Fonz Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Nu sunt sigur daca ajung la sedinta dar voi incerca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JunyorU Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Nu mai ziceti pro/contra in legatura cu ce a zis Skynnnet.Exista un coordonator GM care se ocupa cu liderii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowley Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Nu stiu daca ajung la sedinta , postez pentru orice eventualitate :D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
meetique Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Ce s-a intamplat bah? cei cu atatea certuri? am vazut ca multi si-au dat demisia. nu inteleg ce s-a intamplat. sunt si eu obsedat de samp si pun suflet , dar nici chiar asa. va rog astia care am ramas sa ascultati de cei cu rank mai mare si sa fiti activi. toti pentru unul si unul pentru toti. aveti grija. revin si eu pe data de 26 adik peste 45 min. have fun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodfella Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Bine v-am gasit! :) Sper sa ne intelegem bine si sa fie totul ok.Cat despre sedinta nu stiu daca pot sa ajung, fac tot posibilul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBYCA Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Nu pot intra la sedinta,Sanatate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiceX Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Nu pot intra la 8:30. O sa ma duc la fotbal de la 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loriss Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Nu cred ca voi putea intra la ora 20:30. Sunt plecat. Daca o sa pot intra o sa intru. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meetique Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 multumesc mult pentru rank 5. de acum inainte aveti grija :D. luati totul in serios. sfr sa ramana o familie fericita si unita !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexinho. Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Ma sa fiti atenti prin joc ce faceti. Daca aveti nevoie de ceva ma cautati pe mess sau cand mai intru.. Se ocupa Dan probabil . Sau iar picam in jos.. Bafta junyoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IceMan Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 multumesc mult pentru rank 5. de acum inainte aveti grija :D. luati totul in serios. sfr sa ramana o familie fericita si unita !!! tu ce rank aveai si de cand il aveai, de ai primit rank 5 ? (exista si log, dar n-am chef sa caut) Link to comment Share on other sites More sharing options...
meetique Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 multumesc mult pentru rank 5. de acum inainte aveti grija :D. luati totul in serios. sfr sa ramana o familie fericita si unita !!! tu ce rank aveai si de cand il aveai, de ai primit rank 5 ? (exista si log, dar n-am chef sa caut) aveam 4 de prin decembrie. si in sfarsit dupa vreo 2 luni am luat si eu rank 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danezu33 Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 Probabil ati observat ca nu mai avem lider,va rog sa stati cuminti si sa asteptati,daca se intampla ceva ma cautati pe mess.Dar sper ca Iceman sa ne dea cat mai repede un lider! Voi incerca sa stau cat mai mult on sa ma ocup de factiune pana vine liderul cel nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBYCA Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Salut...de ce a fost "exmatriculat" junyoru ? Pentru ca a dat rank 5 lui scara.....daca asta e motivul e o prostie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danezu33 Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Nu robyca, el a vrut sa isi dea demisia,deoarece avea probleme in familie si nu se mai putea ocupa de noi :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JunyorU1 Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Am fost demis pentru ca am dat informatii de unde nu trebuia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IceMan Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Dan33 este lider la SFR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
focuS Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 asa mai merge un lider activ :x Link to comment Share on other sites More sharing options...
meetique Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 bv dan33. felicitari. meritai asta. ai fost in sfr mult timp si esti bun. speram sa te descurci. sa nu ne dezamagesti. sfr 4 ever and never don't give up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBYCA Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 GG Dan33! Nu uita sa schimbi numele de la maimutele alea..acu sa vad ce scrii :violent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meleagru Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Bv dan33 :* !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danezu33 Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 (edited) Multumesc tuturor promit sa nu va dezamagesc. Ii rog pe toti cei care sunt in sfr sa puna un reply aici dupa modelul urmator pentru a face lista membrilor sfr Nick: Rank: De cand esti in sfr: Cei care nu raspund in maxim 2 zile vor fi dati afara. Deasemenea daca aveti idei pentru regulament va rog sa postati la propuneri schimbari in regulamentul sfr Edited March 3, 2012 by danezu33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meleagru Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Multumesc tuturor promit sa nu va dezamagesc. Ii rog pe toti cei care sunt in sfr sa puna un reply aici dupa modelul urmator pentru a face lista membrilor sfr Nick: Rank: De cand esti in sfr: Cei care nu raspund in maxim 2 zile vor fi dati afara. Deasemenea daca aveti idei pentru regulament va rog sa postati la propuneri schimbari in regulamentul sfr Nick: Meleagru Rank: 4 De cand esti in sfr: 7 octombrie 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xepiah Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 nick: Puni_Laur rank : 1 de cand esti in sfr: de sambata trecuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
DFR Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Nick: El3mEnT Rank: 1 De cand esti in sfr: 3.3.2012 (Azi) Link to comment Share on other sites More sharing options...