Aurica18 Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Felicitari baietii ati dovedit de ce sunteti in stare !!!
RydeR Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Imi pare rau ca nu am putut si eu participa :( , am avut niste treaba pe la politie( fuck the police :hair: ) :)) dar ma bucur din toata inima ca ati putut castiga si fara ajutorul meu :wub: :banana: >:)
Athreyu Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 'Exchange Market' s-a deschis,asadar astept de la voi PM cu event-urile castigate in perioada 13 August - 19 August ca sa pot face lista.
Alyyn7 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Nu ajung la sedinta.Gratarel :pepsi: # Ramas bun Inger_Decazut,ai fost un coleg valoros.Succes in continuare in urmatoarea factiune in care vei merge si fa treaba buna!! B-)
RydeR Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Posibil ca nici eu sa nu ajung pe la sedinta ,am niste treaba de rezolvat prin oras si nu stiu la ce ora ajung acasa.Postez pt orice eventualitate :) # Ba inger but ai fost but ai ramas :)) ,stii doar ca glumesc :-* oricum bafta in noua factiune :tiphat:
SenSei. Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 E posibil sa nu ajung la sedinta, o sa fiu plecat cu niste treaba si nu stiu cand ma intorc.
Athreyu Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Am afisat lista cu punctajele de la exchange market,cei care aveti puncte puteti posta acolo daca doriti sa luati ceva in schimb.
Tudix Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Astazi nu cred ca voi putea activa pentru ca voi pleca la o nunta.
daimon Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Maine voi fi plecat din oras,nu voi activa deloc toata ziua
Aurica18 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 O sa fiu inactiv cateva zile 4-5 plec in vacanta..Bafta la contracte
Outcast Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Am revenit din vacanta si de astazi o sa imi reiau activitatea.Welcome celor noi si imi pare rau pentru cei care au plecat.Spor la contracte!
SenSei. Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 O sa fiu inactiv cateva zile 4-5 plec in vacanta..Bafta la contracte Distractie placuta, te asteptam cu pofta de joc:*! Am revenit din vacanta si de astazi o sa imi reiau activitatea.Welcome celor noi si imi pare rau pentru cei care au plecat.Spor la contracte! Bine ai revenit!
Dony Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Eu o sa fiu invactiv azi pentru ca am un botez in familie.Bafta la contracte :beer:
Jalol Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Am revenit din vacantaaaa si o sa`mi reiau activitatea. . Welcome celor noi si bafta celor care au plecat.
Jad. Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Voi fii inactiv in urmatoarea saptamana cum puteti vedea si la inactivitate. Bafta la contracte # Defraguts ti-am lasat eventul BMX STUNTS sa te ocupi de el pana vin, ai grija ce faci.
kagawa Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Am revenit din vacantaaaa si o sa`mi reiau activitatea. . Welcome celor noi si bafta celor care au plecat. Bine ai revenit.
Athreyu Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Cat de curand o sa facem si o sedinta,bine ati revenit din vacanta,spor la treaba.
RaZzzZoR Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 salut , scuze ca postez aici , dar semnaturi/avatare este inchis. Cateva de pe vechiul forum. Pentru kidzeen :>
Athreyu Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Bun, am revenit din vacanta si maine o sa pun la punct tot ce misca pe aici si o sa verific si pm-urile primite in aceste zile deoarece toate datele le am pe acest pc. Am fost la curent cu ce se mai intampla pe server,pe forum si am intrat putin si in game. Cine a lenevit saptamana asta nu va fi afectat in mare parte,aceasta perioada o puteti lua ca pe un concediu,de maine intram iar in paine.O zi buna !
Aurica18 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Bun, am revenit din vacanta si maine o sa pun la punct tot ce misca pe aici si o sa verific si pm-urile primite in aceste zile deoarece toate datele le am pe acest pc. Am fost la curent cu ce se mai intampla pe server,pe forum si am intrat putin si in game. Cine a lenevit saptamana asta nu va fi afectat in mare parte,aceasta perioada o puteti lua ca pe un concediu,de maine intram iar in paine.O zi buna ! uelcom back sefule :*
RazoR Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Salut.Azi am revenit si eu din vacanta,welcome celor noi si bafta in continuare celor care au plecat.
Athreyu Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 O rugaminte la cei cu rank 4+,incercati sa activati mai mult ca sa mearga jocul cum trebuie. #Azi/maine o sa rezolv si cu cei aflati in teste. ##Aproape ca am terminat de selectat event-urile castigate in ultima luna. ###Rank-uri ati primit si veti mai primii,daca meritati si daca aveti vechimea necesara. ####Sedinta o sa fie si ea dar nu acum.