru afk+tasta blocata. •Poza cu /stats:Click •Poza cu licentele dvs.:Click •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Radu Denis •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:Da
FullSpeed Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 ApolloOne - respins ( inactiv ) Notram - respins ( nu te vad in joc ) zens - respins ( inactiv , si nu cred ca ai suficienta experienta pt. aceasta factiune ) El3mEnT - acceptat pentru teste
Danutzu Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 •Nick(in joc):Danutzu •Ce alte conturi detineti(nick-uri):piki •Level-ul :19 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:De la 8 pana la 12 dimineata si in week-end in jur de 10 ore 10:00-16:00-20:00-21"00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa pot ajuta aceasta faciune si sa pot prinde suspecti. •Factiunile precedente:Smurd ,Triade,Sfr,TheMafia,Ust,Scoala,Ng,F.B.I. •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:3,2,3,1,1,2,1,1 •De ce ati parasit ultima factiune:Pentru ca am avut in saptamana precedenta simularile si am dezis sa ies decat sa ocup un loc degeaba si am zis sa incerce alti care isi doresc in f.b.i •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/ln5npatv9/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/qi82vopzh/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1 akf cai +1 nu am venit la sedinta de la un club . • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Danut Parpalea •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.
Sayid Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 aplicatie respinsa ( am spus de N ori acelasi motiv din aplicatiile anterioare, nu vrei sa intelegi, te rog sa postezi peste o saptamana )
lucyano92 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 •Nick(in joc): lucyano •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :16 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati: nu pot spune un interval exact dar oricum joc 7-9 ore pe zi •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa dau o mana de ajutor celorlalti politisti in prinderea suspectilor, ca aici am cei mai multi prieteni. •Factiunile precedente:TheTriads,TheMafia,FBI,SMURD,UST,DNB,Politicieni •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4,3,2,4,2,4,5 •De ce ati parasit ultima factiune: - •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: da pt limbaj •Poza cu /stats: http://img209.imageshack.us/img209/1227/samp126l.png •Poza cu licentele dvs.: http://img685.imageshack.us/img685/3696/click1z.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 pt afk la priuri • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Manoliu Lucian •Varsta:18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:Da
FullSpeed Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 lucyano - respins ( inactiv , abateri grave de la regulamentul serverului , era de ajuns un singur post.)
Harris! Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 •Nick(in joc): Gusty •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :11 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati: 7-8h/zii •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa prind suspecti cu wanted intre 1-3 si sa fac curat in cele trei orase de mafioti cu wanted. •Factiunile precedente:TheTriads,SFR •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3,2 •De ce ati parasit ultima factiune: - •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: - •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Eduard Ionut •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:Da
deLetE Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 •Nick(in joc): deLetE •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 20 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: In timpu saptamani dupa ora 14:00,iar in weekend la orice ora. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca am mai fost si mi-a placut foarte mult. •Factiunile precedente: PD,Hitman,NG,Grove •Job secundar actual: Detectiv. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Rank 2 PD Hitman si Grove,iar NG rank 6. •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru ca m-am saturat de Dm •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 pentru afk la cai. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Miescu Ionut •Varsta: 18 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
FullSpeed Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 deLetE - respins ( inactiv , ai mai aplicat 1 data si ai retras. )
Guest MicroSoft Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 •Nick(in joc):Vlad •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :17 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 16:00-24:00-in timpul scoli si in weekend 11:00-24:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentur a ajuta la arestarea rau facatorilor din cele 3 orase, pentru a stopa war-urile dintre mafii si gang-uri... •Factiunile precedente: SMURD, DNB, SCOALA, MAFIA, BALLAS, NG, TRIADE •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:4, 3, 3, 1, 2, 3, 3 •De ce ati parasit ultima factiune: Am dorit sa incerc alt ceva. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da, am avut contul banat. •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentele dvs.: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1, pentru afk la pariuri • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Ilovan Vlad •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:Da
Sayid Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 Vlad acceptat pentru teste ( iti vom acorda o ultima sansa )
Danutzu Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 •Nick(in joc):Danutzu •Ce alte conturi detineti(nick-uri):Piki •Level-ul : 18 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Ls •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Ambele •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:Nu am un interval de timp ,intru cand mi se zice si cand e nevoie si inca ceva joc cam 5-6 ore pe zi .si in week-ent cam 8-9 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa pot face parte din cea mai tare echipa si sa pot fi om al legii. •Factiunile precedente:Smurd,Triade,Sfr,Ust,Ng,TheMaifa,Scoala,Sfr,F.B.I •Job secundar actual:None •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:3,3,1,3,2,3,1,1 •De ce ati parasit ultima factiune:Am parasti sfr deoarece am vrut sa aplic PD si sa raman aici. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Banat a fost pentru acumulare 3 advertismente dar in rest nu . •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/3oinyaomd/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/hfcmaem63/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 pentru afk • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Parpalea Danut Ionel •Varsta:16 anisori •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.
