Mr.Dexter Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Daca intervine ceva urgent nu voi fi prezent la sedinta, nu promit nimic. 1
danutz12 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Bb baieti , http://img546.imageshack.us/img546/9317/samp006hv.png la butoane , spor la treaba , mi-a ajuns SA:MP-ul . @ Postez dupa contul unui prieten .
Gabii Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Imi pare rau Senzo :| . Te asteptam sa revii http://img546.imageshack.us/img546/9317/samp006hv.png
Mr.Dexter Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Bafta Senzo, nu stiu ce a fost in capul tau.. puteai sa te lasi fara sa iei ban si sa-ti patezi imaginea. Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii !
danutz12 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Bafta Senzo, nu stiu ce a fost in capul tau.. puteai sa te lasi fara sa iei ban si sa-ti patezi imaginea. Bai cine imi e prieten ma accepta asa cum sunt , prietenii stiu de ce m-am banat , nu am nevoie de imagine atata timp cat am prieteni . DInstr-un joc banal mi-am facut prieteni si inca tinem legatura . Edit : Mersi ingere :*. Ca tot nu am apucat sa va spun : Un an nou , plin de impliniri , tot ce va doriti ! La revedere :* .
kamikazee Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Bafta bai napule.Iti urez un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si un an nou cu multa multa multa multaaaaaaaa sanatateeeee.>:D< 1
SDK Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Succes in continuare Senzo . Nu era neeaparat nevoie sa iei ban , dar e decizia ta . Apropo , Sarbatori Fericite ! :beer: :yum: 1 1
Athreyu Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Bafta Senzo in lupta cu viata,sa auzim numai de bine. Dragi colegi va urez un craciun cat mai fericit si un an plin de bucurii,s-a dat startul la bauta! #Mita,acum in pragul sarbatorilor mai este necesara postarea contractelor?Banuiesc ca majoritatea bantuie si nu au timp de sa:mp. 3
Gabii Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Merry Christmas :closedeyes: :blush: ! # Felicitari celor care au fost promovati .
mita_sik Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 #Mita,acum in pragul sarbatorilor mai este necesara postarea contractelor?Banuiesc ca majoritatea bantuie si nu au timp de sa:mp. Nu, sunteti motivati ! 1
Athreyu Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Nick : Mosu Level : 2 Numele membrului pe care il reclam : kiszen Dovezi : 1 O scurta descriere: Vine si ma omora, incercand sa-l ajute pe Mrdexter sa isi daca contractul pe OuTcasT, as dori sa vad si eu contractul pe mine, si daca chiar a fost, mi se pare prea asa, adika pun membrii intre ei contracte doar ca sa se ajute ca unul e incompetent si nu poate sa omoara doi civili. Nick : Mosu Level : 2 Numele membrului pe care il reclam : Mrdexter Dovezi : 1 2 3 4 5 6 7 8 O scurta descriere : Eram cu un civil OuTcasT , si Mrdexter tot se tine dupa noi, se punea pe masina noastra, sau ne bubuia masina, 15 min tot se tinea dupa noi, si o data il omoara pe acest OuTcasT , si eu il omor pe dexter .El asa face contractul cu martori, am crezut ca va reveni dupa mine , am fost pana in bs, inapoi si el nu a venit dupa mine. Chiar asa s-a ajuns sa se faca contractele? Eu am citit regulamentul acum 3 min si am vazut ca trebuie sa fie omorati si martori. Il rog si pe OuTcasT sa pune niste poze. Kidzeen si Mr.Dexter nu primesc nimic ! Nick: OuTcasT Level: 3 Numele membrului pe care il reclam: kisZen Dovezi: http://postimage.org/image/pe4r8tndn/ http://postimage.org/image/l69z02ly3/ http://postimage.org/image/k59qay4yj/ http://postimage.org/image/72e3roeqj/ O scurta descriere: • DM-ul este interzis in spawn-uri, safe zone-uri, event-uri. • Deathmatching-ul (omorul altor jucatori) în zona garii din San Fierro (mai exact portiunea dintre baza instructorilor (scoala de soferi) si baza reporterilor), banca, cat si la spawn-ul oricarei factiuni sau spawn-ul civil (inclusiv spawn-ul jucatorilor IN case) este pedepsit, în functie de gravitate, de la prison pana la ban de maxim 7 zile. Eram in Safe-zone(gara sf) si vine acest kiszen si ma omoara se vede clar pe mapa ca eram intre spawn license faction care e in stanga si baza news reporter care nu se vede pe harta.Dar se vede sina de tren in spate ;).Din cate stiu mai scrie si in regulament ca nu e voie sa omori in gara sf.m'am trezit din senin ca trage cineva in mine cand am venit la calculator kisZen - nu primeste nimic Vezi ca ai gresit la prima plangere, e 'kiszen' nu kidzeen.Te iert mos asa de sarbatori :) Ai grija cu bautura . #La 'Cel mai frumos contract' se mai anunta vreun castigator?
hori18 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Mitasik,ar fi bine daca ai face un mic rezumat dupa fiecare sedinta,ce s-a discutat.De exemplu,eu nu am fost ieri la sedinta.Am astazi contract pe unu.Bun,vad ca ii da arrest si zic pe f,ce frumos il fac pe asta in jail.Si imi zic colegii ca nu mai am voie sa fac contractele in jail.Totusi ii o modificare de regulament care poate duce la demitere. 1
Devil. Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Craciun Fericit hitmaneilor :> . Sper ca nu m-ati uitat. #Pwp. 2
kamikazee Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Cum sa uitam un nap ca tine?Sarbatori fericite si tie newbie:*. 1
Stephan Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Pentru ca au sosit sarbatorile de iarna , in numele tuturor membrilor din F.B.I, CRACIUN FERICIT alaturi de familie si cei dragi , sanatate si fericire ! Sarbatori Fericite , Hitman !:) 1 1
Gabii Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Craciun Fericit hitmaneilor :> . Sper ca nu m-ati uitat. #Pwp. Sarbatori fericite D3v1le
SDK Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Craciun Fericit si voua si sa va bucurati de magia acestei sarbatori cat mai frumos :)
Mr.Dexter Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Sarbatori fericite hitmanasilor si un an nou cat mai bun, plin cu bucurii, impliniri si multa sanatate. Fie ca toata dorintele voastre sa se implineasca :-* 1
DFR Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Din partea membrior NG va dorim Sarbatori Fericite si fie ca toate dorintele voastre sa se implineasca ! 1
StPierre Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Departamentului de Politie va ureaza Craciun fericit, sanatate si implinirii alaturi de cei dragi ! 1