Jump to content
lego_kid

Discutii Agentia Hitman

Recommended Posts

Posted

Bafta Senzo, nu stiu ce a fost in capul tau.. puteai sa te lasi fara sa iei ban si sa-ti patezi imaginea.

Bai cine imi e prieten ma accepta asa cum sunt , prietenii stiu de ce m-am banat , nu am nevoie de imagine atata timp cat am prieteni . DInstr-un joc banal mi-am facut prieteni si inca tinem legatura .

Edit : Mersi ingere :*.

Ca tot nu am apucat sa va spun : Un an nou , plin de impliniri , tot ce va doriti ! La revedere :* .

Posted

Succes in continuare Senzo .

Nu era neeaparat nevoie sa iei ban , dar e decizia ta .

Apropo , Sarbatori Fericite ! :beer: :yum:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Bafta Senzo in lupta cu viata,sa auzim numai de bine.

Dragi colegi va urez un craciun cat mai fericit si un an plin de bucurii,s-a dat startul la bauta!

#Mita,acum in pragul sarbatorilor mai este necesara postarea contractelor?Banuiesc ca majoritatea bantuie si nu au timp de sa:mp.

• Upvote 3
Posted

Nick : Mosu

Level : 2

Numele membrului pe care il reclam : kiszen

Dovezi : 1

O scurta descriere: Vine si ma omora, incercand sa-l ajute pe Mrdexter sa isi daca contractul pe OuTcasT, as dori sa vad si eu contractul pe mine, si daca chiar a fost, mi se pare prea asa, adika pun membrii intre ei contracte doar ca sa se ajute ca unul e incompetent si nu poate sa omoara doi civili.

Nick : Mosu

Level : 2

Numele membrului pe care il reclam : Mrdexter

Dovezi :

1 2 3 4 5 6 7 8

O scurta descriere : Eram cu un civil OuTcasT , si Mrdexter tot se tine dupa noi, se punea pe masina noastra, sau ne bubuia masina, 15 min tot se tinea dupa noi, si o data il omoara pe acest OuTcasT , si eu il omor pe dexter .El asa face contractul cu martori, am crezut ca va reveni dupa mine , am fost pana in bs, inapoi si el nu a venit dupa mine. Chiar asa s-a ajuns sa se faca contractele? Eu am citit regulamentul acum 3 min si am vazut ca trebuie sa fie omorati si martori.

Il rog si pe OuTcasT sa pune niste poze.

Kidzeen si Mr.Dexter nu primesc nimic !

Nick: OuTcasT

Level: 3

Numele membrului pe care il reclam: kisZen

Dovezi: http://postimage.org/image/pe4r8tndn/

http://postimage.org/image/l69z02ly3/

http://postimage.org/image/k59qay4yj/

http://postimage.org/image/72e3roeqj/

O scurta descriere:

• DM-ul este interzis in spawn-uri, safe zone-uri, event-uri.

• Deathmatching-ul (omorul altor jucatori) în zona garii din San Fierro (mai exact portiunea dintre baza instructorilor (scoala de soferi) si baza reporterilor), banca, cat si la spawn-ul oricarei factiuni sau spawn-ul civil (inclusiv spawn-ul jucatorilor IN case) este pedepsit, în functie de gravitate, de la prison pana la ban de maxim 7 zile.

Eram in Safe-zone(gara sf) si vine acest kiszen si ma omoara se vede clar pe mapa ca eram intre spawn license faction care e in stanga si baza news reporter care nu se vede pe harta.Dar se vede sina de tren in spate ;).Din cate stiu mai scrie si in regulament ca nu e voie sa omori in gara sf.m'am trezit din senin ca trage cineva in mine cand am venit la calculator

kisZen - nu primeste nimic

Vezi ca ai gresit la prima plangere, e 'kiszen' nu kidzeen.Te iert mos asa de sarbatori :) Ai grija cu bautura .

#La 'Cel mai frumos contract' se mai anunta vreun castigator?

Posted

Mitasik,ar fi bine daca ai face un mic rezumat dupa fiecare sedinta,ce s-a discutat.De exemplu,eu nu am fost ieri la sedinta.Am astazi contract pe unu.Bun,vad ca ii da arrest si zic pe f,ce frumos il fac pe asta in jail.Si imi zic colegii ca nu mai am voie sa fac contractele in jail.Totusi ii o modificare de regulament care poate duce la demitere.

• Upvote 1
Posted

Pentru ca au sosit sarbatorile de iarna , in numele tuturor membrilor din F.B.I, CRACIUN FERICIT alaturi de familie si cei dragi , sanatate si fericire !

Sarbatori Fericite , Hitman !:)

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...