Turok Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Back in biznis :> # Alexinho, ai uitat o persoana sa pui pe lista :)
Devil. Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Nick: Woozie Rank: 1 Motivul demisiei: Dupa cum vedeti nu am mai activat in ultimul timp si nu vreau sa tin locul ocupat , sunt altii mai buni si mai activi decat mine care merita o sansa . Bafta woozie, sa faci treaba buna pe RP ;). Te asteptam inapoi . [Mersi pentru vot :*] #Uelcom bec TRK :wub:
Hidden Angel Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Bafta in continuare si spor la contracte ! Multumesc pentru sansa acordata . Mi-a parut bine sa fac parte din gasca voastra.
Mr.Dennis Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Mi-a p?rut bine b?ie?i , dintr-o chestie din cancan , zvonit? am fost demis . Mult succes în continuare !
Alexinho. Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Mi-a p?rut bine b?ie?i , dintr-o chestie din cancan , zvonit? am fost demis . Mult succes în continuare ! Mult succes in continuare, ai facut treaba buna dar te-am avertizat. Subiect inchis. http://imageshack.us/photo/my-images/89/samp168d.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/59/samp170f.png/ # Fluence demis si el. Fara la revedere si altele. Subiect inchis.
Guest MoNdEo007 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Mi-a p?rut bine b?ie?i , dintr-o chestie din cancan , zvonit? am fost demis . Mult succes în continuare ! Mult succes in continuare, ai facut treaba buna dar te-am avertizat. Subiect inchis. http://imageshack.us/photo/my-images/89/samp168d.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/59/samp170f.png/ # Fluence demis si el. Fara la revedere si altele. Subiect inchis. Nu ti se pare vanatoare ? o sa-ti arat pozele de pe chatlog si convorbirea de pe messenger. Vroia contu meu pe contul lui ca sa fie hitman din nou. I-am spus nu si mi-a zis bucura`te de factiune cat mai e , eu am facut poze cu telu ,dar trebuie sa aduca tata cablu de date ca-s plecat din localitate , in 2 zile pun pozele sa vezi ce vanator e :P.
Alexinho. Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Am rezolvat, Mitzu a primit Blacklist Permanent la orice factiune. Si tu demis, pentru greseala pe care ti-ai asumat-o. # Subiect inchis
I am Mitzu Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 lol , sunt vorbe aruncate in vant :| stia ca o sa il postez , va dau si eu comvorbirile cum a inceput sa ma injure , ma spamat 5min cu limbajul lui de maidan :| sa aduca dovezi ca am spus eu asa ceva :| recunosc ca iam propus dar am facuto la kterinca .. el are level 6 si eu am lv16 , el are 100k si eu 40mil :| dc ias propune sa facem schimb ? am spus la sto toata chestia si legat de faza cu "hitman din nou" , e un fals , nu am spus asa ceva stii cat de usor se modifica o comversatie de aceea ? vreau sa vad comversatia :) este un fals , un mincinos :) atat el cat si tu :* 2
Alexinho. Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 lol , sunt vorbe aruncate in vant :| stia ca o sa il postez , va dau si eu comvorbirile cum a inceput sa ma injure , ma spamat 5min cu limbajul lui de maidan :| sa aduca dovezi ca am spus eu asa ceva :| recunosc ca iam propus dar am facuto la kterinca .. el are level 6 si eu am lv16 , el are 100k si eu 40mil :| dc ias propune sa facem schimb ? am spus la sto toata chestia si legat de faza cu "hitman din nou" , e un fals , nu am spus asa ceva Am citit intreaga conversatie, atat eu cat si lego. L-ai santajat cu pozele alea. Inca un post si cer inverventia unui moderator
Turok Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Lista membrilor Hitman Director (Rank 6) 1. TRK 2. Alexinho Vice-Director (Rank 5) 3. Florin 4. KiD 5. shp4nky Special Agent (Rank 4) 6. Mitasik 7. HashisH 8. D3v1L 9. TorQue 10. Zergyu Agent (Rank 3) 11. insomnia7 12. raKneT 13. Acidix Marksman (Rank 2) 14. vLN0994 15. SlowLy 16. sNs 17. Dedrick_Writh 18. filtzer 19. kWai Freelancer (Rank 1) 20. Keltzy 21. dElEtE 22. DaddyYankee 23. cRs 24. Cypsa 25. Vlad_Ioan 26. EnZiO_ Sper ca n-am uitat pe nimeni.
Insomnia7 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Gata , am revenit la treaba :D Ce s-a mai intamplat de e cearta asta pe aici :dontknow: ? Alexinho :wub: & TRK :wub:
RazoR Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Lista membrilor Hitman Director (Rank 6) 1. TRK 2. Alexinho Vice-Director (Rank 5) 3. Florin 4. KiD 5. shp4nky Special Agent (Rank 4) 6. Mitasik 7. HashisH 8. D3v1L 9. TorQue 10. Zergyu Agent (Rank 3) 11. insomnia7 12. raKneT 13. Acidix Marksman (Rank 2) 14. vLN0994 15. SlowLy 16. GeATBiRD 17. sNs 18. Dedrick_Writh 19. filtzer 20. kWai Freelancer (Rank 1) 21. Keltzy 22. dElEtE 23. DaddyYankee 24. cRs Sper ca n-am uitat pe nimeni. Si eu sunt pe aici :D "Cypsa" !
