Jump to content
lego_kid

Discutii Yakuza

Recommended Posts

Posted

Imi cer scuze dar nu pot veni maine la sedinta pot intra numai dimineata (am cateva probleme in familie) daca este vreo problema care ma implica voi raspunde cu cea mai mare placere vineri.

Posted

Va rog frumos sa ma scuzatii pt ca nu am activat saptamana asta am o problema cu Pc..si sper ca o s-o rezolv cat se poate de repede...Multumesc de intelegere

Posted

Nu am putut activa Ieri si azi , marti si miercuri deoarece am avut o problema cu PC. In schimb, acum sunt perfect.

Guest Tempest.
Posted

O sa fiu la sedinta , daca nu se intampla vreo pana de curent / net . :D

Guest Advanced12
Posted

Imi cer scuze ca nu am fost prezent la sedinta.

Am avut o problema.

Guest Tempest.
Posted

sennntry , Nutzu de cand ati intrat nu v-am vazut de loc :| sa numai zic ca unii membrii nu prea dau pe server gen : Jack , RoSu Strict , HbK , Loc_Dogg , LuX.A. , KataGreen , IKlausI , ZealL.

Guest Tempest.
Posted

Ce rost are ?? Pentru asta esti in triads ?? Joaca scapa de wanted..dai la altu sa ti le tina ..

fratilor , pe senntry l-ati vazut vreodata de 2 zile de cand e "intrat" in triads , ca eu deloc ?? mai are conturi..parca cernoby sau deel parca..

Posted

Frate, esti cumva patron la firma asta ca sa le tii socoteala? Vezi-ti de jocul tau.

sennntry abia a fost acceptat ieri, nici nu cred ca a fost invitat in factiune.

Daca ai o problema, te supara ceva, zici, nu faci tu aici legea cu ei. Daca ei prefera sa se uita la pr0n sau sa iasa afara, treaba lor, nu sunt platiti sa stea in joc 24/7.

Guest Tempest.
Posted

O sa fiu prezent 99% [ postez in caz ca mi se ia netul / lumina]

Posted

Am revenit imi cer scuze pt inactivitate dar am avut multe probleme cu intrenetu si acum au venit 2 baieti de la rds si am rezolvat.

Guest sTrip_
Posted

Salut...Sunt noul vostru coleg..sper sa ne intelegem foarte bine!! [Erader]

Posted

Imi car scuze dar nu voi putea fi prezent la sedinta din seara asta . Sunt plecat de acasa la un verisor de-al tatalui meu :) .

Posted

Imi car scuze dar nu voi putea fi prezent la sedinta din seara asta . Sunt plecat de acasa la un verisor de-al tatalui meu :) .

Nu am mai plecat ca a inceput ploaia :( , voi fi la sedinta :)

Scz n-am mai avut edit .

Posted

Am intampinat o mare problema,Clientul de sa-mp refuza sa mearga ... :crybaby: am instalat iarasi jocu'/clientul si nimic.De 3 ore ma tot chinui..dar nu cred ca mai pot rezolva ceva in this moment....By Diablo :crybaby:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...