Jump to content
lego_kid

Discutii Agentia Hitman

Recommended Posts

Posted

Nick: Woozie

Rank: 1

Motivul demisiei: Dupa cum vedeti nu am mai activat in ultimul timp si nu vreau sa tin locul ocupat , sunt altii mai buni si mai activi decat mine care merita o sansa .

Bafta woozie, sa faci treaba buna pe RP ;). Te asteptam inapoi . [Mersi pentru vot :*]

#Uelcom bec TRK :wub:

Posted

Mi-a p?rut bine b?ie?i , dintr-o chestie din cancan , zvonit? am fost demis . Mult succes în continuare !

Mult succes in continuare, ai facut treaba buna dar te-am avertizat. Subiect inchis.

http://imageshack.us/photo/my-images/89/samp168d.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/59/samp170f.png/

# Fluence demis si el. Fara la revedere si altele. Subiect inchis.

Guest MoNdEo007
Posted

Mi-a p?rut bine b?ie?i , dintr-o chestie din cancan , zvonit? am fost demis . Mult succes în continuare !

Mult succes in continuare, ai facut treaba buna dar te-am avertizat. Subiect inchis.

http://imageshack.us/photo/my-images/89/samp168d.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/59/samp170f.png/

# Fluence demis si el. Fara la revedere si altele. Subiect inchis.

Nu ti se pare vanatoare ? o sa-ti arat pozele de pe chatlog si convorbirea de pe messenger. Vroia contu meu pe contul lui ca sa fie hitman din nou. I-am spus nu si mi-a zis bucura`te de factiune cat mai e , eu am facut poze cu telu ,dar trebuie sa aduca tata cablu de date ca-s plecat din localitate , in 2 zile pun pozele sa vezi ce vanator e :P.

Posted

lol , sunt vorbe aruncate in vant :| stia ca o sa il postez , va dau si eu comvorbirile cum a inceput sa ma injure , ma spamat 5min cu limbajul lui de maidan :|

sa aduca dovezi ca am spus eu asa ceva :| recunosc ca iam propus dar am facuto la kterinca .. el are level 6 si eu am lv16 , el are 100k si eu 40mil :|

dc ias propune sa facem schimb ? am spus la sto toata chestia si legat de faza cu "hitman din nou" , e un fals , nu am spus asa ceva

stii cat de usor se modifica o comversatie de aceea ? vreau sa vad comversatia :)

este un fals , un mincinos :) atat el cat si tu :*

• Downvote 2
Posted

lol , sunt vorbe aruncate in vant :| stia ca o sa il postez , va dau si eu comvorbirile cum a inceput sa ma injure , ma spamat 5min cu limbajul lui de maidan :|

sa aduca dovezi ca am spus eu asa ceva :| recunosc ca iam propus dar am facuto la kterinca .. el are level 6 si eu am lv16 , el are 100k si eu 40mil :|

dc ias propune sa facem schimb ? am spus la sto toata chestia si legat de faza cu "hitman din nou" , e un fals , nu am spus asa ceva

Am citit intreaga conversatie, atat eu cat si lego. L-ai santajat cu pozele alea.

Inca un post si cer inverventia unui moderator

Posted

Lista membrilor Hitman

Director (Rank 6)

1. TRK

2. Alexinho

Vice-Director (Rank 5)

3. Florin

4. KiD

5. shp4nky

Special Agent (Rank 4)

6. Mitasik

7. HashisH

8. D3v1L

9. TorQue

10. Zergyu

Agent (Rank 3)

11. insomnia7

12. raKneT

13. Acidix

Marksman (Rank 2)

14. vLN0994

15. SlowLy

16. sNs

17. Dedrick_Writh

18. filtzer

19. kWai

Freelancer (Rank 1)

20. Keltzy

21. dElEtE

22. DaddyYankee

23. cRs

24. Cypsa

25. Vlad_Ioan

26. EnZiO_

Sper ca n-am uitat pe nimeni.