SuperPasarica Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Aici s-a terminat si parteneriatul nostru, ca agenti. Toti membrii hitman sunteti niste colegi de exceptie, leaderii sunt foarte experimentati, cu un limbaj potrivit si calitati de lider, sa tineti cu dintii de ei, ca sunt perfecti in rolul lor. Eu nu eram competent pentru rolul de Hitman, eu sunt adept al deathmachului si dezordinii. Va pupa pasaricaaaaaa i'll miss you all of you !! :(( :((
Alexinho. Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Aici s-a terminat si parteneriatul nostru, ca agenti. Toti membrii hitman sunteti niste colegi de exceptie, leaderii sunt foarte experimentati, cu un limbaj potrivit si calitati de lider, sa tineti cu dintii de ei, ca sunt perfecti in rolul lor. Eu nu eram competent pentru rolul de Hitman, eu sunt adept al deathmachului si dezordinii. Va pupa pasaricaaaaaa i'll miss you all of you !! :(( :(( Mult succes pasarica :D Toate cele bune
kamikazee Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Va multumesc pentru sansa acordata.Sa auzim numai de bine. :hello:
Alexinho. Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Datorita numarului maxim de membrii admisi in factiunea noastra, am fost nevoiti sa facem o lista cu cei 15 care au fost cei mai buni : # Ne-a facut placere sa lucram cu fiecare in parte, si cred ca si pentru voi a fost o perioada de timp lunga/scurta care a meritat. Poate intr-o alta zi veti revenii aici. Ne pare rau, si va multumim ca a-ti fost ascultatori/intelegatori si nu a fost nici macar un conflict intre voi. Lista cu cei ramasi este urmatoarea : Director (Rank 6) 1. Alexinho 2. TRK Vice-Director (Rank 5) 3. Florin • 4. Shp4nky Special Agent (Rank 4) 5. TorQue 6 .Hashish 7 .Mitasik Agent (Rank 3) 8. AciDix Marksman (Rank 2) 9. sNs 10. Kwai 11. Vln0994 12. filtzeR Freelancer (Rank 1) 13. cRs 14. DaddyYankee 15. Krystu
RazoR Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Datorita numarului maxim de membrii admisi in factiunea noastra, am fost nevoiti sa facem o lista cu cei 15 care au fost cei mai buni : # Ne-a facut placere sa lucram cu fiecare in parte, si cred ca si pentru voi a fost o perioada de timp lunga/scurta care a meritat. Poate intr-o alta zi veti revenii aici. Ne pare rau, si va multumim ca a-ti fost ascultatori/intelegatori si nu a fost nici macar un conflict intre voi. Lista cu cei ramasi este urmatoarea : Director (Rank 6) 1. Alexinho 2. TRK Vice-Director (Rank 5) 3. Florin • 4. Shp4nky Special Agent (Rank 4) 5. TorQue 6 .Zergyu 7 .Mitasik Agent (Rank 3) 8. AciDix Marksman (Rank 2) 9. sNs 10. Kwai 11. Vln0994 12. filtzeR Freelancer (Rank 1) 13. cRs 14. DaddyYankee 15. Krystu Mi-a facut placere sa lucrez cu voi , poate cu alta ocazie ! Sa aveti grija de voi ! Bye Bye !
Weak Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Am avut ocazia sa experimentez si aceasta parte aa gameplay`ului care mi-a placut cel mai mult Imi pare rau ca a trebuit sa se termine asa... Bafta tuturor si spor la joc :tiphat: :tiphat: :tiphat:
kamikazee Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Pentru cateva ore am aflat si eu cum e sa fii in factiunea nambar uan.Desii nu inteleg unele chestii...va doresc multa bafta tuturor.
vlad_ioan Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Succes tuturor aveti grija de voi :). Imi pare bine ca am colaborat cu voi si sper ca ne vom revedea.
Alexinho. Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Imi pare rau pentru toti, sincer :D Dimineata la 6 am tren spre Neptun, ma intorc luni seara. V-am lasat pe maini bune, aveti grija. Bafta. :D
Devil. Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Bafta manii, pwp la voi <3 #Multumesc pentru sansa ;) , sper sa fim colegi si in alta factiune..
Guest raKneT Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Aceasta fiind spuse...imi iau si eu ramas bun. Va multumesc pentru sansa acordata, mi-a facut placere sa fac parte din Agentia Hitman si sa fiu coleg alaturi de voi. Poate cu o alta ocazie ne vom revedea. Succes in continuare cu factiunea !