Jump to content
lego_kid

Discutii Yakuza

Recommended Posts

Posted

! Anunt !

Impreuna cu Gicisan am decis sa facem un antrenament.The Triads versus Bikers , vineri dupa sedinta la ora 20:45.

Am pretentia sa castigam,

altfet nu mai progamez nimic.

Posted

Nu stiu daca o sa pot ajunge la sedinta Vineri, nu promit nimic (Vineri - scap de scoala seara vreau sa ies si eu din casa nu sa stau la Sa:Mp)

Posted

Dupa un an lung in care am fost lider a venit timpul sa incerc alte experiente , veti ramane cea mai puternica mafie pentru mine si o factine care sunt sigur ca de acum in colo v-a avea numai succes.

Va salut pe toti , in special cei care mi-au fost alaturi mult timp in Triade si vreau ca ei sa-mi duca treaba mai departe , fortzaa Triads !!

Sper sa intru si la sedinta , poate niste prime de bun ramas ;)

Posted

Iti multumim pentru tot ce ai facut in Triads si in special pentru timpul acordat.Nu te vom uita niciodata , mereu ai fost alaturi de noi la bine si la greu.O sa ne vezi in actiune acum cat esti in politie , nu te iertam :)) .

Felicitari Extrem pentru promovare !!

Posted

! Anunt !

Impreuna cu kvL am decis sa facem un antrenament.The Triads versus San Fierro Rifa , vineri dupa sedinta la ora 20:45. Derby-ul orasului SF.

Am pretentia sa castigam,

nu pierdem derby-ul.

Posted

The Godfather

Stefan27

Consigliere

1.Chuck

Capo

2.Jones

Solider

3.Thierry

Associate

2.LoLeCs

3.Noninn

4.Azman

5.mikydutza

6.Man

7.ReDDoGs

8sLm

9.Snap

10.rGk

Outsider

11.messi67

12.kucker

13.Bogdanu

14.Flippy

15.Jaystar

16.Lee

17.nikolas

18.NutZu

19.Sorin_Nache

20.Tiger

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Flippy

- vreau sa stiu daca mai activezi , ai 24 de ore sa ma contactezi.In caz contrar vei fi demis.

Posted (edited)

Felicitari lolz0r

Cel mai periculos mafiot : Lolz0r

VTIhF.jpg

-------------------------------------------------------

Au expirat cele 24 de ore iar flippy nu a dat nici un raspuns.Demis

---------------------------------------------------------

Cum primiti rank ?

Voi stiti ca primiti doar pe activitate de pe server, aici gresiti .Daca nu vad ca participati la cel putin 2 competitii de pe forum o sa primiti mai greu rank up.Conteaza si activitatea de pe server dar din aceste competitii de pe forum imi dau seama cine este activ , se implica in factiune si cine merita membrul lunii.Deci cititi bine ce am scris aici si vreau sa vad ca participati TOTI.

Edited by RaduStefan27
Posted

Cine o sa ne coordoneze in absenta ta stefan? :| sper sa reusim si noi macar o semi-finala.

Daca erai mai atent vedeai acolo ca in absenta lui coordoneaza chuck / thierry / jones.

Posted

Repet

Duminica 30.09.2012 la ora 12:30 Faction Championship.In absenta lui Stefan vom prelua eu alaturi de Chuck si Jones competitia , dar desigur alaturi de toti cei din The Triads , o sa fim o echipa unita gata de lupta.

Sper ca suntem prezenti

in numar complet.

Posted

The Godfather

Stefan27

Consigliere

----------

Capo

1.Jones

Solider

2.Thierry

Associate

1.Noninn

2.messi67

3.LoLeCs

4.rGk

5.ReDDoGs

6.nikolas

7.Man

8.Snap

9.Azman

Outsider

10.Tiger

11.Mih@y.

12.Gadget

13.kafinty

14.Jaystar

15.Lee

16.Semos

17.NutZu

18.Sorin_Nache

19.iNuke

-------------------------------------------------------------------

Vreau sa stiu daca urmatori membrii mai activeaza :

© Lee

Semos

NutZu

Sorin_Nache

- Aveti 24h sa ma contactati in caz contrar veti fi demisi.

Posted

ATENTIE :

Vreau sa stiu daca mai are rost sa va inscriu , eu am venit aici sa fac treaba sa castigam titluri.Vreau de la voi seriozitate , pana diseara vreau pm de la toata lumea..Eu nu ma rog de voi.

DUMINICA nu o sa fiu prezent ( din nou ) am etapa la ALRO slatina si plec dimineata la 5.

NU vreau sa aud cand vin acasa duminica ca am fost iara 4-5 on..

Cititi cu atentie , din cauza asta am pierdut un membru.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=435548&st=100

Posted

stefane nu am fost 4..5 on ..am fost vreo 8..9 :). alea sunt aberatii, toata treaba a fost ca eram dezorientati si neorganizati :). inscriene e momentu sa aratam ce putem, ma voi ocupa personal de pregatirea si coordonarea echipei daca tu nu o sa poti fi online

Guest Messi_67
Posted

eu sunt banat pana marti nu va bazati pe mine :)

Guest Messi_67!
Posted

stefan,mai sunt in factiune?:( mai e putin pana marti si revine messiu in forta:(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...