Stephan Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Vreau sa stiu daca urmatorul membru mai activeaza : Man - ai 24h sa ma contactezi in caz contrar vei fi demis. - Messi ti-am spus si pe pm ca mai esti in factiune.
Rith Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Anunt !! Cine mai este de intrat pentru Supremacy sa vina in urmatoarele 5 minute maxim , macar minim 7 sa fim. Bafta !! Cine nu intra sa aiba un motiv bine intemeiat. Prezenti - Lolecs - iNuke - s3dativ - ReDDoGs - sTyler - Jones - Thierry w0lfy. banned
Rith Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Sper sa ne revedem cu bine baietii, aveti grija de factiune si de Stefan! si invers. Deja mi-e dor de atmosfera care o faceam, sa aveti bafta la kill, si sa vad the triads cea mai buna mafie..pe toate banner-ele care vor urma !! Respect tuturor!!
Stephan Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Sper sa ne revedem cu bine baietii, aveti grija de factiune si de Stefan! si invers. Deja mi-e dor de atmosfera care o faceam, sa aveti bafta la kill, si sa vad the triads cea mai buna mafie..pe toate banner-ele care vor urma !! Respect tuturor!! Felicitari thierry , multumesc pentru activitatea , munca si ajutor.Succes.
Lolecs Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Felicitari thierry , ai grija de noua factiune sper sa-ti mearga cat mai bine ! Succes in tot ceea ce faci
Joseph Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Sper sa ne revedem cu bine baietii, aveti grija de factiune si de Stefan! si invers. Deja mi-e dor de atmosfera care o faceam, sa aveti bafta la kill, si sa vad the triads cea mai buna mafie..pe toate banner-ele care vor urma !! Respect tuturor!! Felicitari!, si mie :crybaby:, succes
HOKAGE Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Nu cred ca ajung la sedinta din cauza banului ce trebuie scos mie tot sambata in ziua sedintei , dar daca mi se scoate inainte voi ajunge .. Am facut o poza pentru The Triads : Nick : Nikolas
(BadBoy) Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Sal, bine v-am gasit baietii, sper sa ne intelegem bine.
YoYoNuTz Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Salut . Sunt sigur ca o sa ne intelegem bine . Bine ai venit !
HsmHaOs Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Salut, eu sunt HsmHaOs si sunt noul vostru coleg :) Sper sa ne intelegem :) Bafta la killuri
HsmHaOs Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Imi pare rau ca nu pot participa la prima sedinta insa trebuie sa plec la o nunta.
YoYoNuTz Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Salut, eu sunt HsmHaOs si sunt noul vostru coleg :) Sper sa ne intelegem :) Bafta la killuri Salut , bine ai venit !
Stephan Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 (edited) Vreau sa stiu daca urmatori membrii mai activeaza : @messi_67 noninn jaystar - Aveti 24h sa ma contactati in caz contrar veti fi demisi. Edited October 19, 2012 by RaduStefan27
HOKAGE Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Nu cred ca ajung la sedinta voi face tot ce voi putea .
Guest Bortos Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Daca ma puteti ajuta si pe mine sa imi faceti niste userbaruri stiu ca topicul asta e pentru discutii dar vreau si eu niste userbaruri cum puteti voi sa le faceti dar sa fie frumoase. :clapping:
Guest _sPx_ Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Salut,de ieri va sunt coleg,sper sa ne intelegem bine si sa facem o treaba cat mai buna :D
Guest Bortos Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Daca ma puteti ajuta si pe mine sa imi faceti niste userbaruri stiu ca topicul asta e pentru discutii dar vreau si eu niste userbaruri cum puteti voi sa le faceti dar sa fie frumoase. :clap: Eram in stare de aberatie cand am spus asta :-O
HsmHaOs Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Salut,de ieri va sunt coleg,sper sa ne intelegem bine si sa facem o treaba cat mai buna :D Bine ai venit !
s3datu Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Salut,de ieri va sunt coleg,sper sa ne intelegem bine si sa facem o treaba cat mai buna :D Bine ai venit !
Guest Bortos Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Salut,de ieri va sunt coleg,sper sa ne intelegem bine si sa facem o treaba cat mai buna :D Bine ai venit sper sa ne distram :>
HsmHaOs Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Imi pare rau dar nici la aceasta sedinta nu pot ajunge...sambata de la ora 13 am o zi de nastere si nu am cum sa fiu prezent la sedinta.