Posted

Lista membrilor Hitman

Director (Rank 6)

1. TRK

2. Alexinho

Vice-Director (Rank 5)

3. Florin

4. KiD

5. shp4nky

Special Agent (Rank 4)

6. Mitasik

7. HashisH

8. D3v1L

9. TorQue

10. Zergyu

Agent (Rank 3)

11. insomnia7

12. raKneT

13. Acidix

Marksman (Rank 2)

14. vLN0994

15. SlowLy

16. GeATBiRD

17. sNs

18. Dedrick_Writh

19. filtzer

20. kWai

Freelancer (Rank 1)

21. Keltzy

22. dElEtE

23. DaddyYankee

24. cRs

Sper ca n-am uitat pe nimeni.

Si eu sunt pe aici :D "Cypsa" !

Posted

Aici s-a terminat si parteneriatul nostru, ca agenti. Toti membrii hitman sunteti niste colegi de exceptie, leaderii sunt foarte experimentati, cu un limbaj potrivit si calitati de lider, sa tineti cu dintii de ei, ca sunt perfecti in rolul lor. Eu nu eram competent pentru rolul de Hitman, eu sunt adept al deathmachului si dezordinii. Va pupa pasaricaaaaaa i'll miss you all of you !! :(( :((

Posted

Aici s-a terminat si parteneriatul nostru, ca agenti. Toti membrii hitman sunteti niste colegi de exceptie, leaderii sunt foarte experimentati, cu un limbaj potrivit si calitati de lider, sa tineti cu dintii de ei, ca sunt perfecti in rolul lor. Eu nu eram competent pentru rolul de Hitman, eu sunt adept al deathmachului si dezordinii. Va pupa pasaricaaaaaa i'll miss you all of you !! :(( :((

Mult succes pasarica :D Toate cele bune

Posted

Datorita numarului maxim de membrii admisi in factiunea noastra, am fost nevoiti sa facem o lista cu cei 15 care au fost cei mai buni :

# Ne-a facut placere sa lucram cu fiecare in parte, si cred ca si pentru voi a fost o perioada de timp lunga/scurta care a meritat. Poate intr-o alta zi veti revenii aici. Ne pare rau, si va multumim ca a-ti fost ascultatori/intelegatori si nu a fost nici macar un conflict intre voi.

Lista cu cei ramasi este urmatoarea :

Director (Rank 6)

1. Alexinho

2. TRK

Vice-Director (Rank 5)

3. Florin •

4. Shp4nky

Special Agent (Rank 4)

5. TorQue

6 .Hashish

7 .Mitasik

Agent (Rank 3)

8. AciDix

Marksman (Rank 2)

9. sNs

10. Kwai

11. Vln0994

12. filtzeR

Freelancer (Rank 1)

13. cRs

14. DaddyYankee

15. Krystu

Posted

Datorita numarului maxim de membrii admisi in factiunea noastra, am fost nevoiti sa facem o lista cu cei 15 care au fost cei mai buni :

# Ne-a facut placere sa lucram cu fiecare in parte, si cred ca si pentru voi a fost o perioada de timp lunga/scurta care a meritat. Poate intr-o alta zi veti revenii aici. Ne pare rau, si va multumim ca a-ti fost ascultatori/intelegatori si nu a fost nici macar un conflict intre voi.

Lista cu cei ramasi este urmatoarea :

Director (Rank 6)

1. Alexinho

2. TRK

Vice-Director (Rank 5)

3. Florin •

4. Shp4nky

Special Agent (Rank 4)

5. TorQue

6 .Zergyu

7 .Mitasik

Agent (Rank 3)

8. AciDix

Marksman (Rank 2)

9. sNs

10. Kwai

11. Vln0994

12. filtzeR

Freelancer (Rank 1)

13. cRs

14. DaddyYankee

15. Krystu

Mi-a facut placere sa lucrez cu voi , poate cu alta ocazie !

Sa aveti grija de voi !

Bye Bye !

Posted

Am avut ocazia sa experimentez si aceasta parte aa gameplay`ului care mi-a placut cel mai mult

Imi pare rau ca a trebuit sa se termine asa...

Bafta tuturor si spor la joc :tiphat: :tiphat: :tiphat:

Guest raKneT
Posted

Aceasta fiind spuse...imi iau si eu ramas bun. Va multumesc pentru sansa acordata, mi-a facut placere sa fac parte din Agentia Hitman si sa fiu coleg alaturi de voi. Poate cu o alta ocazie ne vom revedea. Succes in continuare cu factiunea !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...