Sayid Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 aplicatie respinsa ( eu vad 2 adv, nu 1 cum ai specificat tu )
Nanok Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Jeremy_Mentez •Ce alte conturi detineti(nick-uri):Nici unul •Level-ul :8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Los Santos •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 3-4 ore pe zi •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a aparara orasuld e infractori si a reduce DeathMatching-ul •Factiunile precedente: Medic, Instructor •Job secundar actual: Taximetrist •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Medic=rank 3, Instructor=Rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune: - •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/571/samp000oz.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/560/samp001zwa.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Informatii din viata reala •Nume / Prenume: •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:Da inteleg acest lucru,si de accea vreau a intru in aceasta factiune pentru ca este una serioasa si care isi face treaba.
Sayid Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Jeremy_Mentez acceptat pentru teste ( iti acordam o sansa )
_Hidra_ Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 •Nick(in joc): Lee •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :22 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Los Santos •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Niciodata. •In ce interval orar jucati: Joc mai mult in timpul zilei si noaptea. [ 6-7 ore/zi] •De ce doriti sa deveniti om al legii: Este o factiune frumoasa, si imi place cu ce se ocupa. •Factiunile precedente: The Mafia , Biroul Federal de Investigatii , UST , Ballas. •Job secundar actual: Detectiv [ skill 5 ] •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: The Mafia [ 3 ] , F.B.I [ 3 ] , UST [ 4 ] , Ballas [ 2 ]. •De ce ati parasit ultima factiune: Am fost inactriv o perioada si am zis sa nu ocup locul degeaba. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Dragu Claudiu. •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da! Multumesc !!
geoth3 Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): geoth3 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): •Level-ul :16 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Los Santos •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: daa •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 4-5 ore •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru a apara orasul de infractori , am cativa prieteni acolo •Factiunile precedente: grove street scoala , F.B.I , hitman agency •Job secundar actual: detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: grove street 3 , scoala 2, F.B.I 3 , hitman agency 2 •De ce ati parasit ultima factiune: - am fost demis pentru o greseala •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentele dvs.: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 warn-uri Informatii din viata reala •Nume / Prenume: George Sorin •Varsta:18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:DA
Sayid Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 geoth3 acceptat pentru teste ( cred ca te descurci ) Lee - respins ( limbajul tau inca lasa de dorit )
JSparrow Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):Azazel •Ce alte conturi detineti(nick-uri): •Level-ul :7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati:12:00-20:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:pentru a mentine ordinea si linistea publica •Factiunile precedente:Smurd,Ballas •Job secundar actual:detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:3 in smurd si 1 in ballas •De ce ati parasit ultima factiune:am avut o problema de sanatate si am fost dat afara(nu am m-ai putut intra) •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/268/samp001jgf.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/210/samp002dp.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1-warn pentru ca nu am respectat durata dintre postari • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Paraschiv George •Varsta:20 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. DA